Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Recommended Posts

Публикувано

Вероятно е така, но мен много ме дразни - първо все не мога да го улуча и се притеснявам, че накрая ще издера телефона около буксата и второ това влезе ли нещо в него е ад - на баща ми на таблета се беше замърсило и пищеше, не искаше да зарежда, играх си един час да бръкна да го почистя, без да счупя вътре тази част, ужас просто. Иначе аз нямам други устройства с този порт, дори напротив - втория телефон ми е минито и всяка сутрин сменям кабела. Може би трябваше просто да има избор - двата варианта на зареждане.

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Публикувано

Споко, догодина ще ги махнат тея кабели. Магсейф онли 😁

Публикувано

А дано, ама едва ли ще стане скоро, въпреки че вече безжичните скорости на прехвърляне на данни и енергия са напълно достатъчни за средния потребител, и няма нужда от кабели за нищо. 

преди 20 часа, dessyteneva написа:

За мен това е най-лошото, което ги накараха да направят…

Да, и за мен отварянето към подобни лоши Андроид практики не е ок. За това качеството на приложенията там е под всякаква критика, и е пълно с “маскирани” злонамерени приложения, уж безплатно нещо си.

Друг голям проблем е че Европейският съюз действително настоява Apple да отвори протоколите на AirDrop (и AirPlay) и да позволи свързване между iPhone/iPad и устройства на трети страни, като Android или Windows, и ако се вярва на слуховете Apple по-скоро би пуснала устройствата за ЕС без AirDrop (и AirPlay), отколкото да позволи да се ползва от трети страни. Както примерно стана с екстрата iPhone Mirroring - и тя не е налична за нас. Ще видим

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...