kal1ch Публикувано Септември 20 Публикувано Септември 20 Бил е с по-ранен build. Вероятно последната бета. Цитирай
chorlav Публикувано Септември 20 Публикувано Септември 20 Някой има проблем с badges на някой приложения. Нямам нови нотификации, но на иконата има цифра и не се маха!!!На иконата на settings e така от няколко дни!Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
rooibos Публикувано Септември 21 Публикувано Септември 21 Има проблем и на 13 Про. Един бадж стои дори и след преинсталиране на приложението. Цитирай
penmark Публикувано Септември 21 Публикувано Септември 21 Аз нямам никакви проблеми с 18. Понеже е голям ъпдейт, препоръчвам да го инсталирате на чисто през тунса. Цитирай
istoyanov Публикувано Септември 21 Публикувано Септември 21 После през back up, ако е имало проблеми няма ли да се случат пак? Никога не съм ресетвал от 6S насам. Цитирай
venelin1111gmail Публикувано Септември 21 Публикувано Септември 21 Защо да връща бекъп ако човек прави “чиста” инсталация на iOS?Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
penmark Публикувано Септември 21 Публикувано Септември 21 Какви данни ти трябват? Кийчейна ти пази паролите. 1 Цитирай
kal1ch Публикувано Септември 21 Публикувано Септември 21 Ми примерно снимките, за тези от нас, които не ползват iCloud Photos. Също 1 камара инсталирани приложения, подредба на екрани, уиджети.. направо ви се чудя как всяка година ви се занимава с това. Разбирам телефоните ви да не работят от някой критичен бъг, че да ги ресторнете начисто, но това за мен клони към мазохизъм. 2 Цитирай
venelin1111gmail Публикувано Септември 21 Публикувано Септември 21 Значи от “чистата” инсталация няма файда и не я правиш. Логично, за останалите хора има iCloud.Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Цитирай
pepo1919 Публикувано Септември 21 Публикувано Септември 21 Файда има,ама вече нито ми се занимава,нито ми се губи време и си карам само на OTA.Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Цитирай
penmark Публикувано Септември 21 Публикувано Септември 21 За подредбата си скрийшотвам всички страници. И между другото от доста време ъпдейтите ги правя през тунса, като си тегля целия файл от ipsw.me и го “набивам” в телефона като ъпдейт. Не съм имал проблеми. Смея да кажа че от 2 дена, батерията ми държи повече. Явно 18-ката се “намести” Цитирай
chorlav Публикувано Септември 21 Публикувано Септември 21 Току що направих restore през DFU и ITunes, после инсталация на чисто без да връщам back up и пак стои проблемът със badges notifications Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Цитирай
Kery70 Публикувано Септември 21 Публикувано Септември 21 И аз го имам този проблем с баджа на телеграмSent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
kal1ch Публикувано Септември 21 Публикувано Септември 21 Беше ми се появил на Instagram проблема с баджовете. Скъсах се да отварям и затварям чатове и известия. Мисля, че се оправи след като получих ново съобщение, при което баджа беше “2”, и след като отворих съобщението и баджа изчезна, рестартирах телефона. Цитирай
Jorko23 Публикувано Септември 22 Публикувано Септември 22 Здравейте след официалния ъпдейт ми изчезна това много яко меню Цитирай
Viiipeer Публикувано Септември 22 Публикувано Септември 22 Сложих 18.1 за спорта, смених района на USA - записите се появиха, обаче са Epic fail...... пиши яко предупреждение като се натисне да се записват, че обезсмисля самото записване, като изключим това нищо вълнуващо няма..... AI е един пълен Gimmick, а и дори записите ги няма, ако не се смени региона, пълен смях..... Цитирай
penmark Публикувано Септември 22 Публикувано Септември 22 Аз на AI единствено бих ползвал премахване на обекти от снимките. Това работи ли със смяна на региона? Цитирай
robot Публикувано Септември 22 Публикувано Септември 22 преди 1 час, Jorko23 написа: Или поне аз не можах да го намеря Тези опции се появяват само при разговор - аудио или видео - в iOS 18 се преместени в горната лента, и се разширяват при клик. 2 Цитирай
venelin1111gmail Публикувано Септември 22 Публикувано Септември 22 Нотификациите на някои приложения не работят. Дано разработчиците ги оправят за iOS 18 защото и с преинсталиране на AP в момента няма нотификации.Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
robot Публикувано Септември 22 Публикувано Септември 22 (редактирано) преди 1 час, penmark написа: Аз на AI единствено бих ползвал премахване на обекти от снимките. Това работи ли със смяна на региона? Това може да го пробваш и сега в Google Photos - имаш по 10 free AI модификации на месец, но само ако запишеш резултата - пробите не се броят - Google Photos expands AI editing features to all users (blog.google) Като цяло е 50/50 - при някои снимки е ок, при други не - ето тук се опитах да оправя тоя как е паркирал като неандерталец, и стана по-зле Редактирано Септември 22 от robot 1 Цитирай
Viiipeer Публикувано Септември 22 Публикувано Септември 22 преди 2 часа, penmark написа: Аз на AI единствено бих ползвал премахване на обекти от снимките. Това работи ли със смяна на региона? Не съм я тествал, направих една тестова снимка - не видях да има ново меню. 1 Цитирай
Русев Публикувано Септември 22 Публикувано Септември 22 Здравейте след официалния ъпдейт ми изчезна това много яко менюИма си го и на 17-ката. Появява се само по време на разговор. Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.