Alxx® Публикувано Август 1, 2013 Публикувано Август 1, 2013 Когато изтриеш приложение, в папката user/library/application support остава текущото състояние на приложението, както и едно файлче в user/library/caches. Триеш ги след махането на приложението и тогава пробваш пак. Ако и тогава продължава - явно са объркали нещо с правата на папките с настройки, макар, че аз я имам също и нямам такива проблеми. Цитирай
KurtiMakarov Публикувано Август 1, 2013 Публикувано Август 1, 2013 Аз имам същия проблем, след всяко отваряне трябва да си правя настройките Цитирай
Grievous Публикувано Август 1, 2013 Публикувано Август 1, 2013 А там няма никакъв файл свързан със Sygic. Цитирай
Alxx® Публикувано Август 1, 2013 Публикувано Август 1, 2013 Ми...еб@ ли го. Да сверяваме права на папки? Търси ме по чатовете, после ще пишем резултата. Цитирай
iPhoneman Публикувано Септември 18, 2013 Публикувано Септември 18, 2013 От години го имах това купено от една оферта заедно с Igo primo. Онзи ден за пръв път ми трябваше навигация и двете отпътуваха в кошчето, супер малоумни приложения. След тях и Google Maps. Само бъгавата стокова карта ми намираше улиците и свърши някаква работа и най-важното, че позваоли да се използва с лекота. Бъгава щот ме пращаше в градове на 400км., но не ти скъсва нервите, като тези Sygic или igo. Като TomTom друго не съм виждал и да е винаги удобно за използване, въпреки че може да има разминаване в карти. 1 Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.