penmark Публикувано Септември 16 Публикувано Септември 16 (редактирано) Билда на ios18 е същия като RC. 22A3354 Редактирано Септември 16 от penmark Цитирай
dessyteneva Публикувано Септември 16 Публикувано Септември 16 На мен пък не ми го даде, или поне е било отдолу и не съм го видялаSent from my iPhone using Tapatalk Pro Цитирай
ne4o Публикувано Септември 16 Публикувано Септември 16 преди 6 минути, dessyteneva написа: Предполагам това е за тези, които не искат 18 Не пита ?!? Първо 17.7 и сега се тегли iOS 18 на iPhone 13. 1 Цитирай
dessyteneva Публикувано Септември 16 Публикувано Септември 16 Да и други казват, ме е нямало директно 18, при мен го даде, не съм минавала през 17.7Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Цитирай
venelin1111gmail Публикувано Септември 16 Публикувано Септември 16 Досада, но окSent from my iPad using Tapatalk Цитирай
dessyteneva Публикувано Септември 16 Публикувано Септември 16 И секвоята излезе, предполагам и за часовника ще има, след като се ъпдейтне телефона Цитирай
pepo1919 Публикувано Септември 16 Публикувано Септември 16 Опцията е най-долу за 18Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
ne4o Публикувано Септември 16 Публикувано Септември 16 Виждат се и двете, но не дава директно на 18. Цитирай
venelin1111gmail Публикувано Септември 16 Публикувано Септември 16 Да ма при мен на 14+ и 12 про излезе слд качване на 17.7Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
penmark Публикувано Септември 16 Публикувано Септември 16 Мойта 4-ка май няма да получи ъпдейт. Ама пък още е жива и си работи коректно, не ми дава душа да я сменя. 1 Цитирай
ML16 Публикувано Септември 16 Автор Публикувано Септември 16 Който е бил на Beta на iOS18.0* и вече е на финалната версия build "18 (22A3354)", може от Settings -> General -> Software Updates -> Beta Updates да го set-не на Off и така ще продължи да получава ъпдейти от стандартния Public branch и ще излезе от Beta линията. *Трябва да сте на 18.0 не на 18.1 Цитирай
dessyteneva Публикувано Септември 16 Публикувано Септември 16 преди 4 минути, venelin1111gmail написа: Да ма при мен на 14+ и 12 про излезе слд качване на 17.7 Sent from my iPhone using Tapatalk Единственото по-различно, което съм правила беше, че качих 17.6.1 втори път през мака, тук видях че има и я пуснах, не знам как ми даде директно 18 сега. Цитирай
pepo1919 Публикувано Септември 16 Публикувано Септември 16 Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
Kery70 Публикувано Септември 16 Публикувано Септември 16 Секвоята няма сваляне, дава един ден. Явно всичко живо тегли. Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
dessyteneva Публикувано Септември 16 Публикувано Септември 16 (редактирано) На мен ми остават 8 минути да се инсталира, ще намалее времето, затова пък часовникът не мърда…късмет, скъса ми нервите просто, телефонът се ъпдейтна, лаптопът също, но той виси ли виси, явно и аз ще си повися нощеска. Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Редактирано Септември 16 от dessyteneva Цитирай
venelin1111gmail Публикувано Септември 16 Публикувано Септември 16 Дали приложението weather най-накрая ще работи коректно?Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
Viiipeer Публикувано Септември 16 Публикувано Септември 16 преди 2 часа, ML16 написа: Пуснаха го, аз съм с RC build и при настройка и на трите варианта Beta Updates: Off, iOS 18 Public Beta, iOS Developer Beta, нямам ъпдейт, което означава че RC build e същия с Финалния. Абсолютно същото копие, като Master Release-a. Сравних с друг телефон, който се ъпдейтва само по официалните канали с този билд на RC - идентични са. Направи ми впечатление, че при RC когато давах на What's new ме препращаше с линк към сайта на Apple, сега вече със същия билд RC изписва всички нови благинки, тоест просто са "отключили" какво е новото, иначе са абсолютно еднакви двата релийза. Цитирай
kal1ch Публикувано Септември 16 Публикувано Септември 16 на 14.09.2024 г. в 19:07, penmark написа: Вече има опция до колко да се зарежда батерията. Това е само на iPhone 15 и нагоре. Цитирай
kal1ch Публикувано Септември 16 Публикувано Септември 16 Ползвам ъпдейта от 1 седмица. Батерията е малко по-зле спрямо 17.6. Но пък батерията ми е за смяна, така че не е най-добрия индикатор. Не съм срещал сериозни бъгове до момента. Цитирай
penmark Публикувано Септември 16 Публикувано Септември 16 Тъкмо си светих с фенерчето и видях че може да се прави дали на свети в точка или разпръснато. 1 Цитирай
Dimitrov71 Публикувано Септември 16 Публикувано Септември 16 Има ли начин да си върна иконите на аповете пак да ми станат цветни в Settings (Dark ми е активирано в Display & Darkness)? Цитирай
BaySimo Публикувано Септември 16 Публикувано Септември 16 Здравейте, току що се инсталира ios 18 на телефона на приятелката ми, но не намираме RCS messages настройката. Изобщо работи ли в България? Ако да лимитирана ли е до определени оператори? Мерси предварително Apple Mafia! Цитирай
ML16 Публикувано Септември 17 Автор Публикувано Септември 17 (редактирано) @Dimitrov71 влез в режим на местене на иконите на Home Screen (иконите да треперят) и горе в ляво има бутон Edit -> Customize -> в долната част на екрана ще ти се появи меню за цвят на иконите. @BaySimo Apple са пуснали тази функционалност с iOS 18, сега топката е в операторите, за да се появи това меню, те трябва да подържат опцията и ще получите след това Carrier Update. Към момента българските оператори не подържат RCS за iOS, дано това се промени скоро. Ето тук Apple - Wireless carrier support and features for iPhone in Europe може да видите всички поддържани функции от операторите в Европа. Списъкът е динамичен, променя се постоянно. Редактирано Септември 17 от ML16 2 Цитирай
Dimitrov71 Публикувано Септември 17 Публикувано Септември 17 (редактирано) Това е ясно, аз имах предвид като влезна в Settings, там си стоят черни… Все пак благодаря за отговора! Редактирано Септември 17 от Dimitrov71 Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.