ML16 Публикувано Вторник в 09:51 Автор Сподели Публикувано Вторник в 09:51 Остави закона аз не бих искал някой да ме записва без мое съгласие. Not cool. 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
ludiamax Публикувано Вторник в 10:54 Сподели Публикувано Вторник в 10:54 То голяма драма с това записване. Ако някой реши да те записва, каква е пречката да те пусне на говорител и да те запише на отделно устройство?, като диктофон например. По принцип. 5 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
chorlav Публикувано Вторник в 20:18 Сподели Публикувано Вторник в 20:18 Само при мен ли не е активна call recording опцията? На моя телефон 14pro, на жена ми 13 pro и на детето 13 го няма като опция?Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
penmark Публикувано Вторник в 21:14 Сподели Публикувано Вторник в 21:14 Call rec се води част от AI, следователно за моделите от 15 про нагоре. Най-рано април месец за Европа. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
simba4 Публикувано Вторник в 21:25 Сподели Публикувано Вторник в 21:25 Не е точно част от AI и ще е достъпно и за по-стари модели.Sent from my iPhone using Tapatalk Pro 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
zlia Публикувано Вторник в 22:18 Сподели Публикувано Вторник в 22:18 С 13мини съм и го имам записа на разговори. Айклауд акаунтът ми е щатски. 2 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
KurtiMakarov Публикувано преди 23 часа Сподели Публикувано преди 23 часа преди 7 часа, penmark написа: Call rec се води част от AI, следователно за моделите от 15 про нагоре. Най-рано април месец за Европа. Не е вярно, аз съм с iPhone 12 и "запис на разговор" си работи ! Само Media & Purchases трябва да е регион US, региона на iCloud и на телефона нямат значение. 2 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
skpavlov Публикувано преди 18 часа Сподели Публикувано преди 18 часа Дайте съвет. Какво платежно средство да използвам за US магазин. С paypal не успях. Тъй като плащам за айклауд от мобилния. С револют дали става? Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
robot Публикувано преди 18 часа Сподели Публикувано преди 18 часа Не става с револют, също го бях тествал като се мъчех и аз. Трябва да се спрат всички активни събскрибшъни, преди да промениш региона на епъл акаунта си - чак тогава се появява опцията NONE за платежно средство. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
chorlav Публикувано преди 18 часа Сподели Публикувано преди 18 часа Не става с револют, също го бях тествал като се мъчех и аз. Трябва да се спрат всички активни събскрибшъни, преди да промениш региона на епъл акаунта си - чак тогава се появява опцията NONE за платежно средство.Тогава какви варианти ми остават, за да ползвам apple music и icloud?Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
kal1ch Публикувано преди 15 часа Сподели Публикувано преди 15 часа Варианта ти е да изчакаш до април 2025. 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
robot Публикувано преди 15 часа Сподели Публикувано преди 15 часа Аз направих следното, само за целите на теста. Синхронизирах си всичко в текущия епъл акаунт и се разлогнах Направих си нов отделен US акаунт, за да тествам AI нещата Като се натествах, си върнах моя си акаунт Има готини функции, но както писах и в по-предишен пост, ще ги усетите ако ползвате и комуникирате основно на английски език, иначе остават само clean up туула и Memories във фото аппа, но поне аз, освен за теста, не бих ги ползвал често. Ако има чужди хора в кадъра, като снимам, им казвам учтиво да излязат от кадъра - "Излезте добри хора от кадъра ми, че нямам епъл AI, и после няма да мога да ви махна" 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
ElemenT (a.k.a. Chiko) Публикувано преди 12 часа Сподели Публикувано преди 12 часа Не става с револют, също го бях тествал като се мъчех и аз. Трябва да се спрат всички активни събскрибшъни, преди да промениш региона на епъл акаунта си - чак тогава се появява опцията NONE за платежно средство.Нямам и пак не се появява… с Paypal ми казва, че региона не е Ок… за съжаление не ми позволява да въведа и уникредитската си карта…някакви други идеи? Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
eXtazy Публикувано преди 11 часа Сподели Публикувано преди 11 часа Аз си купувам Apple gift cards от Амазон и с тях плащам 😉 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.