Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Recommended Posts

Публикувано

Да, ясно.

За съжаление при мен не излиза None по някаква причина

image.thumb.png.60eee790fcc835dfde3909dcf58de504.png

Публикувано

Знам, че не е най-добрия вариант, но нищо друго не ти остава, освен да опиташ по стария метод. Излез си от акаунта, влез в Appstore, и цъкни на произволно фри приложение . Сега ще ти предложи логване или създаване на нов акаунт. Създай си нов и като стигнеш до опциите с плащане, ако пак няма None, откажи го. Ако има, то удоволствието с AI, Clean Up и Call Recorder е топ.

Публикувано
преди 54 минути, robot написа:

Да, ясно.

За съжаление при мен не излиза None по някаква причина

image.thumb.png.60eee790fcc835dfde3909dcf58de504.png

И при мен беше така, върнах назад, после пробвх отново няколко пъти и ми излезе None. Сега за да продължа трябва да добавя адрес, в щатите и телефонен номер. Какво пишете там ? 

Публикувано

Grievous, на тази страница какъв адрес си задал за да продължиш напред ? 

f10558e591daa93923e1e3251103015d.jpg

Публикувано

Ползвай това, безотказно е. Името може и да си е твоето.

17d4d7a970b8fb0972ef1461f52b5683.jpg

Публикувано

Добре, че не ползвате apple tv 🤣

IMG_4020.thumb.png.8ee33ae7e04750565e936dd2d0ab8dac.png

Публикувано

И apple music default_smile.png

Sent from my iPhone using Tapatalk

Публикувано (редактирано)

А ще продължи ли да работи double tap Apple pay?

Ако се смени региона на USA 

Редактирано от Viiipeer
Публикувано
преди 3 часа, penmark написа:

Добре, че не ползвате apple tv 🤣

IMG_4020.thumb.png.8ee33ae7e04750565e936dd2d0ab8dac.png

Apple TV и Music може да се ползват и от друг акаунт, даже може да се ползват и без епъл устройство, така че не би трябвало да е проблем.

преди 5 минути, Viiipeer написа:

А ще продължи ли да работи double tap Apple pay?

Ако се смени региона на USA 

Да, работи си.

Публикувано
Да, работи си.

Нещо не ми става ясно как става врътката да се ползват с друг акаунт?

Публикувано

Не става при мен, явно бъркам някъде.

IMG_1998.png

преди 1 час, chorlav написа:

Нещо не ми става ясно как става врътката да се ползват с друг акаунт?

Провери Apple ID използван в Subscriptions и Media & Purchases. Може да използваш различен Apple ID на тези две места, който ще ти позволи достъп до Apple Music и Subscriptions, различен от твоя Apple ID, използван за iCloud. Apple ID, използван за Apple Music, трябва да е там. 

Също ако отвориш мюзик аппа в настройките, в дъното имаш опция да се логнеш с друг акаунт от този на устройството. При епъл ТВ трябва да е подобно.

При мен се получи с рандом адрес от сайта, който постнах по-горе.

преди 29 минути, turganay написа:

Не става при мен, явно бъркам някъде.

IMG_1998.png

Редактирано от robot
Публикувано

Не става и не става, пробвах с поне 6 адреса и пак същото. Да не би проблема да идва от там, че съм на на БГ меню или, че ми е включен режим полет. 

Публикувано

Опитай, като смениш региона на Съединени щати.

Публикувано

Жоре нали това се опитвам да направя. Включвам полетния режим, оставям WiFi да работи и минавам по стъпките на Кольо. Задавам регион щатите, слагам си някакъв адрес от конвертора на Robot, избирам платежно средство None и не става.

Публикувано

Не, че има значение, ама това със самолетния режим защо го правиш? Аз имам причина да съм на него, а и не съм го споменал никъде.

Публикувано
преди 10 часа, turganay написа:

Жоре нали това се опитвам да направя. Включвам полетния режим, оставям WiFi да работи и минавам по стъпките на Кольо. Задавам регион щатите, слагам си някакъв адрес от конвертора на Robot, избирам платежно средство None и не става.

Да смениш региона от Настройки/Основни/ Език и регион.

Публикувано

При мен се получи, след като спрях един събскрибшън който имах + рандом US адрес.

Не съм пускал самолетен режим, не знам дали знаете но пускането на самолетен режим докато си на земята не е ок, доста инциденти стават така.

Иначе като цяло RC също има някои бъгчета, но като цяло се държи доста добре, дори батерията ме изуми малко че е толкова пестелива.

Публикувано

Това със самолетния режим го отпишете. Там, където работя нямам добър обхват и телефончето цял ден търси. От там и по-бързо изтощаване на батерията. Има WiFi и ползвам Wifi Call на Eir. А и не ми се играеше да cut-вам скрийншотовете.

Публикувано

С червени букви пише, че проблема е с начина на плащане, а не с адреса. 

Публикувано

Ако имате мак, просто си изтеглете RC на macOS 15.1 или изчакайте до другата седмица. На мака няма нужда от всичките тия врътки с региони, адреси и т.н.

И да ви кажа, не пропускате кой знае какво.

Публикувано

Има полезни неща, това за summary нотификациите е готино. И новата Сири анимация е супер готина, и определено Сири е доста по-умна от преди, даже и без ChatGPT интеграцията. 

И нещо интересно за Clean Up туула в снимките, оставя следа в EXIF данните, като се ползва, показва се и в самия фото апп, и като се отвори снимката в уеб или локално на компютър. Много добро решение, въпреки че който иска да изтрие това инфо си може.

image.thumb.png.11ff9bb50ac909967bed8c8f32622736.png

Качих публик бета 1 с регион БГ. При първото набиране се появи иконата за запис горе в ляво не активна.  Следващо набиране не се появи! В настройките няма опции за активиране на записване на разговор.

call.png

При промяна на регионалните настройки нищо не се променя към новостите. Промяна на регион в стора без опция за плащане или различен от US платежен метод при мен няма.

Редактирано от skpavlov
Публикувано

18.2 beta е налична за сваляне.
0567a2fa02adb58cc324d7e06902482d.jpg

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...