tasko Публикувано Юни 1, 2009 Публикувано Юни 1, 2009 здравейте, сайта за кирилизатора не е достъпен. някой да знае за мирор ? благодаря предварително ! Цитирай
vicki Публикувано Юни 1, 2009 Публикувано Юни 1, 2009 Това е сорс за cydia. Добавя се по следния начин Cydia > Manage > Sources > Edit > Add > http://www.vsavov.com/iphone/ > Add Source > Done. След това избираш сорса и инсталираш iPhonetic както е обяснено и в първия пост. Цитирай
mupo Публикувано Юни 1, 2009 Публикувано Юни 1, 2009 Абе колко пъти трябва да ви се каже, че това е сорс за Cydia и как се добавя в нея? Дори в първия пост Влад го е казал и пак се пита за това. Дори ръководство има по този въпрос... Ръчно добавяне на сорс в Cydia. Както се казва, май ще трябва да обръщаме страницата. Цитирай
slaf Публикувано Юни 1, 2009 Публикувано Юни 1, 2009 как го натиснахте момчето а той според мен даже няма и джейлнат телефон даже Цитирай
Grievous Публикувано Юни 2, 2009 Публикувано Юни 2, 2009 К'во няма го натиснем, поне на пет места става дума за това как се добавя iPhonetic, дори със пресен скрийн. Няма кой да чете. Цитирай
marinius3 Публикувано Юни 2, 2009 Публикувано Юни 2, 2009 Здравейте!Сравнително нов притежател на това чудо съм.Направих всичко както сте описали-да сте живи и здрави.Апликацията ми се появи на телефона ,ноправих нужните настройки ,като влязох в програмката,както сте описали,НО след натискане на бутона приложи и ДА нищо не се случи . Конкретния въпрос е къде да търся Българска клавиатура-БДС при писане в нета? Edit: Здравейте пак!Извинете ме ,всичко е наред -тръгна!Най-сърдечни благодарности на всички!Най-вече на Савов-поклон! Понеже съм дядо на всички ви сигурно,моля за извинение,за бъдещи смотани въпроси и за вашето снизхождение! Бъдете здрави ,дядо Марко Цитирай
Adamov Публикувано Юни 3, 2009 Публикувано Юни 3, 2009 Здравейте!Сравнително нов притежател на това чудо съм.Направих всичко както сте описали-да сте живи и здрави.Апликацията ми се появи на телефона ,ноправих нужните настройки ,като влязох в програмката,както сте описали,НО след натискане на бутона приложи и ДА нищо не се случи .Конкретния въпрос е къде да търся Българска клавиатура-БДС при писане в нета? Edit: Здравейте пак!Извинете ме ,всичко е наред -тръгна!Най-сърдечни благодарности на всички!Най-вече на Савов-поклон! Понеже съм дядо на всички ви сигурно,моля за извинение,за бъдещи смотани въпроси и за вашето снизхождение! Бъдете здрави ,дядо Марко Е щом си от Банско можеш да отскачаш до Разлог за бъдещи консултации, дядка :) Цитирай
bokoto Публикувано Юни 5, 2009 Публикувано Юни 5, 2009 Здравейте ,имам проблем. Инсталирах Iphonetic 2.2.1 но няма никакви промени в телефона ми. С 2G съм FW 2.2.1. Натискам от Iphonetic ''Приложи'' , давам рестарти , респрингове , но нямам менюто за БГ в ''Settings''. Някакви идеи ? Едит: пробвах 2 пъти да го преинсталирам , не ми дава никакви грешки при инсталацията ! help ... Цитирай
Aveliky Публикувано Юни 6, 2009 Публикувано Юни 6, 2009 След като приложиш промените с iPhonetic в Stettings/General/International/Language => нямаш Български? Цитирай
bokoto Публикувано Юни 6, 2009 Публикувано Юни 6, 2009 да. пробвах с преинсталация но пак не става ... все едно нищо не съм правил...От какво може да е това ? Утре ще преинсталирам софтуера да видим дали не е от него, което ме съмнява,защото миналата седмица го преинсталирах iPhone1,1_2.2.1_5H11_Restore.ipsw ... Ако пак не стане ще сложа 2.2 и ще пробвам с друга версия на Iphonetic :doh: Искам БГ Цитирай
Grievous Публикувано Юни 7, 2009 Публикувано Юни 7, 2009 iPhonetic няма друга версия а и малко ще ти е трудно да се върнеш на 2.2 имайки предвид бейзбанда. Така че рестор отново с 2.2.1 и инсталираш по описания начин. Цитирай
Adamov Публикувано Юни 7, 2009 Публикувано Юни 7, 2009 iPhonetic поддържа както 2.2, така и 2.2.1. Връщането на фирмуера до 2.2 ще му позволи да инсталира iPhonetic независимо от бейзбенда. Друг е въпроса дали ще запали, при условие, че не става и на 2.2.1. Цитирай
Grievous Публикувано Юни 8, 2009 Публикувано Юни 8, 2009 Аз не съм казал че не поддържа 2.2, безмисленно е да сваля версията. Цитирай
Adamov Публикувано Юни 8, 2009 Публикувано Юни 8, 2009 Е той си знае. Историята помни много случаи на връщане от модерната епоха в каменната ера Цитирай
drank Публикувано Юни 18, 2009 Публикувано Юни 18, 2009 Здравейте, не знам дали само при мен се проявява този проблем, но аз използвам БДС клавиатурата на iPhonetic 2.2.1 и когато пиша на БГ, "клавишите" (когато ги натискам) имат бял кант около буквите. Ако сменя на фонетична клавиатура, канта изчезва и всичко си е наред. Някой има ли същия ефект? Телефона ми е 3G, официално отблокиран, с 2.2.1 Цитирай
mupo Публикувано Юни 18, 2009 Публикувано Юни 18, 2009 Здравейте,не знам дали само при мен се проявява този проблем, но аз използвам БДС клавиатурата на iPhonetic 2.2.1 и когато пиша на БГ, "клавишите" (когато ги натискам) имат бял кант около буквите. Ако сменя на фонетична клавиатура, канта изчезва и всичко си е наред. Някой има ли същия ефект? Телефона ми е 3G, официално отблокиран, с 2.2.1 При всички е така и не е нищо друго освен козметичен проблем, който Влад не успя да отстрани до излизането на iPhonetic 2.2.1 Цитирай
jdbg Публикувано Юни 20, 2009 Публикувано Юни 20, 2009 Привет, аз минах на 3.0 и се опитах преди малко да си кача iPhonetic-a, но не става... Има ли някава информация, кога този пакет ще излезе и за 3.0 системата? Мерси предварително! Цитирай
Гост Публикувано Юни 20, 2009 Публикувано Юни 20, 2009 Мдам, или още по-точно - след 28 юни. Дотогава едва ли ще имам време да се занимавам с превода и разработването на клавиатурите. След тази дата може да се каже, че ще се отдам изцяло на разработването на iPhonetic 3.0. Но на въпроса кога ще е готово, точен отговор не мога да дам. Както и все още не мога д акажа дали ще има клавиатури... Цитирай
Severus Публикувано Юни 20, 2009 Публикувано Юни 20, 2009 Сега ще звънна на ректора, да му спре студентските права, докато не излезе с работеща клавиатура за 3.0 Цитирай
antonh Публикувано Юни 20, 2009 Публикувано Юни 20, 2009 Видя ли сега Влад, защо не е хубаво да си оставяш лична информация в интернет :razz: Цитирай
greench Публикувано Юни 20, 2009 Публикувано Юни 20, 2009 Сега ще звънна на ректора, да му спре студентските права, докато не излезе с работеща клавиатура за 3.0 и ректора ще ти каже 'аз пък съм с Windows Mobile ... все ми е тая' Цитирай
drank Публикувано Юни 20, 2009 Публикувано Юни 20, 2009 Моите контакти са записани на български. При положение, че все още няма iPhonetic за 3.0, означава ли че няма да мога да използвам лентата отдясно (азбучника), която в момента ми е на БГ? Благодаря. Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.