The Shaman Публикувано Юли 16, 2012 Сподели Публикувано Юли 16, 2012 То това клипче, не че не е пускано стотина пъти Google Nexus 7 Unboxing Fails http://m.iclarified.com/entry/index.php?enid=23208 5 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
mishocs Публикувано Юли 16, 2012 Сподели Публикувано Юли 16, 2012 Мисия Брюксел ))))) Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
HITMAN Публикувано Юли 17, 2012 Сподели Публикувано Юли 17, 2012 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
plam4e Публикувано Юли 18, 2012 Сподели Публикувано Юли 18, 2012 Балета не е за всеки Sent from my iPhone using Tapatalk 7 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
HITMAN Публикувано Юли 18, 2012 Сподели Публикувано Юли 18, 2012 4 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Lyudmil Публикувано Юли 18, 2012 Сподели Публикувано Юли 18, 2012 Докарали й значи на Кума Лиса въглища. Обаче тя не могла сама да си ги прибере и тръгнала да търси помощ. Първо отишла при Баба Меца и й казала: - Бабо Мецо, ще ми помогнеш ли да си прибера въглищата довечера? А Баба Меца отговорила: - Ми виж сега, мойто момиче, с удоволствие бих ти помогнала, обаче довечера с Дядо ти Мецан такова… нали се сещаш. Отишла си разочарована Кума Лиса, какво да прави. Отишла до Вълчо, обаче и той й се извинил по предлог, че довечера имат работа с вълчицата. И Кума Лиса, вече крайно опечалена, се запътила към убежището на Зайо Байо, който се славел като най-големия мързел в цялата гора. Пристигнала тя, обяснила му каква е ситуацията и той казал: - Кума Лисо, с удоволствие бих ти помогнал, обаче имам една много страшна венерическа болест. И лисицата: - Ееее,няма нищо бе, Зайо, на мене това не ми пречи! А той: - Ама много е страшна бе, кума! Нямаш представа просто. И лисицата вече крайно изнервена, го попитала: - Добре де, каква е тая твойта венерическа болест толкова страшна? - Ми боли ма оная работа за твойте въглища! 4 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Asen_77 Публикувано Юли 18, 2012 Сподели Публикувано Юли 18, 2012 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
asko44 Публикувано Юли 18, 2012 Сподели Публикувано Юли 18, 2012 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
foxy Публикувано Юли 18, 2012 Сподели Публикувано Юли 18, 2012 Продавач на лотарийни билети: - Купете си билети, моля! Можете да спечелите милион! - Оставете ме на мира! Нищо не искам да печеля! - Имаме и такива билети... ---------------------------------------------------------------------- Лекар бил на визитация в лудница и влязъл в поредната стая. Един пациент седял на пода и режел въображаема дъска, докато друг висял от тавана. - Какво правиш? - попитал докторът първия пациент. - Не виждате ли? Режа тая дъска. - А какво прави той? - посочил другия пациент психиатърът. - А, той ми е приятел. Малко е луд и се мисли за електрическа крушка. Лекарят виждал, че лицето на оня, който висял от тавана, започва да почервенява. - Щом ти е приятел, трябва да го свалиш на пода, преди да е пострадал. - Какво, и да режа дъската на тъмно?! -------------------------------------------------------------------- Мъж закарва колата си в автосервиз. - Искам да ми направите клаксона много силен, за да се чува отдалеч! - Добре де, ще го направим, ама защо ви е да е толкова силен? - Защото усещам, че спирачките ми не държат в последно време ... ------------------------------------------------------------------------------------- Тя: - Обичаш ли ме? Той: - Добре бе, мило, защо от сутринта със скандали? 6 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Nick Snow Публикувано Юли 18, 2012 Сподели Публикувано Юли 18, 2012 7 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
The Shaman Публикувано Юли 18, 2012 Сподели Публикувано Юли 18, 2012 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Alxx® Публикувано Юли 19, 2012 Сподели Публикувано Юли 19, 2012 Жоре, бисер или не - това е буквален превод от английското ръководство. Там иде реч за root, root folder, device tree, file tree, list tree и т.н. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
The Shaman Публикувано Юли 19, 2012 Сподели Публикувано Юли 19, 2012 Буквален е ключовата дума. От там и смешничък, меко казано. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
R.Stoychev Публикувано Юли 19, 2012 Сподели Публикувано Юли 19, 2012 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Lyudmil Публикувано Юли 19, 2012 Сподели Публикувано Юли 19, 2012 В Русия има и добри шофьори! – водач с Lada Samara седан проявява страхотен рефлекс и контрол над автомобила, за да избегне удар с пешеходец. Случката се развива на пешеходна пътека, на която без да се огледа тичайки пресича дете. 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Alxx® Публикувано Юли 19, 2012 Сподели Публикувано Юли 19, 2012 4 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
HITMAN Публикувано Юли 19, 2012 Сподели Публикувано Юли 19, 2012 хахахахаха http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=4991071 "Национална стратегия на Република България за интегриране на ромите" (2012 – 2020) е била качена на сайта на президентсвото в пидиеф формат, като файлът е озаглавен 13.NationalStrategyIntegrateMangali.pdf. https://docs.google.com/viewer?a=v&q=cache:VeZC7U43Tm8J:www.president.bg/pdf/13.NationalStrategyIntegrateMangali.pdf+&hl=en&pid=bl&srcid=ADGEESgWeeRMxxoGdiuTJ0Xk3f4jKknSg2CZPqRoW4k5bfpUeF-tatdZF3v_7aZa-E-OMU22s4rK1tHo4eXFVZLZSCYihTV_Tx0Ozh5Xn5ozPPJ42dbZSl8CHjiNsqD4UM7pUy70elRw&sig=AHIEtbR2TQt25ELBfJAKy9TClLnJVxsXJA&pli=1 2 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Lyudmil Публикувано Юли 19, 2012 Сподели Публикувано Юли 19, 2012 Още по-трагичното е, че след като става скандала, въпросните капацитети от президентството променят името на файла на 13.NationalStrategyIntegrateRoms.pdf, което е също толкова абсурдно и малоумно! 3 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Alxx® Публикувано Юли 19, 2012 Сподели Публикувано Юли 19, 2012 Ще ги префлашват с JB 4.1 Rom 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
The Shaman Публикувано Юли 19, 2012 Сподели Публикувано Юли 19, 2012 Е кво да им пишат на манговците бре Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Alxx® Публикувано Юли 19, 2012 Сподели Публикувано Юли 19, 2012 Ми, текстът в името на файла е английски. "Национална стратегия за интеграция на ром-ове"(компютърни или?). Можеше поне gipsies или romanies да напишат. П.П. Така ще е, след като в държавните институции работят все "на мама", "на тате", "на свако" момчетата и т.н. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
BulgarianSS Публикувано Юли 19, 2012 Сподели Публикувано Юли 19, 2012 Във всички държавни институции е едно и също. "Вярвайте ми" ще се оправим за 800 дни. Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Lyudmil Публикувано Юли 19, 2012 Сподели Публикувано Юли 19, 2012 TRUE STORY! 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
foxy Публикувано Юли 19, 2012 Сподели Публикувано Юли 19, 2012 Проспериращ бизнесмен е поканен да изнесе лекция пред студенти по икономика. Накрая той пита: - Имате ли въпроси? След кратко мълчание се чува женски глас: - Женен ли сте? - --------------------------------------------------------- Съдията към подсъдимия: -Къде е адвокатът ви? - Като разбра, че не съм откраднал парите ме напусна... ----------------------------------------------------------- - Гошо, защо очите ти са червени?! - Пуших марихуана тате.. - Не ме лъжи! Пак си плакал, защото си педал! -------------------------------------------------------------- Дело за изнасилване. Идва първият свидетел. - Кажете какво видяхте? - Аз съм бояджия, седя на скелето на втория етаж и си боядисвам. И видях, че това момиче седеше в стаята отсреща. И гледам оня, ей там първия на пейката, влезе в стаята, хвана я и я хвърли на кревата. - После. - После й съблече роклята. - После. - После й съблече бикините и сутиена. - После. - Ами останаха голи и той легна върху нея. - И след това какво видяхте? - Нищо не видях повече, щото скелето се счупи и паднах долу. Вече бяхме станали 15 човека върху него... 7 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
johnnybravo Публикувано Юли 19, 2012 Сподели Публикувано Юли 19, 2012 5 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.