The Shaman Публикувано Март 15, 2012 Сподели Публикувано Март 15, 2012 Tая тема се изчерпа. Всеки втори виц или картинка се повтарят... 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
asko44 Публикувано Март 15, 2012 Сподели Публикувано Март 15, 2012 2 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Pe6o666 Публикувано Март 15, 2012 Сподели Публикувано Март 15, 2012 Някой може ли да разгадае делото на г-н Ради Ааахахаха, замесените, помните ли 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Alxx® Публикувано Март 15, 2012 Сподели Публикувано Март 15, 2012 Оди се пери, снимката е с моя телефон 2 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Pe6o666 Публикувано Март 15, 2012 Сподели Публикувано Март 15, 2012 Ясно, аз за обработката говоря Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
adept Публикувано Март 15, 2012 Сподели Публикувано Март 15, 2012 11 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
goce kostadinov Публикувано Март 15, 2012 Сподели Публикувано Март 15, 2012 Пътуващ продавач на прахосмукачки позвънил на вратата на първата къща в новата си територия. Отворила му жена, но преди да успее да каже нещо, той се втурнал вътре и изсипал купчина конска тор на килима. - Госпожо - уверено заявил продавачът, - ако тази прахосмукачка не се справи , аз ще ги изям до последната хапка. - Искате ли кетчуп? - студено попитала жената. Продавачът се смаял. - Какво искате да кажете? - Току-що се нанесохме и още не сме включили електричеството:дддддддддох не :дддддддддддддд 9 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
alex.7777 Публикувано Март 15, 2012 Сподели Публикувано Март 15, 2012 Как започват скандалите? Сяда жена ми до мен на дивана, докато аз превключвам каналите, и ме пита: „Какво има на телевизора?” Аз казвам: „Прах.” И скандалът започна.... ********************* Докато с жена ми гледаме „Кой иска да стане милионер”, аз се обърнах към нея и я попитах: „Искаш ли да правим секс?” „Не”, казва тя. И тогава аз казах: „Това окончателен отговор ли е?” Тя даже не ме погледна и каза: „Да.” И аз казах: „Тогава ще се обадя на приятел.” И скандалът започна.... *********************** В събота, рано сутринта, станах тихо, облякох се, направих си обяд и тихо отидох в гаража. Закачих лодката за колата и бавно потеглих. Имаше силен вятър. Включих радиото на колата и в този момент казаха, че целият ден времето ще е лошо.... Върнах се обратно в къщата, тихо се съблякох и легнах в леглото. Погалих жена си по гърба и прошепнах в ухото й: „Времето навън е ужасно!” Моята, от 5 години любима жена, отговори: „Представяш ли си, и глупавият ми съпруг отиде на риба в това време?” И така започна скандала.... *************************** Жена ми започна да подмята какво иска за подарък за предстоящата ни годишнина: „Искам нещо лъскаво, което да вдига от 0 до 150 за 3 секунди.” Купих й кантар за баня. И така започна скандала.... **************************** Като се прибрах снощи вкъщи, жена ми настояваше да я заведа на някое място, където е скъпо. Заведох я на бензиностанцията. И така започна скандала.... ***************************** Жена ми и аз отидохме на среща на съучениците. Аз непрекъснато наблюдавах една пияна жена, поглъщаща питието си на съседната маса.Жена ми попита: „Познаваш ли я?” „Да,”, казах аз, „Тя е старото ми гадже. Разбрах, че е започнала да пие, след като сме се разделили и оттогава не е изтрезнявала.” „Господи!”, каза жена ми, „Кой би повярвал, че някой може да празнува толкова дълго време?” И тогава започна скандала.... ***************************** Жена ми стоеше гола в спалнята, гледайки се в огледалото. Не беше доволна от това, което вижда, и ми казва: „Чувствам се ужасно. Изглеждам дебела и грозна. Наистина имам нужда да ми направиш комплимент.” Аз й казах: „Зрението ти е почти перфектно!” И така започна скандала.... 10 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
ayl Публикувано Март 16, 2012 Сподели Публикувано Март 16, 2012 Прибрал се една вечер мъжа в къщи и казал на жена си: - Скъпа, тази вечер ще правиме олимпийски секс! - И какво трябва да означава това? - попитала го тя. Мъжът си бръкнал в джоба, извадил три презерватива - златен, сребърен и бронзов и и ги показал да се досеща какво е имал впредвид. - И кой по-точно ще бъде за тебе тази вечер? - попитала го тя. - Как кой, златния, естествено! - По-добре да бъде сребърния, та веднъж и ти да свършиш втори! - контрирала го тя. 4 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
R.Stoychev Публикувано Март 16, 2012 Сподели Публикувано Март 16, 2012 2 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
asko44 Публикувано Март 16, 2012 Сподели Публикувано Март 16, 2012 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
kawabiker Публикувано Март 16, 2012 Сподели Публикувано Март 16, 2012 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
asko44 Публикувано Март 16, 2012 Сподели Публикувано Март 16, 2012 В училище учителката казва: - А сега, деца, ще изучаваме буквата "х". Иванчо вдига ръка: - Аз да кажа, аз да кажа! - Млъквай, Иванчо. Ти още за буквата "п" не си довел баща си в училище. Диpектоp на мебелна фабpика отишъл в командиpовка в Паpиж. Вpъща се и разказва впечатления: - Страшен град! Какви улици, какви магазини! - А жените? - О-о! Какви жени! Мечта! Разбират те от половин дума! Ето например аз - влизам в едно кафене, сядам на масата. При мен сяда една много красива мадама. Веднага се сети, че не знам и дума френски. Нарисува ми на салфетката чашка. Аз й налях шампанско. Нарисува цигара - дадох й цигара. Нарисува две танцуващи фигурки. Поканих я на танц, потанцувахме. - А после? - Нарисува легло... - А ти? - Хмм... и досега се чудя - как позна, че съм диpектоp на мебелна фабpика... Жена отива в общината с молба да си смени името. - Как се казвате? - пита служителят. - Кичка, а всички ми викат пичка... - Добре, ще го сменим. Как искате да ви е новото име? - Кутка. 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
MI6O Публикувано Март 16, 2012 Сподели Публикувано Март 16, 2012 Перфектният ден на една жена 08.15 Събуждане с гушкане и целуване 08.30 Кантара показва 2кг по-малко от вчера 08.45 Закуска в леглото: Фреш и кроасан. Отваряне на подаръци - скъпо бижу, внимателно избрано от галантен обожател. 09.15 Гореща вана с благоуханни масла 10.00 Малко гимнастика във фитнеса с красив и забавен личен треньор. 10.30 Маска за лице, маникюр, педикюр, миене на косата, балсам, сешоар. 12.00 Обяд с най-добрата приятелка в модно заведение. 12.45 Случайна среща с бившата приятелка на партньора - надебеляла е 7 кг. 01.00 По магазините с приятелки и неограничен кредит. 03.00 Следобеден сън. 04.00 Пристига огромен букет рози от таен обожател. 04.15 Малко стречинг във фитнеса, следван от масаж от млад симпатичен здравеняк, които твърди, че не е масажирал толкова перфектно тяло. 05.30 Пробване на скъпи дизайнерски дрехи пред огледалото. 07.30 Вечеря на свещи, танци със завързани очи, комплименти. 10.00 Горещ душ (сама) 10:50 Занасяне на ръце до току що оправеното и изгладено легло. 11.00 Гушкане,секс,три оргазма. 11.15 Сладък сън в неговите силни ръце. Перфектният ден на един мъж: 06.00 Будилникът звъни. 06.15 Свирка. 06.30 Мощно и задоволително сутрешно сране. Четене на спорта и последната страница на вестника. 07.00 Закуска: пържола и яйца, кафе и тост, приготвени от гола прислужница. 07.30 Лимузината пристига 07.45 1-2 малцови уискита по пътя към летището. 08.00 Полет в частен самолет. Свирка от стюардесата. 09.30 Лимузина с шофьор. Благи дръпки от холандска трева. 09.45 Голф с Робърт де Ниро и Пъф Деди 11.45 Обяд: Fast food, 3 бири, бутилка Дом Периньон. 12.15 Свирка. 12.30 Малко баскет. Игра на вързано с Джордан и Леброн. Победа след забивка през Майкъл. 02.15 1-2 уискита в лимузината по път към летището. 02.30 Полет към Монте Карло. 03.30 Следобеден излет в морето. Риболов. Всички придружителки са голи. 05.00 Полет към къщи. Масаж от Анджелина Джоли. 06.45 Сране, душ, бръснене,парфюмиране. 07.00 Новините по тв: Майкъл Джексън екзекутиран, Царя заминава за Мадрид (и няма да се връща повече), Марихуаната, Кокаина и белите робини са легализирани. 07.30 Вечеря: Омари за предястие, Дом Периньон (реколта 1953), голяма сочна пържола, сладолед сервиран върху голите цици на Памела Андерсън. 09.00 Коняк и кубинска пура пред телевизора. България бие Англия с 4:0. 09.30 Секс с 3 жени (всичките и с лесбийски наклонности) 11.00 Масаж. Вкусна пица и студена бира в жакузито. 11.30 Свирка за лека нощ. 11.45 Сам в леглото 11.50 10 секундна пръдня, която сменя 4 пъти звученето, разтърсва прозореца и кара кучето да избяга от стаята. 3 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
LUBECA Публикувано Март 16, 2012 Сподели Публикувано Март 16, 2012 http://youtu.be/ZVj8cpbPO2M :tooth: 11 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
asko44 Публикувано Март 17, 2012 Сподели Публикувано Март 17, 2012 2 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
algor Публикувано Март 17, 2012 Сподели Публикувано Март 17, 2012 - Мило, тия дънки нали не ме правят дебела? - Няма да се сърдиш, ако ти кажа истината, нали? - Няма! - От три месеца спя със сестра ти... 11 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
The Shaman Публикувано Март 18, 2012 Сподели Публикувано Март 18, 2012 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Asen_77 Публикувано Март 18, 2012 Сподели Публикувано Март 18, 2012 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
R.Stoychev Публикувано Март 18, 2012 Сподели Публикувано Март 18, 2012 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
John Digweed Публикувано Март 18, 2012 Сподели Публикувано Март 18, 2012 9 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
asko44 Публикувано Март 18, 2012 Сподели Публикувано Март 18, 2012 http://img812.imageshack.us/img812/133/imageoxr.jpg 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
rumboni Публикувано Март 18, 2012 Сподели Публикувано Март 18, 2012 Късно през нощта преди изпит. Телефона на преподавател звъни: Преподавател: Ало? Студент: Спиш ли гад, мръсна? Преподавател: Да. Студент: Ние тука учим. ... На изпита: Предавателя: Кой учи цяла нощ снощи да си вдигне ръката! Няколко студенти вдигат ръка. Преподавателя: Напуснете имате двойки. Другите имате шестици. Късно вечерта пак звъни телефона на преподавателя: Преподавател: Ало? Студент: Спиш ли? Преподавател: Да! Студент: Ние тук поливаме шестиците! 6 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Lyudmil Публикувано Март 18, 2012 Сподели Публикувано Март 18, 2012 3 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
eek Публикувано Март 18, 2012 Сподели Публикувано Март 18, 2012 След 1541 минути без гол с екипа на Челси, Фернандо Торес вкара два в рамките на 18 минути и подаде на тепсия за още едно попадение дело на Раул Мейрелеш, с което подпечата успеха с 5:2 на своя отбор срещу Лестър Сити Това е от миналия сезон когато Торес пак имаше 13-14 мача суша. 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.