Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Recommended Posts

Публикувано

Дизайнът е същият като този от Гизмодо!

Публикувано

Дисплея е със същите размери?!

Публикувано

Същия като технология и размер дисплей с резолюция 960x640. Ще има и жироскоп, макар не знам с какво е по-добър от G-сензора.

Публикувано

Ще има и жироскоп, и акселерометър. Разликата ще бъде огромна.

Публикувано
Същия като технология и размер дисплей с резолюция 960x640. Ще има и жироскоп, макар не знам с какво е по-добър от G-сензора.

По-добър е с това, че в комбинация с акселерометъра и GPS-а позволява "отчитането" на движение по 6 оси вместо по 3 както е във всяка координатна система.

Дизайна е страхотен. И са добавили толкова много неща, някои от които честно казано очаквах чак догодина.

Публикувано (редактирано)

Чак 21 юни тези ме убиха направо!Ще почака ме пичове още малко, докато не дойде време за ъпдейт! :Д

Редактирано от andro89
Публикувано
По-добър е с това, че в комбинация с акселерометъра и GPS-а позволява "отчитането" на движение по 6 оси вместо по 3 както е във всяка координатна система.

Дизайна е страхотен. И са добавили толкова много неща, някои от които честно казано очаквах чак догодина.

Физика да си учил случайно? Къде са тези 6 оси? Някой все пак говори в момента за четвърта "времева ос", но чак пък 6 не стават.

Публикувано

`

The Unofficial Apple Weblog (TUAW) iPhone 4 to come in black or white, $199 for 16GB, $299 for 32GB. On sale June 24th, preorders June 15th.
Публикувано
`

prices if you top up your contract 2 years with AT&T

Публикувано

Не разбрах колко рам има?

Публикувано

Този техен проц A4 стана ли ясно на колко ще работи?

Публикувано

@playboyko_ Мисля, че остава с 256мб, но добавят А4 процесор!

Публикувано

1GHz е стандартният A4, този също ще е толкова.

Разликата между g-сензор и жироскоп е в принципа на работа. Предполагам сега iPhone-ът ще може да ротира екрана дори в легнало приложение, например. В игрите контролът ще бъде в пъти по прецизен.

Публикувано

Как мислите, с този нов дезайн ще има ли проблем м/у браузване през 3G/EDGE и GSM телефония (в момента при мен поне неработи)?

Публикувано

Обявиха ли нещо за ipad 3.3 ?

Публикувано

Стана ми малко неясно това със ъпдейта. Значи пишеше, че ще има само за 3ГС всичко, а за 3Г и айпод 3Г няма да има мултитаскинг. Айде кажете как става това, след като първо казаха, че ще има за 64 и 32 ГБ. Аз точно затова си взех с 32!

Иначе 4 е много хубав. Най-после някакво подобрение откъм дизайн, и освен това - има го в бяло! Иначе има интересни неща, ама малко преувеличават с това. А забелязахте ли на примерните снимки, сравняващи новия и стария дисплей как новия е доста по-тъмен от стария? Само празен шум беше всичко това около новата камера. Колкото и да харесвам 4, не мога да кажа, че е нещо революционно. Сега, не знам за софтуера на камерата, но от първи впечатления... Нещо знае ли се за новия АйПод?

Публикувано

5 megapixel camera,1.75 micron sized pixels,5x digital zoom. Tap to focus. LED flash.Мисля,че ще е супер;)

Публикувано

Е то не може да се очаква ефект УАУ, след като всичко си е както на този на Гизмодо

Публикувано

Едва ли някой се е вълнувал от дизайна на телефона, при условие, че горе долу беше ясно какъв ще е.(То има ли накъде да го сменят-базата е ясна.) Интересни са новите функций както и OS 4

Публикувано
Стана ми малко неясно това със ъпдейта. Значи пишеше, че ще има само за 3ГС всичко, а за 3Г и айпод 3Г няма да има мултитаскинг. Айде кажете как става това, след като първо казаха, че ще има за 64 и 32 ГБ. Аз точно затова си взех с 32!

Иначе 4 е много хубав. Най-после някакво подобрение откъм дизайн, и освен това - има го в бяло! Иначе има интересни неща, ама малко преувеличават с това. А забелязахте ли на примерните снимки, сравняващи новия и стария дисплей как новия е доста по-тъмен от стария? Само празен шум беше всичко това около новата камера. Колкото и да харесвам 4, не мога да кажа, че е нещо революционно. Сега, не знам за софтуера на камерата, но от първи впечатления... Нещо знае ли се за новия АйПод?

Предлагам да излезне да си го купим, може и някой ъпдейт на iOS-a и чак тогава да говорим.
Публикувано

Телефона изключително много ми допада като дизайн. Красота ;)

Публикувано

Друго нещо интересно, е че вече Apple предлагат кейсове за новия модел. Някой ако намери снимка да пусне, че пиша от телефона. ;)

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...