Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• 0

Iphone 14 Pro забива

Въпрос

Публикувано

Здравейте, от скоро имам 14 pro 128 GB.  Телефона е чисто нов на 1 месец. Прави ми впечатление, че понякога, много рядко, като цъкна да отворя някое приложение и не ще, все едно забива! Като скролна наляво и надясно и пак цъкна на приложението се отваря и няма проблем! Някакви съвети? Благодаря

2 отговора на този въпрос

Recommended Posts

• 0
Публикувано

Информацията която даваш за телефона ти е доста оскъдна,говорейки за докосване не си написал дали не си сложил някой дървен пластмасов протектор,или най-вероятно още не си го рестартирал от както го имаш!

• 0
Публикувано
преди 7 часа, Mkarchev написа:

Информацията която даваш за телефона ти е доста оскъдна,говорейки за докосване не си написал дали не си сложил някой дървен пластмасов протектор,или най-вероятно още не си го рестартирал от както го имаш!

Здравей, протектор нямам, ползвам само гръб на Spigen. Верно е, че не бях го рестартирал до момента, когато мобилните оператори се бъгнаха преди месец! Установих, че това се случва с приложението Tinder и то не всеки път, а понякога замръзва и трябва да го затворя и отворя пак! Явно си е от самото приложение…

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори на този въпрос...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...