robot Публикувано Септември 30, 2024 Публикувано Септември 30, 2024 Вече има тема за спорове между айфон и андроид, предлагам там да пишете, даже ако на някой модератор му се занимава, да премести там мненията, и тук да си остане за iOS 18 2 Цитирай
skpavlov Публикувано Септември 30, 2024 Публикувано Септември 30, 2024 преди 23 часа, Viiipeer написа: Това е полезно - благодаря! Просто не знаех че е функция директно във "file manager-a" а не отделна опция в настройките. Поздрави! От външна мрежа при мен не става. 1 Цитирай
robot Публикувано Септември 30, 2024 Публикувано Септември 30, 2024 (редактирано) Да, това е само за сигурно споделяне в обща мрежа. Ако искаш да си достъпваш личният компютър от външни мрежи, най-сигурно е да си направиш собствен VPN с https://tailscale.com/ примерно, или просто да си направиш домашен медия сървър от някой стар комп, примерно с Jellyfin - https://jellyfin.org/ Редактирано Септември 30, 2024 от robot 2 Цитирай
venelin1111gmail Публикувано Октомври 1, 2024 Публикувано Октомври 1, 2024 Забави се нещо първият ъпдейт. На по-ставите версии на 3-4 ден излизаше 0.1Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Цитирай
robot Публикувано Октомври 2, 2024 Публикувано Октомври 2, 2024 (редактирано) Ако има някой с носталгия по контрол центъра от iOS 7, може да го наподоби донякъде с iOS 18, а в iOS 18.1 вече имаме и шорткът за Control Center, и може да се сложи на доста по-удобни места или на екшън бутона. А вече може и да се отваря и с "бутона" на гърба с потупване, за който го ползва. шорткът за Control Center в iOS 18.1 Редактирано Октомври 2, 2024 от robot 1 Цитирай
PeTk0FF Публикувано Октомври 2, 2024 Публикувано Октомври 2, 2024 Като ви гледам имам чувството, че на този етап постъпих доста мъдро като си блокирах телефона да не мине сам на 18-ката. Стана случайно, но работи. Понеже пътувах и си го напълних с филми за гледане в почивното време. Моят телефон е стар - СЕ 2020 64 ГБ. Новата версия иска 14 ГБ място да си се качи сама и оня ден ми реве телефона да съм му освободил място. Е няма да стане! Ще почакам до 18.9.9 и тогава ще реша. 😂 Цитирай
Viiipeer Публикувано Октомври 3, 2024 Публикувано Октомври 3, 2024 То няма много файда на SE от iOS 18... Цитирай
venelin1111gmail Публикувано Октомври 4, 2024 Публикувано Октомври 4, 2024 Sent from my iPhone using Tapatalk 2 1 Цитирай
ML16 Публикувано Октомври 4, 2024 Автор Публикувано Октомври 4, 2024 Който е на 18.0 е хубаво да сложи 18.0.1 че има доста важни подобрения: 2 Цитирай
penmark Публикувано Октомври 4, 2024 Публикувано Октомври 4, 2024 (редактирано) Аз го сложиш защото “сензорният екран може да не реагира на определени обстоятелства” го има и при мен на 15 про. Мислих, че е от протектора 😁 Редактирано Октомври 4, 2024 от penmark Цитирай
istoyanov Публикувано Октомври 4, 2024 Публикувано Октомври 4, 2024 Някой на Yettel да е забелязал спад в скоростта на мобилните данни? На неограничен план съм и си постигах 700-900 Mbps download. Не съм сигурен дали е от ъпдейта.Иначе при мен на 14 Pro Performance не е като на 17. Има все още, какво да се желае. Цитирай
Alxx® Публикувано Октомври 4, 2024 Публикувано Октомври 4, 2024 Господа, нужно ли е да напомням, че спам и офтопици се санкционират? Придържайте се към темата, моля. Цитирай
istoyanov Публикувано Октомври 4, 2024 Публикувано Октомври 4, 2024 Имах предвид, че скоростта ми падна, от какво съм на 18 .....Но не съм сигурен дали е съвпадение или си е проблем на оператора. Цитирай
gogi6 Публикувано Октомври 4, 2024 Публикувано Октомври 4, 2024 Баджовете продължават да стоят при мен. Цитирай
kal1ch Публикувано Октомври 4, 2024 Публикувано Октомври 4, 2024 преди 2 часа, istoyanov написа: Имах предвид, че скоростта ми падна, от какво съм на 18 ..... Но не съм сигурен дали е съвпадение или си е проблем на оператора. Вероятно е от оператора. На 18.1 бета съм и направих speed test по-рано на 14 Pro. 815 Mbps download. Също съм на Yettel. 1 Цитирай
sarmak Публикувано Октомври 4, 2024 Публикувано Октомври 4, 2024 При мен баджовете се оправиха с 18.0.1 1 Цитирай
puho Публикувано Октомври 4, 2024 Публикувано Октомври 4, 2024 Някой на ти с бета програмите би ли ми казал защо при наличие на активирана бета програма и на двата акаунта единият може да сваля само пъблик, а другият и дев бети? Активирах си един стар акаунт заради apple intelligence и той може да сваля само пъблик бети, а основният ми може всичко... на базата на какво идват тези права? Цитирай
Alxx® Публикувано Октомври 4, 2024 Публикувано Октомври 4, 2024 Dev се сваля само на регистрирани в програмата устройства с инсталиран профил. Цитирай
puho Публикувано Октомври 4, 2024 Публикувано Октомври 4, 2024 " userid="226"] Dev се сваля само на регистрирани в програмата устройства с инсталиран профил.Нямам инсталиран профил и съм с 18.1 с активно apple intelligence, но не можех да го направя на основният заради subscriptions… Доста хора са ми фамилия и не е оферта заради музиката. За това активирах мой стар акаунт и преместих всичко на ус заради ai. По един и същи начин са записани и двата в бета програма, но единия има повече права 🤷♂️ Цитирай
Grievous Публикувано Октомври 6, 2024 Публикувано Октомври 6, 2024 Само за пробата смених акаунта на US и всичко работи.П. П. Това с изтриването на детайл от снимка, също работи. 7 Цитирай
rooibos Публикувано Октомври 6, 2024 Публикувано Октомври 6, 2024 При мен баджовете се оправиха с 18.0.1При мен, не. Дори след премахване и слагане на приложението, баджа пак светва. Цитирай
venelin1111gmail Публикувано Октомври 6, 2024 Публикувано Октомври 6, 2024 Weather, вън вали като из ведро. Приложението показва облачно. Някой в България видял ли е анимацията за дъжд? Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
Двигателист Публикувано Октомври 6, 2024 Публикувано Октомври 6, 2024 Здравейте! Ъпдейтнах старата машина (SE 2020) до 18.0.1. Едно нещо ме дразни за момента и не мога да разбера къде е проблема, в мен, в устройството, или в софтуера. Понеже съм свикнал да връщам неприето обаждане с директно плъзгане на съобщението (нотификацията) при заключен екран. Сега обаче не става. Плъзгам и иска отключване, но дори и след отключването, не започва да набира, а просто отваря информация за абоната, който ме е търсил... много по-бавно от преди. Въпреки че, в настройките все още си я има опцията (Settings→Touch ID&Passcode→Allow access when locked→Return missed cals). Местих плъзгача няколко пъти, рестартирах, но не, тази функция вече не работи. Аз ли нещо не правя правя правилно? Цитирай
ML16 Публикувано Октомври 7, 2024 Автор Публикувано Октомври 7, 2024 За моя жалост е така, промени ли са го в iOS 18. В първите beta версии не беше така. При мен с FaceID, като кликна на пропуснато обаждане ми отваря контакт-а. И мен ме дразни, единственото което може да се направи сега е да се пусне feedback. Цитирай
Двигателист Публикувано Октомври 7, 2024 Публикувано Октомври 7, 2024 Извинявам се за лаишкия въпрос, но как да пусна фийдбек от телефона? Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.