Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Recommended Posts

Публикувано (редактирано)

Билда на ios18 е същия като RC. 22A3354

Редактирано от penmark
Публикувано

На мен пък не ми го даде, или поне е било отдолу и не съм го видяла

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Публикувано
преди 6 минути, dessyteneva написа:

Предполагам това е за тези, които не искат 18

Не пита ?!? Първо 17.7 и сега се тегли iOS 18 на iPhone 13.

Публикувано

Да и други казват, ме е нямало директно 18, при мен го даде, не съм минавала през 17.7

Публикувано

Досада, но ок

Sent from my iPad using Tapatalk

Публикувано

И секвоята излезе, предполагам и за часовника ще има, след като се ъпдейтне телефона

Публикувано

Опцията е най-долу за 184892b7cf14209d79c4b65992185e1ffc.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

Публикувано

Виждат се и двете, но не дава директно на 18. 

Публикувано

Да ма при мен на 14+ и 12 про излезе слд качване на 17.7

Публикувано

Мойта 4-ка май няма да получи ъпдейт. Ама пък още е жива и си работи коректно, не ми дава душа да я сменя.  :D

Публикувано

Който е бил на Beta на iOS18.0* и вече е на финалната версия build "18 (22A3354)", може от

Settings -> General -> Software Updates -> Beta Updates да го set-не на Off и така ще продължи да получава ъпдейти от стандартния Public branch и ще излезе от Beta линията.

*Трябва да сте на 18.0 не на 18.1

Публикувано
преди 4 минути, venelin1111gmail написа:

Да ма при мен на 14+ и 12 про излезе слд качване на 17.7

Единственото по-различно, което съм правила беше, че качих 17.6.1 втори път през мака, тук видях че има и я пуснах, не знам как ми даде директно 18 сега.

Публикувано

45eddd5477e523e9f86b9d4b366b0394.jpg

Публикувано

Секвоята няма сваляне, дава един ден. Явно всичко живо тегли.

На мен ми остават 8 минути да се инсталира, ще намалее времето, затова пък часовникът не мърда…късмет, скъса ми нервите просто, телефонът се ъпдейтна, лаптопът също, но той виси ли виси, явно и аз ще си повися нощеска.

Редактирано от dessyteneva
Публикувано

Дали приложението weather най-накрая ще работи коректно?

Публикувано
преди 2 часа, ML16 написа:

Пуснаха го, аз съм с RC build и при настройка и на трите варианта Beta Updates: Off, iOS 18 Public Beta, iOS Developer Beta, нямам ъпдейт, което означава че RC build e същия с Финалния.

Абсолютно същото копие, като Master Release-a. Сравних с друг телефон, който се ъпдейтва само по официалните канали с този билд на RC - идентични са.

Направи ми впечатление, че при RC  когато давах на What's new ме препращаше с линк към сайта на Apple, сега вече със същия билд RC изписва всички нови благинки, тоест просто са "отключили" какво е новото, иначе са абсолютно еднакви двата релийза.

Публикувано
на 14.09.2024 г. в 19:07, penmark написа:

Вече има опция до колко да се зарежда батерията.

IMG_3778.thumb.png.0a20612576048376c3a1928cdd27128b.png

Това е само на iPhone 15 и нагоре. 

Публикувано

Първи впечатления?😀

Публикувано

Ползвам ъпдейта от 1 седмица. Батерията е малко по-зле спрямо 17.6. Но пък батерията ми е за смяна, така че не е най-добрия индикатор. Не съм срещал сериозни бъгове до момента. 

Публикувано

Тъкмо си светих с фенерчето и видях че може да се прави дали на свети в точка или разпръснато.

Публикувано

Има ли начин да си върна иконите на аповете пак да ми станат цветни в Settings (Dark ми е активирано в Display & Darkness)?

Публикувано

Здравейте, току що се инсталира ios 18 на телефона на приятелката ми, но не намираме RCS messages настройката. Изобщо работи ли в България? Ако да лимитирана ли е до определени оператори? Мерси предварително Apple Mafia!

@Dimitrov71 влез в режим на местене на иконите на Home Screen (иконите да треперят) и горе в ляво има бутон Edit -> Customize -> в долната част на екрана ще ти се появи меню за цвят на иконите.

@BaySimo Apple са пуснали тази функционалност с iOS 18, сега топката е в операторите, за да се появи това меню, те трябва да подържат опцията и ще получите след това Carrier Update. Към момента българските оператори не подържат RCS за iOS, дано това се промени скоро.

Ето тук Apple - Wireless carrier support and features for iPhone in Europe може да видите всички поддържани функции от операторите в Европа. Списъкът е динамичен, променя се постоянно. 

Редактирано от ML16

Това е ясно, аз имах предвид като влезна в Settings, там си стоят черни…

Все пак благодаря за отговора!

Редактирано от Dimitrov71

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...