andro89 Публикувано Юни 7, 2010 Публикувано Юни 7, 2010 (редактирано) http://live.gdgt.com/2010/06/07/live-wwdc-2010-keynote-coverage/ Редактирано Юни 7, 2010 от andro89 Цитирай
r3ac7 Публикувано Юни 7, 2010 Публикувано Юни 7, 2010 Дизайнът е същият като този от Гизмодо! Цитирай
joshua1982 Публикувано Юни 7, 2010 Публикувано Юни 7, 2010 Същия като технология и размер дисплей с резолюция 960x640. Ще има и жироскоп, макар не знам с какво е по-добър от G-сензора. Цитирай
deezel Публикувано Юни 7, 2010 Публикувано Юни 7, 2010 Ще има и жироскоп, и акселерометър. Разликата ще бъде огромна. Цитирай
Anton Публикувано Юни 7, 2010 Публикувано Юни 7, 2010 Същия като технология и размер дисплей с резолюция 960x640. Ще има и жироскоп, макар не знам с какво е по-добър от G-сензора. По-добър е с това, че в комбинация с акселерометъра и GPS-а позволява "отчитането" на движение по 6 оси вместо по 3 както е във всяка координатна система. Дизайна е страхотен. И са добавили толкова много неща, някои от които честно казано очаквах чак догодина. 1 Цитирай
andro89 Публикувано Юни 7, 2010 Публикувано Юни 7, 2010 (редактирано) Чак 21 юни тези ме убиха направо!Ще почака ме пичове още малко, докато не дойде време за ъпдейт! :Д Редактирано Юни 7, 2010 от andro89 Цитирай
Steve Публикувано Юни 7, 2010 Публикувано Юни 7, 2010 По-добър е с това, че в комбинация с акселерометъра и GPS-а позволява "отчитането" на движение по 6 оси вместо по 3 както е във всяка координатна система.Дизайна е страхотен. И са добавили толкова много неща, някои от които честно казано очаквах чак догодина. Физика да си учил случайно? Къде са тези 6 оси? Някой все пак говори в момента за четвърта "времева ос", но чак пък 6 не стават. 1 Цитирай
The Shaman Публикувано Юни 7, 2010 Публикувано Юни 7, 2010 ` The Unofficial Apple Weblog (TUAW) iPhone 4 to come in black or white, $199 for 16GB, $299 for 32GB. On sale June 24th, preorders June 15th. Цитирай
hudson Публикувано Юни 7, 2010 Публикувано Юни 7, 2010 ` prices if you top up your contract 2 years with AT&T Цитирай
morfei Публикувано Юни 7, 2010 Публикувано Юни 7, 2010 Този техен проц A4 стана ли ясно на колко ще работи? Цитирай
r3ac7 Публикувано Юни 7, 2010 Публикувано Юни 7, 2010 @playboyko_ Мисля, че остава с 256мб, но добавят А4 процесор! Цитирай
deezel Публикувано Юни 7, 2010 Публикувано Юни 7, 2010 1GHz е стандартният A4, този също ще е толкова. Разликата между g-сензор и жироскоп е в принципа на работа. Предполагам сега iPhone-ът ще може да ротира екрана дори в легнало приложение, например. В игрите контролът ще бъде в пъти по прецизен. Цитирай
prasko Публикувано Юни 7, 2010 Публикувано Юни 7, 2010 Как мислите, с този нов дезайн ще има ли проблем м/у браузване през 3G/EDGE и GSM телефония (в момента при мен поне неработи)? Цитирай
lambormaniac Публикувано Юни 7, 2010 Публикувано Юни 7, 2010 Стана ми малко неясно това със ъпдейта. Значи пишеше, че ще има само за 3ГС всичко, а за 3Г и айпод 3Г няма да има мултитаскинг. Айде кажете как става това, след като първо казаха, че ще има за 64 и 32 ГБ. Аз точно затова си взех с 32! Иначе 4 е много хубав. Най-после някакво подобрение откъм дизайн, и освен това - има го в бяло! Иначе има интересни неща, ама малко преувеличават с това. А забелязахте ли на примерните снимки, сравняващи новия и стария дисплей как новия е доста по-тъмен от стария? Само празен шум беше всичко това около новата камера. Колкото и да харесвам 4, не мога да кажа, че е нещо революционно. Сега, не знам за софтуера на камерата, но от първи впечатления... Нещо знае ли се за новия АйПод? Цитирай
R32 Публикувано Юни 7, 2010 Публикувано Юни 7, 2010 5 megapixel camera,1.75 micron sized pixels,5x digital zoom. Tap to focus. LED flash.Мисля,че ще е супер Цитирай
profusion Публикувано Юни 7, 2010 Публикувано Юни 7, 2010 Е то не може да се очаква ефект УАУ, след като всичко си е както на този на Гизмодо Цитирай
vasko1987 Публикувано Юни 7, 2010 Публикувано Юни 7, 2010 Едва ли някой се е вълнувал от дизайна на телефона, при условие, че горе долу беше ясно какъв ще е.(То има ли накъде да го сменят-базата е ясна.) Интересни са новите функций както и OS 4 Цитирай
apomarinov Публикувано Юни 7, 2010 Публикувано Юни 7, 2010 Стана ми малко неясно това със ъпдейта. Значи пишеше, че ще има само за 3ГС всичко, а за 3Г и айпод 3Г няма да има мултитаскинг. Айде кажете как става това, след като първо казаха, че ще има за 64 и 32 ГБ. Аз точно затова си взех с 32! Иначе 4 е много хубав. Най-после някакво подобрение откъм дизайн, и освен това - има го в бяло! Иначе има интересни неща, ама малко преувеличават с това. А забелязахте ли на примерните снимки, сравняващи новия и стария дисплей как новия е доста по-тъмен от стария? Само празен шум беше всичко това около новата камера. Колкото и да харесвам 4, не мога да кажа, че е нещо революционно. Сега, не знам за софтуера на камерата, но от първи впечатления... Нещо знае ли се за новия АйПод? Предлагам да излезне да си го купим, може и някой ъпдейт на iOS-a и чак тогава да говорим. 1 Цитирай
LUBECA Публикувано Юни 7, 2010 Публикувано Юни 7, 2010 Телефона изключително много ми допада като дизайн. Красота Цитирай
r3ac7 Публикувано Юни 7, 2010 Публикувано Юни 7, 2010 Друго нещо интересно, е че вече Apple предлагат кейсове за новия модел. Някой ако намери снимка да пусне, че пиша от телефона. Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.