Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

iPhonetic 2.2.1

Recommended Posts

Публикувано

здравейте, сайта за кирилизатора не е достъпен. някой да знае за мирор ? благодаря предварително !

• Отговори 64
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

• Grievous

6

• Raptole

5

• mupo

4

• iwantupdate

3

Топ автори в тази тема

Публикувано

Това е сорс за cydia. Добавя се по следния начин Cydia > Manage > Sources > Edit > Add > http://www.vsavov.com/iphone/ > Add Source > Done. След това избираш сорса и инсталираш iPhonetic както е обяснено и в първия пост.

Публикувано

Абе колко пъти трябва да ви се каже, че това е сорс за Cydia и как се добавя в нея? Дори в първия пост Влад го е казал и пак се пита за това.

Дори ръководство има по този въпрос... Ръчно добавяне на сорс в Cydia.

Както се казва, май ще трябва да обръщаме страницата.

Публикувано

как го натиснахте момчето

а той според мен даже няма и джейлнат телефон даже

:)

Публикувано

К'во няма го натиснем, поне на пет места става дума за това как се добавя iPhonetic, дори със пресен скрийн. Няма кой да чете.

Публикувано

Здравейте!Сравнително нов притежател на това чудо съм.Направих всичко както сте описали-да сте живи и здрави.Апликацията ми се появи на телефона ,ноправих нужните настройки ,като влязох в програмката,както сте описали,НО след натискане на бутона приложи и ДА нищо не се случи .

Конкретния въпрос е къде да търся Българска клавиатура-БДС при писане в нета?

Edit: Здравейте пак!Извинете ме ,всичко е наред -тръгна!Най-сърдечни благодарности на всички!Най-вече на Савов-поклон!

Понеже съм дядо на всички ви сигурно,моля за извинение,за бъдещи смотани въпроси и за вашето снизхождение!

Бъдете здрави ,дядо Марко

Публикувано
Здравейте!Сравнително нов притежател на това чудо съм.Направих всичко както сте описали-да сте живи и здрави.Апликацията ми се появи на телефона ,ноправих нужните настройки ,като влязох в програмката,както сте описали,НО след натискане на бутона приложи и ДА нищо не се случи .

Конкретния въпрос е къде да търся Българска клавиатура-БДС при писане в нета?

Edit: Здравейте пак!Извинете ме ,всичко е наред -тръгна!Най-сърдечни благодарности на всички!Най-вече на Савов-поклон!

Понеже съм дядо на всички ви сигурно,моля за извинение,за бъдещи смотани въпроси и за вашето снизхождение!

Бъдете здрави ,дядо Марко

Е щом си от Банско можеш да отскачаш до Разлог за бъдещи консултации, дядка :sad::) :)

Публикувано

Здравейте ,имам проблем. Инсталирах Iphonetic 2.2.1 но няма никакви промени в телефона ми. С 2G съм FW 2.2.1. Натискам от Iphonetic ''Приложи'' , давам рестарти , респрингове , но нямам менюто за БГ в ''Settings''. Някакви идеи ? Едит: пробвах 2 пъти да го преинсталирам , не ми дава никакви грешки при инсталацията ! help ...

Публикувано

След като приложиш промените с iPhonetic в Stettings/General/International/Language => нямаш Български?

Публикувано

да. пробвах с преинсталация но пак не става ... все едно нищо не съм правил...От какво може да е това ? Утре ще преинсталирам софтуера да видим дали не е от него, което ме съмнява,защото миналата седмица го преинсталирах iPhone1,1_2.2.1_5H11_Restore.ipsw ... Ако пак не стане ще сложа 2.2 и ще пробвам с друга версия на Iphonetic :doh: Искам БГ :Wink:

Публикувано

iPhonetic няма друга версия а и малко ще ти е трудно да се върнеш на 2.2 имайки предвид бейзбанда. Така че рестор отново с 2.2.1 и инсталираш по описания начин.

Публикувано

iPhonetic поддържа както 2.2, така и 2.2.1. Връщането на фирмуера до 2.2 ще му позволи да инсталира iPhonetic независимо от бейзбенда. Друг е въпроса дали ще запали, при условие, че не става и на 2.2.1.

Публикувано

Аз не съм казал че не поддържа 2.2, безмисленно е да сваля версията.

Публикувано

Е той си знае. Историята помни много случаи на връщане от модерната епоха в каменната ера :lol:

• 2 седмици по-късно...
Публикувано

Здравейте,

не знам дали само при мен се проявява този проблем, но аз използвам БДС клавиатурата на iPhonetic 2.2.1 и когато пиша на БГ, "клавишите" (когато ги натискам) имат бял кант около буквите. Ако сменя на фонетична клавиатура, канта изчезва и всичко си е наред.

Някой има ли същия ефект?

Телефона ми е 3G, официално отблокиран, с 2.2.1

Публикувано
Здравейте,

не знам дали само при мен се проявява този проблем, но аз използвам БДС клавиатурата на iPhonetic 2.2.1 и когато пиша на БГ, "клавишите" (когато ги натискам) имат бял кант около буквите. Ако сменя на фонетична клавиатура, канта изчезва и всичко си е наред.

Някой има ли същия ефект?

Телефона ми е 3G, официално отблокиран, с 2.2.1

При всички е така и не е нищо друго освен козметичен проблем, който Влад не успя да отстрани до излизането на iPhonetic 2.2.1

Публикувано

Ясно. Благодаря за разяснението.

Публикувано

Привет,

аз минах на 3.0 и се опитах преди малко да си кача iPhonetic-a, но не става...

Има ли някава информация, кога този пакет ще излезе и за 3.0 системата?

Мерси предварително!

Публикувано

Мдам, или още по-точно - след 28 юни. Дотогава едва ли ще имам време да се занимавам с превода и разработването на клавиатурите. След тази дата може да се каже, че ще се отдам изцяло на разработването на iPhonetic 3.0. Но на въпроса кога ще е готово, точен отговор не мога да дам. Както и все още не мога д акажа дали ще има клавиатури...

Публикувано

Сега ще звънна на ректора, да му спре студентските права, докато не излезе с работеща клавиатура за 3.0 :smile:

Публикувано

Видя ли сега Влад, защо не е хубаво да си оставяш лична информация в интернет :razz:

Публикувано
Сега ще звънна на ректора, да му спре студентските права, докато не излезе с работеща клавиатура за 3.0 :)

и ректора ще ти каже 'аз пък съм с Windows Mobile ... все ми е тая' :lol:

Публикувано

Моите контакти са записани на български. При положение, че все още няма iPhonetic за 3.0, означава ли че няма да мога да използвам лентата отдясно (азбучника), която в момента ми е на БГ? Благодаря.

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...