asen4o0 Публикувано Септември 18, 2012 Публикувано Септември 18, 2012 Асенчооо, Асенчо...уж разбираш английски?! Я, прочети пак цитата, как ти се струва "compatible with 3gs,4 etc." и "doesn't work properly on iPhone4"? Всъщност като сравнявам 4-ката с 3GS-a някои игри вървят по-добре на 3GS-а, можеби защото не е с ретина, която да товари GPU-то. Но все пак си е гаф. Цитирай
Alxx® Публикувано Септември 18, 2012 Публикувано Септември 18, 2012 Здравийте колеги, имам Iphone 4 и искам да го Jailbreak-на, но незнам от къде да изтегля jailbraker това дето го давате като за Jailbreaker.com не става при мен, липсва ми free дето се натиска за да се изтегли 2 Цитирай
The Shaman Публикувано Септември 20, 2012 Публикувано Септември 20, 2012 Каква точно е идеята за тази нано-сим карта? Смисъл, с какъв номер е активна или правят клонинг на тази, която ти е в момента? За iOS6: Къде са 200+ features не знам,но има две- три минус: youtube,google maps ... 2 Цитирай
Asen_77 Публикувано Септември 21, 2012 Публикувано Септември 21, 2012 От форум: XYZ:Търся бригада от непиещи майстори за пълен ремонт на апартамент. Админ:"Темата е преместена в раздел "Научна фантастика" 5 Цитирай
The Shaman Публикувано Септември 21, 2012 Публикувано Септември 21, 2012 Новина, буквално от преди секунди Знаете ли че всъщност iphone няма мултитаскинг ???apple симулират тази опция като запомнят до каква фаза е стигнало определеното приложение и си мислят че могат да излъжатт обиикните потрбители.. Тествах мултитаска като си направих приложение което всяка секунда изпраща съобщение към компютъра ми и се оказа че когато включа друго приложение спира да изпраща.. Също така тъй като аз съм с 3гс се усеща че няма такава опция..когато включа приложение което уж е в "Мултитааскинга" стои няколко секунди на loading screen на приложението тъй като му трябва определено време да го зареди наново. Неможе апъл да имат толкова много фенове , а да лъже всички тяхни потребители!!! Съжелявам ако има грешки просто пиша от айфон а пътувам (знаете ги пътущата в българия) До всички фенове на апъл ще кажа: пишете по темата само ако имате какво да кажете! Цитирай
uomoto Публикувано Септември 21, 2012 Публикувано Септември 21, 2012 Божеее колко скръб има по тоя свят.... Цитирай
The Shaman Публикувано Септември 22, 2012 Публикувано Септември 22, 2012 1. Търси във форума iFaith. 1. Това човек ли е?! Да му пиша ли, поясни колега 2. Правиш рестор, но задължително с Custom FW, за да си запазиш Modem Version-а 2. Това е free програма предполагам? А ако не стане с тази програма, мога ли да влуша нещата?! 4 Цитирай
Alxx® Публикувано Септември 22, 2012 Публикувано Септември 22, 2012 Днес ходих до AppStore да го разгледам. Честно казано - нищо особено не е.. 5 Цитирай
The Shaman Публикувано Септември 25, 2012 Публикувано Септември 25, 2012 Здравейте,мога ли да инсталирам ИОС6 на джейлнат 4с без да му правя предварително рестор Заглавие: Възможно най-лесния начин за качване на деб само с сидия Сега ще ви кажа най-лесния начин за качване на .deb без да имате нужда на инсталирате никакви неща на телефона, да отваряте портове и така нататък1.Влизате в myrepospace.com 2.Правите си акаунт 3.Качвате деба 4.Добавяте репо http://cydia.myrepospace.com/Вашият ник в сайта/ 5.Това е влизате в репото и теглите Можете да слагате много файлове в едно репо. Както се вика Enjoy ------------------------- има ли смисъл да мина на 5.1.1, или да чакам читав иОС6 за ,който има джейл? 8 Цитирай
Alxx® Публикувано Септември 26, 2012 Публикувано Септември 26, 2012 ОБРЯЗАНА карта ? Сюнет на карти не правим! За сега сюнета е алтернатива за тези които ползват Мтел! 6 Цитирай
The Shaman Публикувано Септември 27, 2012 Публикувано Септември 27, 2012 Търся програма подобна на Office² Plus и да е безплатна а не като от Appstore да пише, че е безплатна, а всъщност ако искаш да запаметиш някакъв документ трябва да ъпдейтнеш и ще ти струва 5 лева хаха Цитирай
Alxx® Публикувано Септември 27, 2012 Публикувано Септември 27, 2012 Заглавие: Продавам секси дамски телефон Samsung S7070 Diva бял 1 Цитирай
The Shaman Публикувано Септември 29, 2012 Публикувано Септември 29, 2012 тела е вземан втора рака от 4ужбина там с кво е работел нямам представа ,беше фабри4но закл. откл.-хаго кам виваком работеше без забележка в4ера инсталирах иос 6 и сега исписва no valid sim card тоя турбо сим пак 4ип лие като другия дето се слага на слота генуеи ли кво беше там кай някав резервен вариант тука от нета гледам клипоже и пробвах да го отклу4а но има само до иос 5.1 и ништо не става 4 Цитирай
arm11 Публикувано Септември 29, 2012 Публикувано Септември 29, 2012 Човека, колко клипоже е изгледал и пак нищо... Цитирай
The Shaman Публикувано Септември 29, 2012 Публикувано Септември 29, 2012 Какво се оплаквате всички не мога да разбера , 6-цата си цъка като часовник при 4с , това си е нарочно направено от apple, за да оставите старите и бъгави 4-ки и 3гс-и да вземете най-малко 4с Нямам нищо против старите телефони даже се нервя на това, че 6-цата не е оптимизирана, както трябва със старите машини .. например апстор, супер бавно зарежда на 3гс и сече , а това е една от най-отваряните иконки на телефона ми ! Цитирай
The Shaman Публикувано Октомври 2, 2012 Публикувано Октомври 2, 2012 Здравейте, как мога да си върна 4.1 с 06 15 00 сега съм с 4.2.1 и с 05 13 04 ? 3 Цитирай
Alxx® Публикувано Октомври 6, 2012 Публикувано Октомври 6, 2012 Има ли мито или някакви проблеми по границите. Мисля да взема от Италия или Англия. Имам оферта за заминаване. Цитирай
The Shaman Публикувано Октомври 6, 2012 Публикувано Октомври 6, 2012 Здравейте.Имам айфон 4 ,джейлбрейкнат с absinthe , но искам да го махна, за да инсталирам ултрасноу (ще опитам да отключа айфона) ?Благодаря. Приятели имам нужда от помощ .. Днеска си взех iPhone 3g .. Проблема е , че не мога да тегля в App Store-то .. Стария собственик на тела е сложил парола която не знам и няма как да тегля .. Мога ли по някакъв начин да излезна от неговия акаунт и да не ми иска неговата парола ?? плс пишете , че така не мога да си изтегля нищо Apple Iphone 4S 64gb ФО , бял , ползван по малко от месец , без каквито и да е следи от употреба . Може и бартер за малко кола ( цена при бартер 1500лв ) . Търсете ме на e-mail: 2 Цитирай
Alxx® Публикувано Октомври 9, 2012 Публикувано Октомври 9, 2012 Оказа се, че имам SHSH файл от 5.1, но размера ме притеснява - 7 KB.Дали с него бих могъл да върна до 5.1. ? Здравейте,имам един въпрос мога ли да си купя Iphone 5 от Америка .Пишеше някъде,че на ATT може да се отключи с RESTOR. Възможно ли е и ще работи ли в България с бг оператори ? Питам защото там са по 300лв 2 Цитирай
algor Публикувано Октомври 15, 2012 Публикувано Октомври 15, 2012 Търся си реплика на IPHONE 5s трябва ми да е с GPS , GPRS , 2x Camera (front and back) , 26m colours , 3,5 inch + , mp3 , 3gp , mp4 , Wi-Fi и колкото се може повече екстри Някой ако има някакво предложение нека постне линк ааа и може да има и гаранция В темата, цитирана от мен по-горе и където съм препоръчал на младежа да си вземе 3GS втора ръка, ето какво се появява като...а бе като съвети: Има предложение да потърсиш втора ръка оригинален iPhone 3GS, но аз лично не бих дал такава препоръка, защото е много вероятно да попаднеш на телефон, който не е втора, а на доста повече от "втора ръка". Модела, е вече стар и крайно ограничен като възможности спрямо съвременните модели смартфони, най-малкото батерията ще е в неустановено предварително, но вероятно лошо състояние...Смяната на батерия на този телефон в домашни условия, е много трудно и изисква специални инструменти и набор от вулгаризми, а и цената на оригинална нова батерия, ако въобще успееш да намериш такава, е ...почти колкото цената на самият телефон на старо. Понеже не си пуснал темата в специална тема за иФон, ще те посъветвам да се поогледаш за оферти на съвременни и нови модели смартфони, които като цена с договор, примерно в офис на мобилният оператор който ползуваш, се покриват с тази, която си склонен да платиш. Дори да имаш вече течащ абонамент, договора едва ли ще е проблем да се преподпише, за да се включи и новият телефон, като може да изберете, дали да е с плащане на цялата сума или на изплащане на вноски заедно с месечната сметка. И продължението по-късно: Въпроса не е зададен в тема или секция отделена специално за Епъл! Те колко сервиза имат в България, и дали на всеки независимо къде живее, ще му е удобно(и изгодно) да пътува, за да занесе шибаната тухла на скъпа поправка(защото на купения на старо, или ще е изтекъл гаранционният срок, или ще липсват необходимите документи или каквото се сетиш друго, за да бъде гаранцията призната). Да не говорим за всички останали разходи свързани с използуването на телефона(които може и да не са проблем за американец, или който и да е друг с доходи от $4000+ на месец), дори да е напълно изправен. Няколко невнимателни клика, не където трябва, от човек който не знае какво прави, може да го направи собственик на апове и медия за стотици долари, които той нито може, нито иска да заплати, щото ги е придобил по невнимание. То на Ифъка където и да го пипнеш, ако и да си си го купил и все поне $1.99 ще ти вземе на брой пипане, даже и да е изключен 3 Цитирай
arm11 Публикувано Октомври 15, 2012 Публикувано Октомври 15, 2012 Е т'ва е заглавие от дир.бг... Борисов бил кумир на Траволта и Де Ниро 1 Цитирай
Alxx® Публикувано Октомври 16, 2012 Публикувано Октомври 16, 2012 И, как няма да е - с евтина режисура и слаба актьорска игра, прави повече от тях двамата в пакет... Цитирай
The Shaman Публикувано Октомври 16, 2012 Публикувано Октомври 16, 2012 A и повече фенове има Не ми се търси сега темата за изборите, когато той излезе на сцената Доста хора ми се караха тогава Цитирай
Alxx® Публикувано Октомври 17, 2012 Публикувано Октомври 17, 2012 Скокът от камерата на Феликс, вижте оригиналното аудио http://www.sportal.bg/video.php?video=50400 2 Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.