DreamcatcheR Публикувано Юни 5, 2010 Публикувано Юни 5, 2010 Като идея за нов проект - едно белотче (онлайн или не) би било идеално Разбира се, че ще е насочено по-скоро към българската публика, но мисля, че не малко хора биха дали 1-2-3 долара. Цитирай
monydochev Публикувано Юни 6, 2010 Автор Публикувано Юни 6, 2010 Принципно имаме съвсем готово "Не се сърди човече", но чакаме първо да видим с артилерията какво ще стане, за да не губим фокус и да не правим едни и същи грешки на два проекта едновременно както с компилацията за 3.13 Цитирай
Nope Публикувано Юни 6, 2010 Публикувано Юни 6, 2010 (редактирано) Ще кажеш ли, когато я одобрят от apple за 3.0? Редактирано Юни 6, 2010 от Nope Цитирай
monydochev Публикувано Юни 6, 2010 Автор Публикувано Юни 6, 2010 (редактирано) Да, веднага ще се похваля, но за съжаление от Apple нарочно ги държат по 1 седмица според мен, за да не ги затрупват с ъпдайти разработчиците, а да са по внимателни когато пращат за одобрение нещо. Във версията която чака одобрение има и Български език Редактирано Юни 6, 2010 от monydochev Цитирай
monydochev Публикувано Юни 9, 2010 Автор Публикувано Юни 9, 2010 Вече е налична версия за iPhone OS 3.0 , както и превод на български език p.s. Колко абсурдно звучи фразата превод на български език, при положение, че сме българи. Но какво да се прави, като сме принудени първо да я пускаме в appstore на английски за одобрение. Цитирай
LUBECA Публикувано Юни 9, 2010 Публикувано Юни 9, 2010 Браво monydochev !!!! Аз ще си я купя. Трябва да подкрепяме българското! Цитирай
a26 Публикувано Юни 11, 2010 Публикувано Юни 11, 2010 Браво! Купих игрицата и радва определено! Хващам се, че все по-често я цъкам, когато мога :-) Цитирай
monydochev Публикувано Юни 12, 2010 Автор Публикувано Юни 12, 2010 Браво! Купих игрицата и радва определено! Хващам се, че все по-често я цъкам, когато мога :-) много се радвам, че ти допада, ще се радвам ако драснеш едно положително ревю в appstore, също така може да споделиш какво не ти харесва за да може да я подобряваме в следващите версии Цитирай
Sladichuk® Публикувано Юни 14, 2010 Публикувано Юни 14, 2010 освен след изричното съгласие на автора й Каквото няма да дочакаш, след като е платена.... Солидарността е хубаво нещо, нали? Цитирай
johnnybravo Публикувано Юни 14, 2010 Публикувано Юни 14, 2010 че са я оправили вече - това е поредното доказателство, че е интересна и хубава ... Играта наистина става за убиване на времето, но това, че е кракната не доказва нищо Погледни в пакетите, които качвам какви неща се кракват и ми кажи дали всички са "доказано" интересни и хубави Цитирай
monydochev Публикувано Юни 14, 2010 Автор Публикувано Юни 14, 2010 Нямам нищо против публикуването на линк за кракнатата версия, твърдо съм убеден, че който е свикнал да ползва кракнати версии е абсурд да реши да си плати за платено приложение, тоест не мисля че се отразява на приходите. Ползата от това да имам и клиенти които ползват кракната версия е, че ще пълнят сървъра с потребители. Играта е онлайн мултиплейър и се нуждае от критична маса за да има достатъчно потребители, с които да играят хората които си плащат. Освен това ако играта се хареса на хората които са си изтеглили пиратска версия, то те ще я препоръчат на приятели, а тези техни приятели може и да си я купят. За да разбия мита, че българите сме по-големи пирати от чужденците, само ще споделя, че в момента най много потребители с кракнати версии имаме от USA,UK,FR и т.н. Пожелавам на всички приятна игра, независимо дали са платили за играта или не. Също така се надявам да споделите впечатления и препоръки. И все пак, ако играта ви хареса и ви забавлява, вече струва само 0.99$ и мисля, че може и да си я купите след това без да ощетите сериозно бюджета си. С това мнение офицялно заявявам, че нямам абсолютно нищо против да се публикува и линк за кракнатата версия. Определено мисля, че имаме полза, а не вреда от нея. 1 Цитирай
delmondo Публикувано Юни 14, 2010 Публикувано Юни 14, 2010 Който публикува линкове за кракнати приложения в този форум разработени (изцяло или поне отчасти) от български програмисти трябва да бъде баннат незабавно. А за да няма недорузомения е най-добре да се допишат правилата на форума за потребители, иницииращи такива действия. Обратно на това трябва да бъдат поощрявани и рекламирани малкото хора или екипи разработващи такъв софтуер. 1 Цитирай
Sladichuk® Публикувано Юни 15, 2010 Публикувано Юни 15, 2010 Остава само да кажеш, че тук не са поощрявани и рекламирани малкото хора или екипи разработващи такъв софтуер, и тогава да видим кой ще е първата жертва на призива ти... Цитирай
The Shaman Публикувано Юни 15, 2010 Публикувано Юни 15, 2010 Аз пък не виждам с какво българския труд е по-ценен от международния освен, че ни прави горди с това, че сме Българчета. Хайде стига, че оспамихме темата на човека Цитирай
monydochev Публикувано Юли 4, 2010 Автор Публикувано Юли 4, 2010 Играта е безплатна тази седмица Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.