Alxx® Публикувано Август 6, 2012 Сподели Публикувано Август 6, 2012 Адашче, дай гегата55 да не я хвалим? С т'ва вдървено магистрално окачване я няма никаква в калта. За скърцането и разтягащите се ангренажни вериги също не би трябвало да говорим. Мога още, ако искаш: слаб тракшън контрол, грубо потегляне(страшен минус офроуд), лесно прегряващи спирачки, рядко дървени седалки...още? П.П. Не познава задна, щото като прегрее кутията не ще да я включи 6 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
iHustle Публикувано Август 6, 2012 Сподели Публикувано Август 6, 2012 3 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
alex.7777 Публикувано Август 6, 2012 Сподели Публикувано Август 6, 2012 Адашче, дай гегата55 да не я хвалим? С т'ва вдървено магистрално окачване я няма никаква в калта. За скърцането и разтягащите се ангренажни вериги също не би трябвало да говорим. Мога още, ако искаш: слаб тракшън контрол, грубо потегляне(страшен минус офроуд), лесно прегряващи спирачки, рядко дървени седалки...още? П.П. Не познава задна, щото като прегрее кутията не ще да я включи Адашче, за това си счупиха краката днес от бързане да я купят.......мдааа, шитнах я за 24000лв ......има една у Софето, бяла дълга база....е вече е пловдивчанка, сега я почвам с глезотийки като Билщейн окачване, и мнооого други нещица, ако на някой му стиска след месец ще си направя едно офроудче, нека заповяда да му прибера парите...... Mъж звъни на вратата на тъща си. Тъщата: - Здравей зетко! Какво те води насам?! - С жената се скарахме, и тя ми каза да вървя по дяволите. 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
R.Stoychev Публикувано Август 6, 2012 Сподели Публикувано Август 6, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=InlkzpJ4p4U&feature=player_embedded Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
asko44 Публикувано Август 7, 2012 Сподели Публикувано Август 7, 2012 ) Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Asen_77 Публикувано Август 7, 2012 Сподели Публикувано Август 7, 2012 - Господине, лошо ли ви е? - Не, хубаво ми е!! - А защо тогава повръщате? - Не мога да задържа толкова щастие в себе си! ======================================== - С кого разговаря този човек? - Сам със себе си. - Е, тогава защо вика? - Не чува добре. 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
foxy Публикувано Август 7, 2012 Сподели Публикувано Август 7, 2012 10 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
algor Публикувано Август 7, 2012 Сподели Публикувано Август 7, 2012 България се нарежда на първо място по брой IT специалисти на глава от населението.Всеки отива на работа и казва - Ай ти направи това, ай ти направи онова.... 6 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
asko44 Публикувано Август 8, 2012 Сподели Публикувано Август 8, 2012 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Asen_77 Публикувано Август 8, 2012 Сподели Публикувано Август 8, 2012 Той: "Скъпа, купих Олимпийски презервативи!" Тя: - "И кое е специалното на въпросните презервативи?" Той: "Еми идват в 3 цвята - златен, сребърен и бронзов." Тя: "И кои мислиш да използваш тази вечер?" Той: "Златните, естествено!" Тя: "Може ли да сложиш сребърните?" Той: "Защооо?" Тя: "ЗА ДА СВЪРШИШ ВТОРИ ПОНЕ ВЕДНЪЖ!!!" 2 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Lyudmil Публикувано Август 8, 2012 Сподели Публикувано Август 8, 2012 Прибира се мъж вкъщи: - Жено, ставай, ще пробваме една работа! Жената си мисли: "Мале, излезе ми късмета тая вечер!". - Ама ела в коридора! Жената на ум: "Ооо, какво ли е намислил?". - Сваляй са нощницата! Жената: "Кеф, почва се!". - Сваляй и бикините! Жената: "Боже, къв е див тая вечер!". - С'я, застани на челна стойка пред огледалото! Жената: "Иии, нови пози, охаа!". Застанала тя на челна стойка пред огледалото, а мъжът й си сложил главата между краката й и казал: - А с'я кажи, брада отива ли ми? 5 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
R.Stoychev Публикувано Август 8, 2012 Сподели Публикувано Август 8, 2012 2 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
The Shaman Публикувано Август 9, 2012 Сподели Публикувано Август 9, 2012 Aз лично не гледах много, много на долу http://youtu.be/JoQ1_GqHtWE а тея!!!! 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
foxy Публикувано Август 9, 2012 Сподели Публикувано Август 9, 2012 -Аз съм българче.... -Айде стига си се оплаквал!!! ------------------------------------------------- Двама се запознават: - Иванов, моден дизайнер. - Николов, обикновен гей. ------------------------------------------------------------------- Блондинка в компютърен магазин: - Имате ли гениална очилата мишка за много гладки прозорци? - Сигурно имате предвид Genuine Optic Mouse for Microsoft Windows??? - Аха, същатата! -------------------------------------------------------------------- -Кви сте вие, бе? -Е, как? Ние сме седемте самурая! -Е, що сте само двама??? -Ми нема хора, братле! ---------------------------------------------------------------------------- Доктор към пациент: - Идвате точно навреме! - Какво ми е? Нещо сериозно ли е? - Още ден-два и сам щяхте да си оздравеете. --------------------------------------------------------------------- Две момченца си говорят: - Баща ми е полицай и може да сгащи баща ти! - А моят баща е пощальон и може да сгащи майка ти! 4 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
The Shaman Публикувано Август 9, 2012 Сподели Публикувано Август 9, 2012 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
cvalio Публикувано Август 9, 2012 Сподели Публикувано Август 9, 2012 'баси майтапа - аз щях да получа инфаркт, за скачащия ... не зная Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
asko44 Публикувано Август 9, 2012 Сподели Публикувано Август 9, 2012 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Lyudmil Публикувано Август 9, 2012 Сподели Публикувано Август 9, 2012 2 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
roll2puff Публикувано Август 9, 2012 Сподели Публикувано Август 9, 2012 5 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Asen_77 Публикувано Август 10, 2012 Сподели Публикувано Август 10, 2012 2 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Alxx® Публикувано Август 10, 2012 Сподели Публикувано Август 10, 2012 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
asko44 Публикувано Август 10, 2012 Сподели Публикувано Август 10, 2012 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Lyudmil Публикувано Август 10, 2012 Сподели Публикувано Август 10, 2012 Прибрал се един мъж от 40-дневна командировка и веднага награбил жената - разкъсал дрехите й и я метнал на леглото. Ама така се стараел, че леглото бясно се блъскало в стената. Съседът отвъд тази стена се провикнал: - Айде бе, не се ли умори вече 40 дена, бе, машина!!! Упс 5 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
foxy Публикувано Август 10, 2012 Сподели Публикувано Август 10, 2012 Мъж отива удома в тоалетната с мобилния телефон в джоба си, вади телефона и звъни на домашния номер - вдига жена му.. Жената: - Ало! Мъжът (шепнешком): - Коте, обичам те.... Затваря, бързо излиза от тоалетната и пита: - Скъпа, кой звънеше? - Ами тука една приятелка.... ------------------------------------------------------------- Срещат се на Ниагарския водопад двама туриста - англичанин и арабин. Англичанина: - Аз съм тук с любимата си жена. Арабинът отговаря: - И аз. Другите ги оставих в хотела. --------------------------------------------------------------- Отиваш на село, радостен, че баба ти ще направи обяд, а те посреща Веско Маринов: - Ти свали моя песен, аз свалих баба ти! ----------------------------------------------------------------- Преди сватбата: - Внимателно стъпвай с крачетата, че има камъчета - нежно я предупреждава той, придържайки я за лакътя. След сватбата: - Върви внимателно, тук е пълно с камъни. След няколко години семеен живот: - Къде тръгна през камънака, ма! 4 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
roll2puff Публикувано Август 10, 2012 Сподели Публикувано Август 10, 2012 EDIT: Пффф неее....не мога да спра да се смея....: http://bgtatko.bg/18...oja-i-diamanti/ 11 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.