skpavlov Публикувано Вторник в 16:42 Публикувано Вторник в 16:42 (редактирано) 🍎 Редактирано Сряда в 12:55 от skpavlov Цитирай
БОБИ ИКОНОМОВ Публикувано Сряда в 13:22 Публикувано Сряда в 13:22 преди 21 часа, robot написа: Имаш предвид, че при теб не се появява ъпдейта на Google Translate, като влезеш в аппс стора? И при мен не се появява ъпдейт, и не мога да го задам по подразбиране. Цитирай
robot Публикувано Сряда в 13:49 Публикувано Сряда в 13:49 Ако ръчно рефрешнеш за ъпдейт в апп стора, не се ли появява? Цитирай
robot Публикувано Четвъртък в 04:08 Публикувано Четвъртък в 04:08 Аз лично се надявам това меню с опциите, да го ъпдейтнат по някакъв начин в iOS 19, защото станаха твърде много и драгваш по 3 пъти докато намериш каквото ти трябва. Или поне да го направят като при iPAD, да се виждат всички опции Както и поп-ъпа за превода, спокойно може да е доста по-малък и "floating", като при iPAD, вместо да заема 1/2 от екрана на телефона 1 Цитирай
chayanne Публикувано Четвъртък в 11:37 Публикувано Четвъртък в 11:37 Goggle Translate вече може да се ползва като преводач подразбиране. Аз ползвам DeepL.Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
ludiamax Публикувано Четвъртък в 12:56 Публикувано Четвъртък в 12:56 Не е зле, ама гооглето си го по-бива. Дай превод на думата "willful" от английски на български и в двете апликации. Друг е въпроса, защо дийпъла ти дава алтернативи на преведената дума, а не тази, от която превеждаш, няма транскрипция, няма примери и т.н. Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.