plam4e Публикувано Декември 1, 2012 Сподели Публикувано Декември 1, 2012 Знамето на германия 6 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
The Shaman Публикувано Декември 1, 2012 Сподели Публикувано Декември 1, 2012 Това е старо, но е по темата 8 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
N1k0lA Публикувано Декември 1, 2012 Сподели Публикувано Декември 1, 2012 4 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Pe6o666 Публикувано Декември 1, 2012 Сподели Публикувано Декември 1, 2012 Еее...вбокса. Ама аз съм на пада. Дай по сериозно Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Asen_77 Публикувано Декември 1, 2012 Сподели Публикувано Декември 1, 2012 Айде за пададжийте http://youtu.be/uUZJkti1A3M 3 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Pe6o666 Публикувано Декември 1, 2012 Сподели Публикувано Декември 1, 2012 Момче и момиче се возят в раздрънкан Гоуф. Момчето: - Ако вдигна 200 километра, ще се съблечеш ли? Момичето, гледайки раздрънканият Гоуф, се съгласило. Момчето вдигнало 200 и момичето какво да прави се съблякло голо. Момчето се загледало в перфектното тяло на момичето и се блъснали в едно дърво. Момчето останало заклещено в колата и извикало на приятелката си: - Иди да потърсиш помощ! Момичето: - Ами как, като съм чисто гола? Момчето: - Закрий си оная работа с обувката ми. Отишло момичето на магистралата да търси помощ и един ТИР спрял. Момичето: - Моля ви, помогнете ми! Приятелят ми се заклещи! Тираджията погледнал към обувката и казал: - Ми, като гледам докъде е влезнал, едва ли ще мога да му помогна. 13 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
alex.7777 Публикувано Декември 2, 2012 Сподели Публикувано Декември 2, 2012 Канализацията е най-голямата социална мрежа, без фалшиви или неактивни потребители, а споделянето е основна ценност. Важно е да се знае, че всяка повреда предизвиква спам, бутонът (синджир в по-старите версии) "Like" е без надпис, а стената (или подът) на потребителя стават видими при спам. Има и множество и разнообразни мобилни версии (химически, гърнета, буркани и др.). Високата степен на пристрастеност на потребителите води до отчаяни опити за включване в мрежата от необозначени за целта места (сред природата, на пътя, на труднодостъпни или с недобра видимост кътове). Сигурността и опциите на потребителите са стандартни за социалните мрежи, а онлайн чат и видео връзка на този етап са възможни само в единични и изолирани (за щастие) случаи. Един от основните плюсове на Канализацията е, че имате пълна свобода на изразяване и ФБР не следи всеки ваш ход (засега). Няма данни за работодатели, изявили несъгласие служителите им да ползват мрежата в работно време. Това допълнително засилва бездруго уникалната и популярност, докато конкуренцията е изправена пред тежки дилеми... 5 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
asko44 Публикувано Декември 2, 2012 Сподели Публикувано Декември 2, 2012 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
algor Публикувано Декември 2, 2012 Сподели Публикувано Декември 2, 2012 Млад мъж отива в дома на годеницата си да я иска за жена. - Какво работиш - пита бащата. - Ми .... занимавам се с изкуство. - Е как мислиш да се издържате ? - Еми каквото Господ даде ... - Ами децата, тях с какво? - Еми и тях, каквото Господ дал... - Ами наеми, апартамент, кола .... - Ми, Господ все ще даде нещо. Тръгва си младежа. Бащата казва на майката: - Бе малко е смотан, ама ме кефи, че ми вика Господ... 6 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
goce kostadinov Публикувано Декември 2, 2012 Сподели Публикувано Декември 2, 2012 Девоjка го носи момакот дома, одат во спалната и таа му предлаага да пробаат 69. - 69?Коj курец е тоа? – прашува момчето. Девоjката сваќа дека новото момче не е толку искусно во сексот па му вика: - Jас ќе jа ставам моjата глава помегу твоите нозе , а ти ставиjа твоjата глава помегу моите, важи? Сеуште незнаеjќи за што се работи, збунет, момакот се согласува на тоа, само да не го расипе моментот. Тамам се наместиле, девоjката несакаjќи откачува еден гласен прдеж. Дечкото се гази од смеенье, се трга на страна и пробува да растумачи што уствари се случило... Девоjката засрамена му вика на дечкото да и прости и да пробаат уште еднаш... Така пак се наместиле... Девоjката пак испушта еден jак прдеж. Дечкото целиот исплашен и зачуден, станува од креватот, ги зема алиштата и почнува да се облекува. - Што е?Зошто си одиш? – го прашала девоjката - Абе ти си ненормална ако мислиш дека ке останам за другите 67! 14 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Alxx® Публикувано Декември 2, 2012 Сподели Публикувано Декември 2, 2012 10 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
alex.7777 Публикувано Декември 2, 2012 Сподели Публикувано Декември 2, 2012 9 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
R.Stoychev Публикувано Декември 2, 2012 Сподели Публикувано Декември 2, 2012 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
asko44 Публикувано Декември 3, 2012 Сподели Публикувано Декември 3, 2012 Девоjка го носи момакот дома, одат во спалната и таа му предлаага да пробаат 69. - 69?Коj курец е тоа? – прашува момчето. Девоjката сваќа дека новото момче не е толку искусно во сексот па му вика: - Jас ќе jа ставам моjата глава помегу твоите нозе , а ти ставиjа твоjата глава помегу моите, важи? Сеуште незнаеjќи за што се работи, збунет, момакот се согласува на тоа, само да не го расипе моментот. Тамам се наместиле, девоjката несакаjќи откачува еден гласен прдеж. Дечкото се гази од смеенье, се трга на страна и пробува да растумачи што уствари се случило... Девоjката засрамена му вика на дечкото да и прости и да пробаат уште еднаш... Така пак се наместиле... Девоjката пак испушта еден jак прдеж. Дечкото целиот исплашен и зачуден, станува од креватот, ги зема алиштата и почнува да се облекува. - Што е?Зошто си одиш? – го прашала девоjката - Абе ти си ненормална ако мислиш дека ке останам за другите 67.. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Grievous Публикувано Декември 3, 2012 Сподели Публикувано Декември 3, 2012 asko44, този виц е само три мнения отгоре. Взе да ви става навик. Аз предлагам да се затрият всички мнения, като се оставят последните 2-3 страници. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
arm11 Публикувано Декември 3, 2012 Сподели Публикувано Декември 3, 2012 Аз предлагам темата въобще да я няма. 3 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Jorky_pld Публикувано Декември 3, 2012 Сподели Публикувано Декември 3, 2012 (редактирано) Аз предлагам темата да бъде заключена, а не изтрита, защото има много готини вицове които си заслужават препрочитане. Не знам защо е толкова неприятна за някои хора, според мен е много свежа и на моменти определено ми оправя настроението. Вярно че има доста постове, които се припокриват, но това вече е до човека който поства. Аз лично се връщам 1, 2 стр. назад да проверя има ли го моето мнение! Най - лесно е да се провери в търсачката (за вицовете специално). П.П. За да не е спам... :tooth: П.П.2 Кликни върху нея и няма да е дребна. И както казах всичко е до дадения потребител. Вярно е че доста хора от край време се опитват да си натрупат постове (един бог знае защо), но като гледам как реагирате повечето май май темата няма да я бъде. Абе здраве да е! Както реши екипа на форума. Редактирано Декември 3, 2012 от Jorky_pld 2 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
The Shaman Публикувано Декември 3, 2012 Сподели Публикувано Декември 3, 2012 Най-малкото, тук не се използва бутона за редакция! Темата се ъпва по два, три пъти на ден от един и същи човек а това е досадно! Не е като да не съм предупреждавал за това. пп: Някоя по-дребна картинка? 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
johnnybravo Публикувано Декември 3, 2012 Сподели Публикувано Декември 3, 2012 5 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
John Digweed Публикувано Декември 3, 2012 Сподели Публикувано Декември 3, 2012 Аз предлагам да се затрият всички мнения, като се оставят последните 2-3 страници. Недей, че Аско с 3 мнения ще остане П.П Темата е готина 5 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
algor Публикувано Декември 3, 2012 Сподели Публикувано Декември 3, 2012 График на празниците през декември: 20 декември - подготовка за края на света 21 декември - начало на края на света 22 декември - официално празнуване на края на света 23 декември - край на края на света 24 декември - Бъдни вечер 25 декември - Коледа 26-31 декември - подготовка за Новогодишната нощ 31.12 - Нова година 3 януари 2013 - край на света по стар стил 8 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Lyudmil Публикувано Декември 3, 2012 Сподели Публикувано Декември 3, 2012 4 януари - Почивен ден 5 януари - Отработване на "Края на света" 5 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
rooibos Публикувано Декември 4, 2012 Сподели Публикувано Декември 4, 2012 - Искам да ми направите копие от личната карта! - А лък от шофьорската книжка не искате ли? 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
johnnybravo Публикувано Декември 4, 2012 Сподели Публикувано Декември 4, 2012 9 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Alxx® Публикувано Декември 4, 2012 Сподели Публикувано Декември 4, 2012 Да им е сладко Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.