BANNN Публикувано Юни 30, 2010 Публикувано Юни 30, 2010 Emoji работи. Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
r3ac7 Публикувано Юни 30, 2010 Публикувано Юни 30, 2010 Работят: - Flickr - PS Mobile - Tap Tap 3 - Apple Store - eBay - Skype - Facebook От Сидия нямам нищо освен ultrasn0w, което естествено работи! Цитирай
mi4openev Публикувано Юли 6, 2010 Публикувано Юли 6, 2010 (редактирано) Mcall show и при мен работи, само че ми прави бъг, като съм в call lista и натисна срелката в дясно за да добавя нов номер в указателя примерно и ме изхвърля, като го махнах се оправи. Редактирано Юли 6, 2010 от mi4openev прекалих със запетайте Цитирай
jimkery Публикувано Юли 7, 2010 Публикувано Юли 7, 2010 На мен iBlueNova не ми работи, не активира bluetooth-ta,и като дам на снимки ме изхвърля.3Г ISO 4,оправя ли се, защото нa NcHeSteRUTD каза,че му работи,аз ли правя грешка не знам. Цитирай
Grievous Публикувано Ноември 25, 2010 Публикувано Ноември 25, 2010 4.2.1 - Работят: От AppStore - всичко Action Menu Plus Pack AttachmentSaver FolderEnhancer FullScreen for Safari GridTab for Safari iFile Installous iPhonetic 4.2.1 LockInfo + Plugins MCallShow Popup Blocker Recent/CallLog Delete Safari Download Manager WeatherIcon - колебае се YourTube 3G Unrestrictor 4.2.1 - Не работят: Activator - работи с изброените горе MakeItMine MultiCleaner Parallax Ако се сетя за още нещо, ще допълвам. Цитирай
zzemy Публикувано Юли 29, 2011 Публикувано Юли 29, 2011 Някаква програмка подобна на MakeitMane (на 4.3.3 не тръгва) МОЛЯ Цитирай
Grievous Публикувано Юли 30, 2011 Публикувано Юли 30, 2011 iPhone 4 iOS 5 Работи: Appsync Installous 4 iFile UnlimTones Cydelete Five icon dock Freestore 1.01 3G Unrestrictor Tetherme Safari download plug-in Nospot tweak No page dots tweak Netatalk Tab+ Nospot MobileTermina FolderCloser Не работи: Icon Support InfiniDock InfiniFolders Cyntact Chatpic MyWi Springtomize Unlimitedtones Phone GV Extension SMS GV Extension Gridlock Lib Status Bar Synchronicity Работи с бъгове: SBSettings Activator SwitcherMod WinterBoard PreferenceLoader CallLock MewSeek Цитирай
zzemy Публикувано Август 4, 2011 Публикувано Август 4, 2011 При мен FiveIconDock, iBlueNova работят. А да помоля за iBlueNova от кой Sources мога да я драпна, че нещо не я намирам Цитирай
zzemy Публикувано Август 5, 2011 Публикувано Август 5, 2011 А нещо подобно, работещо на iOS 4 Цитирай
SpiceBoy Публикувано Август 5, 2011 Публикувано Август 5, 2011 Celeste Bluetooth File Sharing Но не се знае дали ще ти тръгне. Кракнатата версия не работи много добре, ако си го купиш, тогава очаквай нещо повече. Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.