Viiipeer Публикувано Септември 10 Публикувано Септември 10 преди 7 часа, Павел Василев написа: Кога се очаква официално за 15 pro max - iOS 18 да е наличен за сваляне? Ако си изтеглите RC версията тя не се отличава от официалната такава. Цитирай
robot Публикувано Септември 10 Публикувано Септември 10 преди 8 часа, ML16 написа: @robot на 18.0 RC (iPhone 15 Pro Max) аз поне не мога да намеря тази опция. Може да са я запазили за 18.1 🤷 В крайна сметка реших да сложа RC, така или иначе това ще е 99% и финалния билд. Няма го като опции, предполагам че или ще остане за 18.1 или ще е само за 16ките За момента е доста добре като цяло. Цитирай
robot Публикувано Септември 11 Публикувано Септември 11 Apple току-що публикува и нов PDF файл от 22 страници, в който са изброени всички нови функции на iOS 18. https://www.apple.com/ios/ios-18/pdf/iOS_18_All_New_Features_Sept_2024.pdf Цитирай
Kery70 Публикувано Септември 11 Публикувано Септември 11 С 18.0 RC не ми излизат в списъка с разговори проведените такива през трети приложения. Но пък списъка с последни набрани и получени обаждания е от около два месеца назад.Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
ML16 Публикувано Септември 11 Автор Публикувано Септември 11 При мен си ги има, Teams, Telegram, Viber… Относно дължината на списъка, с iOS17 вдигнаха history-то от 100 на 2000 обаждания назад. 2 Цитирай
Kery70 Публикувано Септември 12 Публикувано Септември 12 Аз не съм обърнал внимание, само от Threema не ми излизат в списъка. Другите са ок. Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
ML16 Публикувано Септември 12 Автор Публикувано Септември 12 Сменяемите части като батерия, дисплей, камера и т.н. в iPhone 12 и по-нови вече могат да бъдат свързани с вашия акаунт в Apple и да се активира Activation Lock , ако са инсталирани в друг iPhone. Тази функция вече е активна в iOS 18 RC. 1 Цитирай
penmark Публикувано Септември 12 Публикувано Септември 12 А какво стана с китовете сам да си ремонтираш телефона (apple self service repair), дето ги рекламираха преди 2-3г Цитирай
penmark Публикувано Септември 12 Публикувано Септември 12 Въпроса ми беше риторичен. Ясно е, че нищо не стана 🤣 Цитирай
ML16 Публикувано Септември 12 Автор Публикувано Септември 12 За тези страни може да си напазаруваш. 1 Цитирай
robot Публикувано Септември 13 Публикувано Септември 13 (редактирано) Може би най-полезната опция в iOS18 ScreenRecording_09-13-2024 14-03-33_1.mp4 Редактирано Септември 13 от robot 1 Цитирай
robot Публикувано Септември 13 Публикувано Септември 13 Ето този бар за връщане нагоре, тъй като реално постоянно закрива долната навигация. Малко като при Танос са го направили изчезването на елемента, който се крие 1 Цитирай
ne4o Публикувано Септември 13 Публикувано Септември 13 Това е нова функция в Сафари и се казва Distraction Control и наистина е много полезна. Скрива разсейващи елементи по избор в страниците, като прозорци за влизане, известия за GDPR, разни банери, изскачащи прозорци за предпочитания на бисквитки ( просто скрива прозореца, без да прави избор на бисквитките, вместо теб) и други. Можеш да махаш и реклами, но при рефреш на страниците се зарежда пак, затова не може да замести блокерите. Активира се в менюто, в лентата и избираш съответния елемент, който искаш да скриеш. 1 Цитирай
penmark Публикувано Септември 14 Публикувано Септември 14 Вече има опция до колко да се зарежда батерията. 3 Цитирай
ML16 Публикувано Септември 15 Автор Публикувано Септември 15 Това ми прилича, като менюто за зареждане на Tesla-та 😁 Цитирай
robot Публикувано Септември 15 Публикувано Септември 15 (редактирано) Нещо, което забелязах в iOS 18, e че този начин за добавяне на уиджети "от стария тип" в Today view вече ги няма - това са уиджетите, представени в iOS 12, и може да се адват само тези от новия тип, които се адват и на хоум скрийна. Аз съм ги разцъквал чисто от любопитство, но без реално да ползвам някой от тях. Така че ако някой има апп, който има такъв уиджет и го ползва, да знае че след ъпгрейда, вече няма да го има Редактирано Септември 15 от robot 1 Цитирай
chorlav Публикувано Септември 16 Публикувано Септември 16 Довечера ли чакаме официалния ъпдейт?Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
stangen Публикувано Септември 16 Публикувано Септември 16 20:00 часа. Ако сървърите не се претоварят на макс Цитирай
ML16 Публикувано Септември 16 Автор Публикувано Септември 16 Пуснаха го, аз съм с RC build и при настройка и на трите варианта Beta Updates: Off, iOS 18 Public Beta, iOS Developer Beta, нямам ъпдейт, което означава че RC build e същия с Финалния. Цитирай
dessyteneva Публикувано Септември 16 Публикувано Септември 16 Интересно защо не ми го даде през мака, ще видим колко време ще се сваля ОТА. Цитирай
venelin1111gmail Публикувано Септември 16 Публикувано Септември 16 Защо 17..7?Sent from my iPad using Tapatalk Цитирай
dessyteneva Публикувано Септември 16 Публикувано Септември 16 Предполагам това е за тези, които не искат 18 1 Цитирай
venelin1111gmail Публикувано Септември 16 Публикувано Септември 16 Не ме е питалоSent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.