puho Публикувано Ноември 4, 2024 Публикувано Ноември 4, 2024 И Genmoji работи навсякъде. Преди работеше само в съобщенията, сега работи и в WhatsApp, Facebook... 1 Цитирай
ElemenT (a.k.a. Chiko) Публикувано Ноември 5, 2024 Публикувано Ноември 5, 2024 Какви са другите предимства, след като се сложи US акаунт освен записването на разговори? Говорим за телефон който не поддържа AI.Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Цитирай
robot Публикувано Ноември 5, 2024 Публикувано Ноември 5, 2024 (редактирано) За да ползваш записването на разговори, единствено езика на телефона трябва да е на English (US), а не акаунта на телефона. Само "превръщането" на разговора в текстова бележка и обобщението му, е част от AI, и за него ти трябва US акаунт и телефон, който поддържа Apple Intelligence А иначе за телефон, който не поддържа AI, няма никакво предимство акаунта да е US, освен в момента че ще може да следиш на живо техните избори като live нотификация и в динамичния остров Редактирано Ноември 5, 2024 от robot Цитирай
gogi6 Публикувано Ноември 5, 2024 Публикувано Ноември 5, 2024 Само езика на телефона ли? За записване на разговори имам предвид. Цитирай
venelin1111gmail Публикувано Ноември 5, 2024 Публикувано Ноември 5, 2024 Не е само смяна език, тествах не става.Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Цитирай
robot Публикувано Ноември 5, 2024 Публикувано Ноември 5, 2024 Да, това са езиците на които работи записа: А акаунта НЕ трябва да е от тези региони: 1 Цитирай
venelin1111gmail Публикувано Ноември 5, 2024 Публикувано Ноември 5, 2024 Език us English Позвъних по айфона на жена миИ накрая в iCloud Drive Питам къде е записа?iPhone 14 плюс iOS 18.1Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Цитирай
skpavlov Публикувано Ноември 5, 2024 Публикувано Ноември 5, 2024 (редактирано) В предишен мой пост има екранна снимка на която се вижда, че записа работи в роуминг Турция с БГ номер. Стора и всичко си ми е в БГ. Като предпочитан език е български....! Редактирано Ноември 5, 2024 от skpavlov Цитирай
venelin1111gmail Публикувано Ноември 5, 2024 Публикувано Ноември 5, 2024 Ок, говорим за България с US language да се подкара да работи. Иначе в страни от Европа и др. континенти е ясно , че всичко е наредSent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
robot Публикувано Ноември 5, 2024 Публикувано Ноември 5, 2024 Да, за това е вторият скрийншот от последният ми пост, където пише в кои държави НЕ работи, вкл. в ЕС. Но не е задължителен US акаунт. Може да избереш Македония, Швейцария или UK като държава и ще ти работи. Отделно в настройките на Phone аппа се пуска опцията за запис на разговорите, и записаните разговори излизат в Notes. 1 Цитирай
venelin1111gmail Публикувано Ноември 5, 2024 Публикувано Ноември 5, 2024 Не работи при мен , мерси за отговора. Не зная дали оператора също не участва ? Ще чакам ако го пуснат за ЕС ок , ако не …здраве да е.Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Цитирай
robot Публикувано Ноември 5, 2024 Публикувано Ноември 5, 2024 Има се предвид региона на Епъл Акаунта, не езиковите настройки на устройството. 1 Цитирай
penmark Публикувано Ноември 5, 2024 Публикувано Ноември 5, 2024 Аз пък забелязах, че иконката за запис се появява само при разговор с друг iPhone. Не е активна все още, но се появява. При разговор с андроид изобщо я няма. 3 Цитирай
skpavlov Публикувано Ноември 5, 2024 Публикувано Ноември 5, 2024 Още ли има андроид потребители?😂 1 4 Цитирай
Alxx® Публикувано Ноември 5, 2024 Публикувано Ноември 5, 2024 Има, за беля И там е по региони, но се решава с друг фърмуеър. На служебното Поко М6 съм набил индонезиец и там такива екстри са по дефолт, без да известява отсрещния. 1 Цитирай
skpavlov Публикувано Ноември 5, 2024 Публикувано Ноември 5, 2024 Извинете за лирическото отклонение, зачислиха ми топ марка с андроид с който издържах един ден! Сега си работя нормално с един 5S с джейл.😝 1 Цитирай
ElemenT (a.k.a. Chiko) Публикувано Ноември 5, 2024 Публикувано Ноември 5, 2024 преди 3 часа, penmark написа: Аз пък забелязах, че иконката за запис се появява само при разговор с друг iPhone. Не е активна все още, но се появява. При разговор с андроид изобщо я няма. Работи, работи...ама с US акаунт Цитирай
skpavlov Публикувано Ноември 6, 2024 Публикувано Ноември 6, 2024 (редактирано) Как работи с БГ акаунт и то в роуминг и то в Турция, която не е в списъка с подържани държави нямам обяснение. П.С. подръжката беше на Вудафон. Редактирано Ноември 6, 2024 от skpavlov Цитирай
Viiipeer Публикувано Ноември 7, 2024 Публикувано Ноември 7, 2024 на 5.11.2024 г. в 15:15, robot написа: За да ползваш записването на разговори, единствено езика на телефона трябва да е на English (US), а не акаунта на телефона. Само "превръщането" на разговора в текстова бележка и обобщението му, е част от AI, и за него ти трябва US акаунт и телефон, който поддържа Apple Intelligence А иначе за телефон, който не поддържа AI, няма никакво предимство акаунта да е US, освен в момента че ще може да следиш на живо техните избори като live нотификация и в динамичния остров Пълни глупости! Моя език е EN, региона е EU и няма записи..... Цитирай
penmark Публикувано Ноември 7, 2024 Публикувано Ноември 7, 2024 Хубава функция чакаме в 18.2 Колко време остава до пълно зареждане на телефона. 4 Цитирай
Viiipeer Публикувано Ноември 9, 2024 Публикувано Ноември 9, 2024 Мда - 2 часа steady за другите по-стари телефони направо мъка 3-4 часа.... :Д Цитирай
londongunner Публикувано Ноември 10, 2024 Публикувано Ноември 10, 2024 (редактирано) Миналата седмица след ъпдейта зададох в настройките за активиране на AI , пишеше ,че съм на изчакване въпреки ,че за нашия регион не може да се ползва в момента. В петък дойдох в Белград и още по пътя видях някакво съобщение от Епъл ,но не обърнах внимание, след като се настаних го отварям и пише ,че вече е активно и засега си работи пълноценно, ще видя утре като се прибера в България дали пак няма да стане неактивно. Редактирано Ноември 10, 2024 от londongunner Цитирай
venelin1111gmail Публикувано Ноември 14, 2024 Публикувано Ноември 14, 2024 Не е важно, но днес в приложението “Време” се появи дъжд, на вън вали, така , че отчете коректно.Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
Здравко Велчев Публикувано Ноември 17, 2024 Публикувано Ноември 17, 2024 Здравейте ,има ли някаква настройка на safari player имам проблем когато гледам клипове и филми и реша да превъртя не мога! На стария иос само плъзгах и превъртах тук не става,някой знае ли как да го оправя? Цитирай
Илиев 1919 Публикувано Ноември 17, 2024 Публикувано Ноември 17, 2024 Здравейте! Винаги съм слагал бетите и долу горе съм нямал с ползването на телефона. Като поставих 3 бета обаче едно приложение ми спря да работи и реших да върна фабричните настройки на телефона и да му сложа официалната 18.1 като не му връщам бекъпа с настройки, да има полза “уж”. Обаче, или аз съм забравил или нещо не е наред- имам две карти , на които мисля , че мога да има задам различна мелодия, но сега въпреки че си избирам коя карта с коя мелодия звъни, и двете продължават да звънят с мелодията на картата под разбиране. Някой с идеи? Благодаря Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.