profusion Публикувано Август 3, 2012 Сподели Публикувано Август 3, 2012 4 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Asen_77 Публикувано Август 3, 2012 Сподели Публикувано Август 3, 2012 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
The Shaman Публикувано Август 3, 2012 Сподели Публикувано Август 3, 2012 То само това да беше грешката на картата Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Asen_77 Публикувано Август 3, 2012 Сподели Публикувано Август 3, 2012 Лекар на излизане от стая: - На всички довиждане, Петров сбогом! Водач на сафари заеква. Повежда групата из джунглата и изведнъж вижда хипопотам, готвещ се за атака. Ужасен, започва да вика: - Хип... Хип... Хип... - Ура! - дружно отговаря групата. Късно снощи на паркинга на столичен MALL бил забелязан рапърат Криско да яде салама на Блатечки срещу 20 лв ... запитан ЗАЩО ? Криско отговорил : - Миии закъсахме с колата на Катето ... Казват, че ако бръкнеш в стъклена ваза със сярна киселина се създавала илюзията, че няма дъно. 2 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
gogi6 Публикувано Август 3, 2012 Сподели Публикувано Август 3, 2012 Това снимах преди малко в ПомориеВдясно-гараж,вляво-гараж,отгоре-гараж))И табелата е много важна!Вървях по улицата и се смях като лудите 3 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
inutero Публикувано Август 3, 2012 Сподели Публикувано Август 3, 2012 Ти се смееш, ама човека довечета като дойде с платформата и си я вкара горе да видим кой ще му я открадне от втория етаж Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
plam4e Публикувано Август 4, 2012 Сподели Публикувано Август 4, 2012 Лелеееее Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
asko44 Публикувано Август 4, 2012 Сподели Публикувано Август 4, 2012 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
asen4o0 Публикувано Август 4, 2012 Сподели Публикувано Август 4, 2012 (редактирано) Тая песен я скъсаха от бъзици! Редактирано Август 4, 2012 от asen4o0 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
asko44 Публикувано Август 4, 2012 Сподели Публикувано Август 4, 2012 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
The Shaman Публикувано Август 5, 2012 Сподели Публикувано Август 5, 2012 4 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
mupo Публикувано Август 5, 2012 Сподели Публикувано Август 5, 2012 Тая песен я скъсаха от бъзици! 2 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Lyudmil Публикувано Август 5, 2012 Сподели Публикувано Август 5, 2012 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
alex.7777 Публикувано Август 5, 2012 Сподели Публикувано Август 5, 2012 5 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
asko44 Публикувано Август 5, 2012 Сподели Публикувано Август 5, 2012 5 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
The Shaman Публикувано Август 5, 2012 Сподели Публикувано Август 5, 2012 И мен ме е бутало ченге Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
algor Публикувано Август 5, 2012 Сподели Публикувано Август 5, 2012 Интересно ми е накрая даде ли му 5 кинта да пие една бира и дали го е броил като рушвет това хаха... Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
The Shaman Публикувано Август 5, 2012 Сподели Публикувано Август 5, 2012 Интересно ми е накрая даде ли му 5 кинта да пие една бира и дали го е броил като рушвет това хаха... Бутнах му преди това, но не можах да запаля 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
asen4o0 Публикувано Август 5, 2012 Сподели Публикувано Август 5, 2012 (редактирано) И малко по темата: Lamborghini Forum: Странен шум при 360 км/ч Mazda MX-5 Forum: Един нещастен ловец мина през колата ми със скапания си Туарег! VW Touareg Forum: Нек'ъв MХ5 ми се е закачил от долу на купето. Някакви идеи как да го махна? Айде и аз да се заям. Няма Ламбо, което да развива 360 (най-бързото е Aventador-350). Никой не ходи на лов с Touareg , а камоли с MX-5. Редактирано Август 5, 2012 от asen4o0 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
asen4o0 Публикувано Август 5, 2012 Сподели Публикувано Август 5, 2012 (редактирано) Лъчо, това е "пипнато" Ламбо, без ограничител. Все пак Авентадора е 700 к.с. А за Туарега-добре, убеди ме. Редактирано Август 5, 2012 от asen4o0 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Alxx® Публикувано Август 5, 2012 Сподели Публикувано Август 5, 2012 Лъче, EDO не е точно Ламборгини... Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
roll2puff Публикувано Август 5, 2012 Сподели Публикувано Август 5, 2012 За Туарезите и основаването на един друг клуб - на идиота: 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Pe6o666 Публикувано Август 6, 2012 Сподели Публикувано Август 6, 2012 Никой не ходи на лов с Touareg , а камоли с MX-5. Така си мислиш, щот не си виждал създателя ми как ходи за риба с Cayenne Turbo С 22" джанти 3 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
algor Публикувано Август 6, 2012 Сподели Публикувано Август 6, 2012 Истината се ражда не само с виното, а и с фактите. Спрете да спорите Туарега ходи или не ходи и за какво става. Определете ден, час и място и ви докарвам и двата - V10 313к.с. и V8 340 к.с. И двата са с 20-ки джанти. Ако ви стиска направете един преход ловен или просто офроуд и тогава се намърдайте тук да говорите кое за какво става. А? 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
alex.7777 Публикувано Август 6, 2012 Сподели Публикувано Август 6, 2012 За какво спорите бе......идвам с G класата, 5,5 AMG, щото другата е много скъпичка и не искам да я одраскам, като започна да се катеря по дърветата с нея.....Ге класата не познава задна, Туарега се чупи на втория камък, както Хамъра, и още пет,шест "джипа" 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.