mel4e Публикувано Октомври 18, 2012 Сподели Публикувано Октомври 18, 2012 (редактирано) Редактирано Октомври 18, 2012 от Alxx® 15 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
ayl Публикувано Октомври 18, 2012 Сподели Публикувано Октомври 18, 2012 Влиза един запъхтян в заведението и отива право на бара. - Пет уискита бързо! - казал той на барманката. Тя му сипала в пет чаши, а той започнал да ги гъврътва на екс една след друга. - Празнуваме ли нещо? - попитала го тя след като ударил петото. - Първата свирка!!! - казал той. - Айде тогава и една бира от мене! - зарадвала му се барманката. - Няма нужда. - казал той - Ако тия пет уискита не могат да премахнат тоя гаден вкус в устата ми и бирата няма да може. 13 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Monro Публикувано Октомври 18, 2012 Сподели Публикувано Октомври 18, 2012 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
foxy Публикувано Октомври 18, 2012 Сподели Публикувано Октомври 18, 2012 Инженер, счетоводител, химик и държавен служител започнали спор чий котарак е най-умен. Инженерът повикал своя котарак: - Хикс на квадрат, демонстрирай!. Хикс на квадрат се качил на масата, взел хартия и молив и нарисувал кръг, квадрат и триъгълник. Всички се съгласили, че котаракът е много як. Счетоводителят казал на своя котарак: - ДДС, демонстрирай!. ДДС отишъл в кухнята и се върнал с 12 кюфтета, които подредил в 4 купички по 3 кюфтета в купа. На другите им харесал номерът. Химикът се обърнал към своя любимец: - Епруветка, давай!. Епруветка донесъл кутия мляко от хладилника и отсипал точно 150 милилитра в една чаша. И другите се впечатлили от тази точна лапа. Накрая дошъл ред на държавния служител. Попитали го: - А твоят котарак какво умее?. Държавният служител казал: - Хрантутник, демонстрация!. Хрантутник изял кюфтетата, изпил млякото, препикал чертежа, изнасилил другите три котарака, оплакал се, че го боли гърба, написал жалба срещу лошите условия на труд, изпратил я в службата за предотвратяване на епидемии и си взел болнични за един месец. 13 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
asko44 Публикувано Октомври 19, 2012 Сподели Публикувано Октомври 19, 2012 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
R.Stoychev Публикувано Октомври 19, 2012 Сподели Публикувано Октомври 19, 2012 3 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Asen_77 Публикувано Октомври 19, 2012 Сподели Публикувано Октомври 19, 2012 3 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
rumboni Публикувано Октомври 19, 2012 Сподели Публикувано Октомври 19, 2012 Понякога вземам такива решения, че бръмбарите в главата ми стават на крака и ми ръкопляскат 4 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
R.Stoychev Публикувано Октомври 20, 2012 Сподели Публикувано Октомври 20, 2012 2 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
KurtiMakarov Публикувано Октомври 20, 2012 Сподели Публикувано Октомври 20, 2012 7 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Monro Публикувано Октомври 21, 2012 Сподели Публикувано Октомври 21, 2012 Семеен скандал: - По-добре да се бях омъжила за Дявола! - извиква гневна съпруга. - Невъзможно, скъпа - браковете между близки и роднини са забранени ... 4 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
asko44 Публикувано Октомври 22, 2012 Сподели Публикувано Октомври 22, 2012 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Pe6o666 Публикувано Октомври 22, 2012 Сподели Публикувано Октомври 22, 2012 6 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
chayanne Публикувано Октомври 22, 2012 Сподели Публикувано Октомври 22, 2012 2 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
johnnybravo Публикувано Октомври 22, 2012 Сподели Публикувано Октомври 22, 2012 18 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Asen_77 Публикувано Октомври 22, 2012 Сподели Публикувано Октомври 22, 2012 Жена казва на мъжа си: - От днес минавам на пазарна икономика - правя всичко за пари: - Да сготвя - 50 лева, да измия - 50 лева и т.н. секс - 100 лева. Лягат си, мъжът: - Хайде да правим секс. - 100 лева. Пребърква се - само 70 лева. Жената; - Не стигат. Заспиват....Понякое време мъжа се събужда, гледа, жена му си рови в чатата си. - Какаво търсиш? - Да ти дам 30 лева на заем. 18 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
alex.7777 Публикувано Октомври 22, 2012 Сподели Публикувано Октомври 22, 2012 В един хладилник са наредени едно до друго десет яйца. Първото смушква второто: - Оня, десетият, никак не ми харесва! Никаква корпоративна култура няма. Чист пънкар! Гледай го как се самоизтъква! Я му предай на тоя... сплескан, че ние тук сме екип, и не търпим индивидуалисти! Вторият на третия: - Първият ме помоли да предам, че десетият се дели от екипа. А ние сме сплотен колектив, един за всички, всички за един! Третият - на четвъртия, четвъртият - на петия, петият - на шестия, шестият - на седмия, седмият - на осмия... Осмият на деветия: - Я, колега, кажи на оня рошавия, че ние всички трябва да се държим заедно! Деветият на десетия, побутвайки го: - Знаеш ли какво, приятелче... Ти не се вписваш в екипа. Ние тук имаме корпоративен дух, тийм-билдинг, тъй да се каже... Като едно семейство сме... Ние сме корпорация... Трябва да се държим заедно... Десетият: - Пичове... Колко... ПЪТИ... ДА ВИ КАЗВАМ?! АЗ СЪМ КИВИ, КИВИ, МОМЧЕТА, РАЗБИРАТЕ ЛИ, ЗА 10-ТИ ПЪТ - КИВИИИИ!!! 8 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Monro Публикувано Октомври 22, 2012 Сподели Публикувано Октомври 22, 2012 3 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
inutero Публикувано Октомври 22, 2012 Сподели Публикувано Октомври 22, 2012 5 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
asko44 Публикувано Октомври 23, 2012 Сподели Публикувано Октомври 23, 2012 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Asen_77 Публикувано Октомври 23, 2012 Сподели Публикувано Октомври 23, 2012 Приятели си говорят кой как е изкарал на Нова година: - Аз бях на Хаваите! - Аз бях с 10 мацки в президентския апартамент! - Аз бях с вас в кухнята, само че не пуших! 3 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Jorky_pld Публикувано Октомври 23, 2012 Сподели Публикувано Октомври 23, 2012 Не е толкова лесно, колкото изглежда... 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
asko44 Публикувано Октомври 24, 2012 Сподели Публикувано Октомври 24, 2012 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Jorky_pld Публикувано Октомври 24, 2012 Сподели Публикувано Октомври 24, 2012 Накрая му става готино... :tooth: 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Asen_77 Публикувано Октомври 24, 2012 Сподели Публикувано Октомври 24, 2012 Жена се прибира по-рано от командировка и намира мъжа си с две любовници в спалнята. Изпада в истерия и се разкрещява: - Какво правят тези к*рви в нашето легло? А?! Какво правят там?! А мъжът блажено се протяга: - Чудеса правят... ЧУ-ДЕ-СА! 7 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.