Alxx® Публикувано Август 6, 2012 Публикувано Август 6, 2012 Адашче, дай гегата55 да не я хвалим? С т'ва вдървено магистрално окачване я няма никаква в калта. За скърцането и разтягащите се ангренажни вериги също не би трябвало да говорим. Мога още, ако искаш: слаб тракшън контрол, грубо потегляне(страшен минус офроуд), лесно прегряващи спирачки, рядко дървени седалки...още? П.П. Не познава задна, щото като прегрее кутията не ще да я включи 6 Цитирай
alex.7777 Публикувано Август 6, 2012 Публикувано Август 6, 2012 Адашче, дай гегата55 да не я хвалим? С т'ва вдървено магистрално окачване я няма никаква в калта. За скърцането и разтягащите се ангренажни вериги също не би трябвало да говорим. Мога още, ако искаш: слаб тракшън контрол, грубо потегляне(страшен минус офроуд), лесно прегряващи спирачки, рядко дървени седалки...още? П.П. Не познава задна, щото като прегрее кутията не ще да я включи Адашче, за това си счупиха краката днес от бързане да я купят.......мдааа, шитнах я за 24000лв ......има една у Софето, бяла дълга база....е вече е пловдивчанка, сега я почвам с глезотийки като Билщейн окачване, и мнооого други нещица, ако на някой му стиска след месец ще си направя едно офроудче, нека заповяда да му прибера парите...... Mъж звъни на вратата на тъща си. Тъщата: - Здравей зетко! Какво те води насам?! - С жената се скарахме, и тя ми каза да вървя по дяволите. 1 Цитирай
R.Stoychev Публикувано Август 6, 2012 Публикувано Август 6, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=InlkzpJ4p4U&feature=player_embedded Цитирай
Asen_77 Публикувано Август 7, 2012 Публикувано Август 7, 2012 - Господине, лошо ли ви е? - Не, хубаво ми е!! - А защо тогава повръщате? - Не мога да задържа толкова щастие в себе си! ======================================== - С кого разговаря този човек? - Сам със себе си. - Е, тогава защо вика? - Не чува добре. 1 Цитирай
algor Публикувано Август 7, 2012 Публикувано Август 7, 2012 България се нарежда на първо място по брой IT специалисти на глава от населението.Всеки отива на работа и казва - Ай ти направи това, ай ти направи онова.... 6 Цитирай
Asen_77 Публикувано Август 8, 2012 Публикувано Август 8, 2012 Той: "Скъпа, купих Олимпийски презервативи!" Тя: - "И кое е специалното на въпросните презервативи?" Той: "Еми идват в 3 цвята - златен, сребърен и бронзов." Тя: "И кои мислиш да използваш тази вечер?" Той: "Златните, естествено!" Тя: "Може ли да сложиш сребърните?" Той: "Защооо?" Тя: "ЗА ДА СВЪРШИШ ВТОРИ ПОНЕ ВЕДНЪЖ!!!" 2 Цитирай
Lyudmil Публикувано Август 8, 2012 Публикувано Август 8, 2012 Прибира се мъж вкъщи: - Жено, ставай, ще пробваме една работа! Жената си мисли: "Мале, излезе ми късмета тая вечер!". - Ама ела в коридора! Жената на ум: "Ооо, какво ли е намислил?". - Сваляй са нощницата! Жената: "Кеф, почва се!". - Сваляй и бикините! Жената: "Боже, къв е див тая вечер!". - С'я, застани на челна стойка пред огледалото! Жената: "Иии, нови пози, охаа!". Застанала тя на челна стойка пред огледалото, а мъжът й си сложил главата между краката й и казал: - А с'я кажи, брада отива ли ми? 5 Цитирай
The Shaman Публикувано Август 9, 2012 Публикувано Август 9, 2012 Aз лично не гледах много, много на долу http://youtu.be/JoQ1_GqHtWE а тея!!!! 1 Цитирай
foxy Публикувано Август 9, 2012 Публикувано Август 9, 2012 -Аз съм българче.... -Айде стига си се оплаквал!!! ------------------------------------------------- Двама се запознават: - Иванов, моден дизайнер. - Николов, обикновен гей. ------------------------------------------------------------------- Блондинка в компютърен магазин: - Имате ли гениална очилата мишка за много гладки прозорци? - Сигурно имате предвид Genuine Optic Mouse for Microsoft Windows??? - Аха, същатата! -------------------------------------------------------------------- -Кви сте вие, бе? -Е, как? Ние сме седемте самурая! -Е, що сте само двама??? -Ми нема хора, братле! ---------------------------------------------------------------------------- Доктор към пациент: - Идвате точно навреме! - Какво ми е? Нещо сериозно ли е? - Още ден-два и сам щяхте да си оздравеете. --------------------------------------------------------------------- Две момченца си говорят: - Баща ми е полицай и може да сгащи баща ти! - А моят баща е пощальон и може да сгащи майка ти! 4 Цитирай
cvalio Публикувано Август 9, 2012 Публикувано Август 9, 2012 'баси майтапа - аз щях да получа инфаркт, за скачащия ... не зная Цитирай
Lyudmil Публикувано Август 10, 2012 Публикувано Август 10, 2012 Прибрал се един мъж от 40-дневна командировка и веднага награбил жената - разкъсал дрехите й и я метнал на леглото. Ама така се стараел, че леглото бясно се блъскало в стената. Съседът отвъд тази стена се провикнал: - Айде бе, не се ли умори вече 40 дена, бе, машина!!! Упс 5 Цитирай
foxy Публикувано Август 10, 2012 Публикувано Август 10, 2012 Мъж отива удома в тоалетната с мобилния телефон в джоба си, вади телефона и звъни на домашния номер - вдига жена му.. Жената: - Ало! Мъжът (шепнешком): - Коте, обичам те.... Затваря, бързо излиза от тоалетната и пита: - Скъпа, кой звънеше? - Ами тука една приятелка.... ------------------------------------------------------------- Срещат се на Ниагарския водопад двама туриста - англичанин и арабин. Англичанина: - Аз съм тук с любимата си жена. Арабинът отговаря: - И аз. Другите ги оставих в хотела. --------------------------------------------------------------- Отиваш на село, радостен, че баба ти ще направи обяд, а те посреща Веско Маринов: - Ти свали моя песен, аз свалих баба ти! ----------------------------------------------------------------- Преди сватбата: - Внимателно стъпвай с крачетата, че има камъчета - нежно я предупреждава той, придържайки я за лакътя. След сватбата: - Върви внимателно, тук е пълно с камъни. След няколко години семеен живот: - Къде тръгна през камънака, ма! 4 Цитирай
roll2puff Публикувано Август 10, 2012 Публикувано Август 10, 2012 EDIT: Пффф неее....не мога да спра да се смея....: http://bgtatko.bg/18...oja-i-diamanti/ 11 Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.