Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

iPod Touch 1G Restoration issue


Nass K.

Recommended Posts

Здравейте! =)

Имам един проблем с едно айпод-че и... понеже вече се изчерпах откъм идеи реших да потърся помощ тук.

Значи... цялата работа е слената: iPod-а имаше проблеми с тъч-а... имам в предвид, че трудно се отключваше, т.е. когато си плъзнеш пръста стига до средата някъде и след това слайдъра се връща обратно на изходна позиция. Понякога въпреки няколко стотин опита :D съм успявал да го отключа. Но там не беше единственото място с проблем в тъч-а. Бекспейса и буквата "n" на клавиатурата не реагираха, както и скролирането при песните.

Та... надявам се вече да сте вникнали горе-долу за какво става въпрос. Та... поразрових се при нашите приятели (китайчетата :D) и си поръчах едно стъкло + диги. Смених го. И точно тук почнаха проблемите... Сглобих айПода опитах да го включа... нямаше никой.... :D Включих го към РС-то ... и... ето какво получих в замяна на 1-2 часа играчка по сменянето на стъклото:

iTunes has detected an iPod in recovery mode 

So... направо му дадох Restore и при опит за ъпдейт на 3.1.3 получих грешка с номер (1600). Отказах се от тая идея. От тази тема си дръпнах 3.0.0 (този с който бях преди да разглобя айПода. Този път iTunes-а крашна на верификацията на фърмуера и получих грешка 6. Доколкото разбрах от сайта на Епъл тая грешка е свързана с third-party programs или иначе казано махнах файъруола, антивирусната и всичко, което би пречило на iTunes-а да си верифицира фърмуера. Пак нищо. Разрових се в Гугъл и видях, че един пич се е справил докато бил държал Home бутона през цялото реставриране. Направих го и аз. То па взе, че стана.... :) Т.е. iTunes-а го засече като устройство, но все още стоеше на Restore. Пак пуснах рестор на 3.0, но този път без да държа Home и... вече наистина си стана. Засече го, именувах си го и бла бла бла. Но... проблема с тъч-а още стоеше... ;) Съответно... вече не знам какво да правя в хардуерно отношение... Едва ли е LCD-то... навежда ме на мисълта, че ще е нещо от дъното :( И.... наистина не знам какво да правя... А от днес има и ново 20... Сутринта като реших да го видя какво "прави" моя приятел айПод-а... пак нямаше никой.... o_O съответно го закачих на РС-то и пак трябваше да рестор-вам... Обаче вече... и далаверата с хоум бутона не става... и наистина си нямам никва идея.... :D Надявам се някой да ми даде 1-2 жокера и да се оправя, че почна да ми изпъва нервичките тва айподче... :D

Благодаря предварително!

Редактирано от Nass K.
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Разглеждащи в момента   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

×
×
  • Добави ново...