Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Recommended Posts

Публикувано

Бил е с по-ранен build. Вероятно последната бета. 

Публикувано

Някой има проблем с badges на някой приложения. Нямам нови нотификации, но на иконата има цифра и не се маха!!!
На иконата на settings e така от няколко дни!eec49e857b9a2ecf67989911fe1e8b14.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

Публикувано

Има проблем и на 13 Про. Един бадж стои дори и след преинсталиране на приложението.

Публикувано

Аз нямам никакви проблеми с 18. Понеже е голям ъпдейт, препоръчвам да го инсталирате на чисто през тунса. 

Публикувано

После през back up, ако е имало проблеми няма ли да се случат пак? Никога не съм ресетвал от 6S насам.

Публикувано

Защо да връща бекъп ако човек прави “чиста” инсталация на iOS?

Публикувано

Никакъв бекъп не се връща. 

Публикувано

Данни, настройки. 🤷‍♂️

Публикувано

Какви данни ти трябват? Кийчейна ти пази паролите.

Публикувано

Ми примерно снимките, за тези от нас, които не ползват iCloud Photos. Също 1 камара инсталирани приложения, подредба на екрани, уиджети.. направо ви се чудя как всяка година ви се занимава с това. Разбирам телефоните ви да не работят от някой критичен бъг, че да ги ресторнете начисто, но това за мен клони към мазохизъм. 

Публикувано

Значи от “чистата” инсталация няма файда и не я правиш. Логично, за останалите хора има iCloud.

Публикувано

Файда има,ама вече нито ми се занимава,нито ми се губи време и си карам само на OTA.

Публикувано

За подредбата си скрийшотвам всички страници. И между другото от доста време ъпдейтите ги правя през тунса, като си тегля целия файл от ipsw.me и го “набивам” в телефона като ъпдейт.  Не съм имал проблеми. Смея да кажа че от 2 дена, батерията ми държи повече. Явно 18-ката се “намести” :) 

Публикувано

Току що направих restore през DFU и ITunes, после инсталация на чисто без да връщам back up и пак стои проблемът със badges notifications

Публикувано

И аз го имам този проблем с баджа на телеграм

Публикувано

Беше ми се появил на Instagram проблема с баджовете. Скъсах се да отварям и затварям чатове и известия. Мисля, че се оправи след като получих ново съобщение, при което баджа беше “2”, и след като отворих съобщението и баджа изчезна, рестартирах телефона. 

Публикувано

Здравейте след официалния ъпдейт ми изчезна това много яко менюIMG_0257.thumb.jpeg.365964d5625bc2556d4019588c95ea30.jpeg

IMG_0259.jpeg

Публикувано

Сложих 18.1 за спорта, смених района на USA - записите се появиха, обаче са Epic fail...... пиши яко предупреждение като се натисне да се записват, че обезсмисля самото записване, като изключим това нищо вълнуващо няма..... AI е един пълен Gimmick, а и дори записите ги няма, ако не се смени региона, пълен смях.....

Публикувано

Аз на AI единствено бих ползвал премахване на обекти от снимките.  Това работи ли със смяна на региона?

Публикувано
преди 1 час, Jorko23 написа:

Или поне аз не можах да го намеря

Тези опции се появяват само при разговор - аудио или видео - в iOS 18 се преместени в горната лента, и се разширяват при клик.

image.thumb.png.cdf8dacb7d0df485159b004608db7fed.png

Публикувано

Нотификациите на някои приложения не работят. Дано разработчиците ги оправят за iOS 18 защото и с преинсталиране на AP в момента няма нотификации.

Публикувано (редактирано)
преди 1 час, penmark написа:

Аз на AI единствено бих ползвал премахване на обекти от снимките.  Това работи ли със смяна на региона?

Това може да го пробваш и сега в Google Photos - имаш по 10 free AI модификации на месец, но само ако запишеш резултата - пробите не се броят - Google Photos expands AI editing features to all users (blog.google)

Като цяло е 50/50 - при някои снимки е ок, при други не - ето тук се опитах да оправя тоя как е паркирал като неандерталец, и стана по-зле

image.thumb.png.62d3cef42f2274f63b594dd3e842c460.png

Редактирано от robot
Публикувано
преди 2 часа, penmark написа:

Не съм я тествал, направих една тестова снимка - не видях да има ново меню.

Публикувано
Здравейте след официалния ъпдейт ми изчезна това много яко менюIMG_0257.thumb.jpeg.365964d5625bc2556d4019588c95ea30.jpeg
IMG_0259.thumb.jpeg.c0b1fcf8407d1d68f7393798afd278c3.jpeg

Има си го и на 17-ката.
Появява се само по време на разговор.

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...