Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Recommended Posts

Публикувано

Не съм сигурен дали е от iOS 18, но за първи път днес видях реклама в апстора - втория банер на хоум страницата.

image.thumb.png.64260505cd568b0fa643a5177fd92361.png

Публикувано

Освен , че нотификациите на приложенията от “Апстор” не работят днес видях ,че и пощата не праща нотификация при дошли писмa. Настройките за нотификации на mail са същите както при iOS 17.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Публикувано

При мен, от пощата си получавам известия

Публикувано

При мен само значки и то когато отворя приложението.

Публикувано

Аз пък открих, че приложения на които съм спрял да се рефрешват в бекграунд ми пращат нотификаци при случило се събитие ...което не би трябвало да се случва.

Публикувано

И аз го забелязах.

Публикувано

6015f0d28c00c761ebdbf194973d0327.jpg
Ето пак бъг. Не изчезва значката.

Публикувано
на 22.09.2024 г. в 19:32, Viiipeer написа:

Сложих 18.1 за спорта, смених района на USA - записите се появиха, обаче са Epic fail...... пиши яко предупреждение като се натисне да се записват, че обезсмисля самото записване, като изключим това нищо вълнуващо няма..... AI е един пълен Gimmick, а и дори записите ги няма, ако не се смени региона, пълен смях.....

Да те питам как смени региона на акаунта на US? Аз като пробвам и ми иска да въведа реален пеймънт метод с американска банкова карта или пейпал, регистриран за US.

Публикувано
преди 3 часа, robot написа:

Да те питам как смени региона на акаунта на US? Аз като пробвам и ми иска да въведа реален пеймънт метод с американска банкова карта или пейпал, регистриран за US.

За Payment слагам None - за USA address - влизам в Google и ми дава таблица на адреси с пощенски кодове - телефона е гьотери - като спазвам кода разбира се според района щата. :)

Публикувано
преди 12 часа, stangen написа:

Аз пък открих, че приложения на които съм спрял да се рефрешват в бекграунд ми пращат нотификаци при случило се събитие ...което не би трябвало да се случва.

Защото най вероятно ти е включено “Активности на живо” на самото приложение. 

Публикувано
преди 5 часа, Viiipeer написа:

За Payment слагам None - за USA address - влизам в Google и ми дава таблица на адреси с пощенски кодове - телефона е гьотери - като спазвам кода разбира се според района щата. :)

Да, за адреса е лесно, там няма ядове, но за пеймънт метода няма None, и трябва задължително да се избере един от двата - поне при мен.

image.thumb.png.3c10f8c1fa5d5756e91ab6e2a81828dd.png

Публикувано
преди 12 часа, miroslavm написа:

Защото най вероятно ти е включено “Активности на живо” на самото приложение. 

Не не е това, явно си има бъгчета 18ката , ще видим 18.1 какво ще доведе. 

Публикувано
преди 8 часа, robot написа:

Да, за адреса е лесно, там няма ядове, но за пеймънт метода няма None, и трябва задължително да се избере един от двата - поне при мен.

image.thumb.png.3c10f8c1fa5d5756e91ab6e2a81828dd.png

С 18,1 Beta 2 ли сте?

Публикувано (редактирано)

Не, в момента съм с редовната 18.0

Просто исках да тествам да сменя региона още сега, но явно има значение от бетата. Значи че изчакам, защото чета че има доста бъгове, дори и пъблик бетата.

Редактирано от robot
Публикувано

Възможно е да излезе 18.0.1 днес в 20.00ч.

Публикувано
преди 23 часа, robot написа:

Не, в момента съм с редовната 18.0

Просто исках да тествам да сменя региона още сега, но явно има значение от бетата. Значи че изчакам, защото чета че има доста бъгове, дори и пъблик бетата.

Супер стабилно се държи поне при мен.

Публикувано

При мен на iPod 9 игрите крашват, да речем , че разработчиците на игрите ще си свършат работата. Но иконите и част от тапетите(стоковите) не поддържат всички режими: “светли, тъмни със сянка” , нищо.

Sent from my iPad using Tapatalk

Публикувано

Мен лично не ме вълнуват тъмни икони, светли, сенки итн и от тази гледна точка не съм намерил бъгове.

Публикувано

Не съм доволен тази година. 16ката не ме жегна грам а ми се хвърляха пари е така. каквото ме интересуваше от софтуерите нищо няма, iphone mirroring заключено по регион (иначе ми сложили апа на мака…), share play remote control няма и следа, genmoji със сигурност няма да го имаме…

Публикувано

Даже се чудя защо я пуснаха тая 18-ка за Европа, ама да има там да сме в играта. 😂 Новото в 18 - джуркаме иконите и им сменяме цвета.😂

Публикувано

Като цяло доста безсмислени ъпгрейди правят и идвайки от Андроид..... който и без това може да прави каквото си поиска, тук не стига че куцо магаре, а само дребни козметични промени.....  Скукаааа!

Публикувано

И какво толкова правиш с андроида?

Публикувано

Аз ще изкажа може би едно непопулярно мнение, но аз харесвам повечето ограничения на iOS и айфон, и именно за това съм ги избрал пред андроид.

1. Понякога наличието на по-малко опции за къстимизация, реално ти спестява десетки часове излишен труд да си го направиш "както те кефи".
  2. Така си ползваш телефона за да си свършиш реално някаква работа, а не губиш време да го украсяваш. При андроид все едно, че си купуваш телефона, за да го руутнеш и да почнеш да му сменяш иконите, докато при айфон си слагаш тапета, който те кефи и просто си го ползваш.
  3. С наличието на по-малко опции за къстимизация, реално запомняш кое къде е, а не днес е едно, утре друго, и само сменяш нещо, уж да е ти е по-удобно, но реално не е
  4. Ето и с екшън бутона - 20 години е бил мют суич, сега с повечето възможности, пак доста хора го ползват така, въпреки хилядите приложения - като инфо от доста видеа, които съм изгледал. 
    Примерно при мен, телефона е почти винаги мютнат, така че съм сложил една шортъкът папка с 8 често ползвани от мен функции.

За мен специално, от 18ката ми допадат промените в Notes, Calendar, Reminders, Safari, Control center-a и Shortcuts аповете. Харесва ми че в настройките, всички апове са събрани в отделно меню - малки ъпдейти, но функционални

Публикувано

Къстъмизации и прочее глупости са за хора без работа. Като им чета постовете за проблеми в андроид форума и ми става лошо.

Публикувано

И то в неподходящата тема.

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...