robot Публикувано Октомври 22 Публикувано Октомври 22 Да, ясно. За съжаление при мен не излиза None по някаква причина Цитирай
Grievous Публикувано Октомври 22 Публикувано Октомври 22 Знам, че не е най-добрия вариант, но нищо друго не ти остава, освен да опиташ по стария метод. Излез си от акаунта, влез в Appstore, и цъкни на произволно фри приложение . Сега ще ти предложи логване или създаване на нов акаунт. Създай си нов и като стигнеш до опциите с плащане, ако пак няма None, откажи го. Ако има, то удоволствието с AI, Clean Up и Call Recorder е топ. 1 Цитирай
turganay Публикувано Октомври 22 Публикувано Октомври 22 преди 54 минути, robot написа: Да, ясно. За съжаление при мен не излиза None по някаква причина И при мен беше така, върнах назад, после пробвх отново няколко пъти и ми излезе None. Сега за да продължа трябва да добавя адрес, в щатите и телефонен номер. Какво пишете там ? Цитирай
turganay Публикувано Октомври 22 Публикувано Октомври 22 Grievous, на тази страница какъв адрес си задал за да продължиш напред ? Цитирай
robot Публикувано Октомври 22 Публикувано Октомври 22 Може да пробваш от тук - има рандом данни за US адрес https://www.bestrandoms.com/random-address-in-us Цитирай
Grievous Публикувано Октомври 22 Публикувано Октомври 22 Ползвай това, безотказно е. Името може и да си е твоето. 1 Цитирай
chorlav Публикувано Октомври 22 Публикувано Октомври 22 И apple music Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
Viiipeer Публикувано Октомври 22 Публикувано Октомври 22 (редактирано) А ще продължи ли да работи double tap Apple pay? Ако се смени региона на USA Редактирано Октомври 22 от Viiipeer Цитирай
robot Публикувано Октомври 22 Публикувано Октомври 22 преди 3 часа, penmark написа: Добре, че не ползвате apple tv 🤣 Apple TV и Music може да се ползват и от друг акаунт, даже може да се ползват и без епъл устройство, така че не би трябвало да е проблем. преди 5 минути, Viiipeer написа: А ще продължи ли да работи double tap Apple pay? Ако се смени региона на USA Да, работи си. Цитирай
chorlav Публикувано Октомври 22 Публикувано Октомври 22 Да, работи си.Нещо не ми става ясно как става врътката да се ползват с друг акаунт?Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
turganay Публикувано Октомври 22 Публикувано Октомври 22 Не става при мен, явно бъркам някъде. Цитирай
robot Публикувано Октомври 22 Публикувано Октомври 22 (редактирано) преди 1 час, chorlav написа: Нещо не ми става ясно как става врътката да се ползват с друг акаунт? Sent from my iPhone using Tapatalk Провери Apple ID използван в Subscriptions и Media & Purchases. Може да използваш различен Apple ID на тези две места, който ще ти позволи достъп до Apple Music и Subscriptions, различен от твоя Apple ID, използван за iCloud. Apple ID, използван за Apple Music, трябва да е там. Също ако отвориш мюзик аппа в настройките, в дъното имаш опция да се логнеш с друг акаунт от този на устройството. При епъл ТВ трябва да е подобно. При мен се получи с рандом адрес от сайта, който постнах по-горе. преди 29 минути, turganay написа: Не става при мен, явно бъркам някъде. Редактирано Октомври 22 от robot Цитирай
turganay Публикувано Октомври 22 Публикувано Октомври 22 Не става и не става, пробвах с поне 6 адреса и пак същото. Да не би проблема да идва от там, че съм на на БГ меню или, че ми е включен режим полет. Цитирай
gogi6 Публикувано Октомври 22 Публикувано Октомври 22 Опитай, като смениш региона на Съединени щати. Цитирай
turganay Публикувано Октомври 22 Публикувано Октомври 22 Жоре нали това се опитвам да направя. Включвам полетния режим, оставям WiFi да работи и минавам по стъпките на Кольо. Задавам регион щатите, слагам си някакъв адрес от конвертора на Robot, избирам платежно средство None и не става. Цитирай
Grievous Публикувано Октомври 22 Публикувано Октомври 22 Не, че има значение, ама това със самолетния режим защо го правиш? Аз имам причина да съм на него, а и не съм го споменал никъде. 1 Цитирай
gogi6 Публикувано Октомври 23 Публикувано Октомври 23 преди 10 часа, turganay написа: Жоре нали това се опитвам да направя. Включвам полетния режим, оставям WiFi да работи и минавам по стъпките на Кольо. Задавам регион щатите, слагам си някакъв адрес от конвертора на Robot, избирам платежно средство None и не става. Да смениш региона от Настройки/Основни/ Език и регион. Цитирай
robot Публикувано Октомври 23 Публикувано Октомври 23 При мен се получи, след като спрях един събскрибшън който имах + рандом US адрес. Не съм пускал самолетен режим, не знам дали знаете но пускането на самолетен режим докато си на земята не е ок, доста инциденти стават така. Иначе като цяло RC също има някои бъгчета, но като цяло се държи доста добре, дори батерията ме изуми малко че е толкова пестелива. Цитирай
Grievous Публикувано Октомври 23 Публикувано Октомври 23 Това със самолетния режим го отпишете. Там, където работя нямам добър обхват и телефончето цял ден търси. От там и по-бързо изтощаване на батерията. Има WiFi и ползвам Wifi Call на Eir. А и не ми се играеше да cut-вам скрийншотовете. Цитирай
Русев Публикувано Октомври 23 Публикувано Октомври 23 С червени букви пише, че проблема е с начина на плащане, а не с адреса. 1 Цитирай
kal1ch Публикувано Октомври 23 Публикувано Октомври 23 Ако имате мак, просто си изтеглете RC на macOS 15.1 или изчакайте до другата седмица. На мака няма нужда от всичките тия врътки с региони, адреси и т.н. И да ви кажа, не пропускате кой знае какво. 1 Цитирай
robot Публикувано Октомври 23 Публикувано Октомври 23 Има полезни неща, това за summary нотификациите е готино. И новата Сири анимация е супер готина, и определено Сири е доста по-умна от преди, даже и без ChatGPT интеграцията. И нещо интересно за Clean Up туула в снимките, оставя следа в EXIF данните, като се ползва, показва се и в самия фото апп, и като се отвори снимката в уеб или локално на компютър. Много добро решение, въпреки че който иска да изтрие това инфо си може. 1 Цитирай
skpavlov Публикувано Октомври 23 Публикувано Октомври 23 (редактирано) Качих публик бета 1 с регион БГ. При първото набиране се появи иконата за запис горе в ляво не активна. Следващо набиране не се появи! В настройките няма опции за активиране на записване на разговор. При промяна на регионалните настройки нищо не се променя към новостите. Промяна на регион в стора без опция за плащане или различен от US платежен метод при мен няма. Редактирано Октомври 23 от skpavlov Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.