mishocs Публикувано Август 28, 2012 Сподели Публикувано Август 28, 2012 7 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
asko44 Публикувано Август 29, 2012 Сподели Публикувано Август 29, 2012 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
rooibos Публикувано Август 29, 2012 Сподели Публикувано Август 29, 2012 (редактирано) localhost, Това не означава, че не е забавно.,.. Тези за Перник също са измислени, но е забавно. Да добавя, че нямам нищо против Перник и хората от там. Купил един мъж крава. След време я води при ветеринаря: - Млеконадоят е добре, храни се добре, послушна е... в общи линии всичко е нормално, но когато я заведа при бика - сяда си на задницата и не мърда. - Да не сте я купили от Перник? - Да, от Перник, а как се досетихте? - Жена ми е оттам. Когато перничанинът не може да заспи, бие овце. В Перник във всеки магазин продавачките любезно питат: - А фрактура ще желаете ли? Обаждане в предаването на Милен Цветков: - Ало, Миуенчо ли е? Милуенчооо, тука у Перник много кучета, бе! - Господине, има "Екоравновесие", обадете им се да дойдат да ги кастрират. - Миуенчооо, ти не ме разбра, бе! Они не ни е... Они ни апат! Къде водят туристите в Перник? В поликлиниката. Знаете ли, че пернишките хакери крадат паролите барабар с компютъра? Как се нарича хлебар от Перник? - Уеб мастер! Пернишка класика: концерт за винкел и кирка в уа-минор. - Как е на пернишки диалект "готин, по-готин, най-готин"? - "Бог, Чък Норис, Тони Стораро". Редактирано Август 29, 2012 от rooibos 5 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
HITMAN Публикувано Август 29, 2012 Сподели Публикувано Август 29, 2012 Отишли двама сърби на корида в Испания. Както си гледали коридата единият паднал на арената. Бикът го подгонил и той започнал да бяга. Тогава другият се провикнал от трибуната: - Брате Зоране, не можеш бега толкова бръже щото ще добиеш инфаркт! -А ти що искаш да добием, теле ли?!!! 3 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Pe6o666 Публикувано Август 29, 2012 Сподели Публикувано Август 29, 2012 5 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
alex.7777 Публикувано Август 29, 2012 Сподели Публикувано Август 29, 2012 Автобус пътува към далечно село. От задната част някой крещи на шофьора: - Ей! Олигофрен! Карай по-бавно! Не возиш дърва! Малко по-късно същият глас: - Ей! Олигофрен! Карай по-бързо, че ще закъснеем! Шофьорът започнал да нервничи... и отново същият глас: - Ей! Олигофрен! ... Шофьорът спира, хваща манивелата и тръгва към задния край на автобуса. На първата седалка седи една бабка, която решава да го успокои: - Олигофренчо, синко! Тия са се напили, не им обръщай внимание... 4 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Alxx® Публикувано Август 29, 2012 Сподели Публикувано Август 29, 2012 13 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Pe6o666 Публикувано Август 30, 2012 Сподели Публикувано Август 30, 2012 3 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
LUBECA Публикувано Август 30, 2012 Сподели Публикувано Август 30, 2012 http://vimeo.com/48371079 8 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
asko44 Публикувано Август 31, 2012 Сподели Публикувано Август 31, 2012 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
alex.7777 Публикувано Август 31, 2012 Сподели Публикувано Август 31, 2012 Турчин продава чехли за сексуална потентност. Идва клиент и иска да ги пробва. Обува ги и веднага награбва продавача. Той го отблъсква и му вика: - Сус, бре, ефенди, обул си ги на обратно… 11 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
The Shaman Публикувано Септември 1, 2012 Сподели Публикувано Септември 1, 2012 WTF?? Място за контейнери на чисто новата ни улица!!! 2 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
gatankata Публикувано Септември 2, 2012 Сподели Публикувано Септември 2, 2012 (редактирано) Редактирано Септември 2, 2012 от Alxx® Кога ли ще се научите... Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
algor Публикувано Септември 2, 2012 Сподели Публикувано Септември 2, 2012 9 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Asen_77 Публикувано Септември 3, 2012 Сподели Публикувано Септември 3, 2012 Вампир към девойка: - Не крещи така,мааа! Аз само колкото хапчето да си изпия. 4 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
alex.7777 Публикувано Септември 4, 2012 Сподели Публикувано Септември 4, 2012 7 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
HITMAN Публикувано Септември 4, 2012 Сподели Публикувано Септември 4, 2012 На смъртния си одър Ленин повикал при себе си Сталин. - Притеснява ме едно - рекъл. - Дали хората ще тръгнат след вас... - Няма проблем - рекъл грузинецът. - Като едното нищо ще тръгнат! - Ами ако не щат? - Е, които не искат - те ще тръгнат след вас... Върви милиционер и гледа пред него един чете "Работническо дело" и псува - "да е*а таз ши*ана държава"… Милиционера го арестува и води при началника като си мисли да "набере точки". Началника му пита гражданина: - Ти защо псуваш държавата бе? - Как да не ги псувам, виж какво правят тези американци във Виетнам. Началника доволен от отговора, вика подчинения: - Ти защо не си разбрал за коя държава псува, а ми го водиш да ми губиш времето - три дена арест. Излизат гражданина и милиционера и последния мърмори: - Е каква стана тя, аз те водех теб да те арестуват, а аз ще седя в ареста. Гражданинът: - А аз като ти казвах "да е*а таз ши*ана държава", ти не ми вярваше. 2 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
The Shaman Публикувано Септември 4, 2012 Сподели Публикувано Септември 4, 2012 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
R.Stoychev Публикувано Септември 4, 2012 Сподели Публикувано Септември 4, 2012 (редактирано) Google street view Редактирано Септември 4, 2012 от R.Stoychev Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
algor Публикувано Септември 4, 2012 Сподели Публикувано Септември 4, 2012 Сръбска църква. Жена влиза да се изповяда: - Дедо попе, я съм грешна. - Що си сторила бре, жено ? - Е па я съм друг муж погледнала. Отваря дядо поп "престъпление и наказание", листи и отсича - Погледнала друг муж - една седмица пости. След две седмици същата жената пак отива при попа да се изповяда - Отче, я съм много грешна. - Съга що сторила си бре, жено ? - Е па я съм друг муж целивала Пак отваря дядо поп книгата, чете и отсича - Друг муж целивала - две седмици пости. След един месец жената пак отива при попа - Отче, я съм много, ама много грешна. - Що стана бре, жено ? - Па я съм курец джвакала. Отваря дядо поп "Престъпление наказание" , търси къде е това "джваканье на курец", ама не може да го намери. Изпаднал в затруднение пита колегата си - поп в същата църква: - А бре, попе, за джваканье на курец що сме давале ? - Е па ако е била лепа жената и по 200 динара сме давале... 8 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
asko44 Публикувано Септември 4, 2012 Сподели Публикувано Септември 4, 2012 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
The Shaman Публикувано Септември 5, 2012 Сподели Публикувано Септември 5, 2012 Тоя път ги набарах Единия седи гледа и чака да отворя, ама другия тъпчо блъска ли блъска 6 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
MacIlian Публикувано Септември 5, 2012 Сподели Публикувано Септември 5, 2012 Много са готини, само им сложи по един бял надпис "BG iPhone.com" и стават идеални рекламни лица на сервиза. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Lyudmil Публикувано Септември 5, 2012 Сподели Публикувано Септември 5, 2012 10 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Asen_77 Публикувано Септември 5, 2012 Сподели Публикувано Септември 5, 2012 Заекващ полицай е регулировчик на кръстовище. Похапва си сандвич с кюфте. Вижда го гладно циганче и му вика; -Чичко,виж там 2 коли се удариха ! Полицаят поглежда,отвлича си вниманието,а циганчето му грабва кюфтето и хуква да бяга. Полицаят го погва викайки; -Кюф - кюф - кюф ! Кюфтето си ми дай ! Циганчето бяга и си мисли; -Добре,че само прикюфква ! Запали ли - свършено е с мен 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.