venelin1111gmail Публикувано Октомври 10 Публикувано Октомври 10 Пиши Florida, да видиш дъжд То аз питах за България, не си прочел въпроса ми по-горе. Нищо де видяхме , че във Флорида вали дъжд. И аз подтвърждавам МерсиSent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
turieca Публикувано Октомври 11 Публикувано Октомври 11 Да попитам от името на зет ми. Някой има ли проблем с плейлистите в Музика? При качване на 18 всички плейлисти му изчезнали, песните са там, но плейлистите ги няма. Музиката е качена през един стар макбук, който сгъна. Има ли някаква врътка да си види плейлистите отново. Така изглежда менюто. Телефона е 14 про макс Цитирай
robot Публикувано Октомври 11 Публикувано Октомври 11 (редактирано) Music аппа може да го достъпиш и като уеб апп тук, като се логнеш с Apple ID - https://music.apple.com/us/new Също може да си едитваш цялата музика, плейлисти и т.н. Ако и тук е счупено, значи не е от текущата версия на iOS или конкретния модел айфон. И нещо полезно, ако някой не го знае - https://cider.sh/ - независим, мултиплатформен, free апп за Apple Music, който е написан от самото начало с оглед на производителността, и се държи много мазно и леко. Редактирано Октомври 11 от robot Цитирай
dessyteneva Публикувано Октомври 13 Публикувано Октомври 13 Един тъп въпрос - новото фенерче има ли модели, които поддържат функцията или е за всички? Че мъжа ми с тринадесет про макс си е със старото и се чудех да не е заради това. Иначе е с последния ъпдейт като мен.Пп изписах модела с думи заради досадните емотикони, които се появиха на мястото на цифрата.Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Цитирай
robot Публикувано Октомври 13 Публикувано Октомври 13 Новото фенерче работи само на модели с Dynamic Island, на всички без него си е старото. 3 Цитирай
Alxx® Публикувано Октомври 14 Публикувано Октомври 14 Не следя много-много, какво му е новото на фенерчето? Цитирай
dessyteneva Публикувано Октомври 14 Публикувано Октомври 14 Не е нещо кой знае какво, но е гъделче, поне за мен дето няма да имам възможност да се порадвам на новите екстри заради “пра-пра-стария” си телефон…Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Цитирай
robot Публикувано Октомври 14 Публикувано Октомври 14 (редактирано) Концентрирането или разпръскването на светлината наистина е доста полезно, но управлението горе в острова е по-неудобно. Предишното фулскрийн управление беше по-удобно, поне за мен. Поне не са махнали включването от Хари Потър Редактирано Октомври 14 от robot Цитирай
robot Публикувано Октомври 15 Публикувано Октомври 15 (редактирано) Може да пускаш фенерчето като кажеш "Сири - Лумос," или "Сири - Лумос максима,", каквато е магическата дума за светлина от книгите на Хари Потър. Съответно казваш "Сири - Нокс,", за да спреш фенерчето. Яко е, особено за феновете на книгите на Хари Потър Редактирано Октомври 15 от robot 2 Цитирай
simba4 Публикувано Октомври 15 Публикувано Октомври 15 Какво е, че не се вижда?Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Цитирай
gogi6 Публикувано Октомври 15 Публикувано Октомври 15 (редактирано) С последната версия на IOS се забелязва това, когато телефона не с е ползва. Find my- 30% battery drain Редактирано Октомври 21 от mirror Липсва картинка - излиза някакъв текст на 100 реда Цитирай
ML16 Публикувано Октомври 15 Автор Публикувано Октомври 15 Излезе iOS 18.1 Dev Beta 7, без много промени, стабилна версия, очаква се другата седмица да излезе RC и на 28.10 официален release. Все още няма официално Apple Intelligence за EU и Китай. https://youtu.be/GwLD8E4LkmI 2 Цитирай
KurtiMakarov Публикувано Октомври 19 Публикувано Октомври 19 (редактирано) При мен, с БГ локация, 18.1 Публична Бета, запис на разговори работи. Редактирано Октомври 19 от KurtiMakarov 1 Цитирай
robot Публикувано Октомври 19 Публикувано Октомври 19 (редактирано) Записът на разговори не е част от Apple Intelligence, а само обобщението (summary) на разговора - да ти се запише като текстова бележка, като се транскрибира - но това е само за английски (САЩ, Австралия), испански (САЩ, Мексико), китайски мандарин (континентален Китай), кантонски (Хонконг) и корейски (Южна Корея). Редактирано Октомври 19 от robot Цитирай
KurtiMakarov Публикувано Октомври 19 Публикувано Октомври 19 Това има на предвид, че региона ми е BG , и работи ! Цитирай
Viiipeer Публикувано Октомври 19 Публикувано Октомври 19 преди 4 часа, KurtiMakarov написа: При мен, с БГ локация, 18.1 Публична Бета, запис на разговори работи. При мен липсва опцията... Локацията е BG. Ако сменя на USA я има... Цитирай
ML16 Публикувано Октомври 19 Автор Публикувано Октомври 19 @Viiipeer по локация имаш предвид региона на устройството или региона на Apple акаунта? Цитирай
Viiipeer Публикувано Октомври 19 Публикувано Октомври 19 Извинявам се, имах предвид да не сменям за страна Country USA и там акаунта от Bulgaria --> USA. Ако ги сменя все едно устройството се ползва в САЩ и там ги има нещата от AI и записването, но ако си го върна както съм го купил за ползване в БГ/Европа нищо не излиза за запис на разговори. 1 Цитирай
ML16 Публикувано Октомври 21 Автор Публикувано Октомври 21 (редактирано) Току що излезе 18.1 RC никъде не пише, че Apple Intelligence is not available in Europe and China. Някой който я сложи да сподели. 🤔 Редактирано Октомври 21 от ML16 1 Цитирай
robot Публикувано Октомври 22 Публикувано Октомври 22 Нека тези които са си сменили Региона на US, да покажат как точно са го направили. Аз не виждам начин без реален метод на плащане за US. Няма None за пеймънт метод, дори и на 18.1 RC? 1 Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.