Pe6o666 Публикувано Декември 11, 2012 Сподели Публикувано Декември 11, 2012 Този, дето излетя пръв, не трябваше ли да овладее положението? Той как падна като отсечен :D Още се хиля 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Asen_77 Публикувано Декември 11, 2012 Сподели Публикувано Декември 11, 2012 Трябваше само на платно, без да си помагаш с краката. За следващия път да знаеш, че гледай хората как се мятат вътре като риби ... :tooth: А за куките - No comment Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Grievous Публикувано Декември 11, 2012 Сподели Публикувано Декември 11, 2012 А на този пич отзад (с бялата фланелка) как му хвръкнаха очелките. Хахаха... След като се надигна след първия удар, имах чувството, че е на литър гроздова. На мичето с жълтия бански, направо през борда. Абе стана тя една безконтролна работа. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
arm11 Публикувано Декември 11, 2012 Сподели Публикувано Декември 11, 2012 Според мен на шофера му стана нещо, не може да падне като нокаутиран, без да има удар реално. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
The Shaman Публикувано Декември 11, 2012 Сподели Публикувано Декември 11, 2012 Като ги блъсне вълната Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
matsan Публикувано Декември 12, 2012 Сподели Публикувано Декември 12, 2012 - Животът е като стълба на кокошарник! - Защо бе? - Защото е къс и осран. Иванчо на урок по физика. Питат го: - Дай пример за нещо с променливо съпротивление? - Светла от 8-Б клас. - Как така? - Ами понякога ми пуска, а понякога се съпротивява. Един рибар виси до реката с въдица. Минава някакъв и почва да го разпитва: - Как е водата? - Добре е. - А времето? - Добре е. - Хвана ли нещо? - Да, и после го хвърлих в реката. - Какво беше? - Един досадник като тебе. - От какво се оплаквате? - От безсъние. - И по колко часа спите на ден? - По десет. - Че какво безсъние е това? - Абе аз спя, ама сънувам че съм буден… - Иванчо, как е новата ти учителка? - Много е набожна! - Защо мислиш така? - Ами пита ме нещо, аз почна да й отговарям, и тя веднага почне да се кръсти и да вика “Господи помилуй, Господи помилуй”… 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
asko44 Публикувано Декември 12, 2012 Сподели Публикувано Декември 12, 2012 Защо пак махате снимките??????? Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
The Shaman Публикувано Декември 12, 2012 Сподели Публикувано Декември 12, 2012 В тази тема вече не гледам какво махам. Писах няколко пъти по-напред. Ако темата се "вдигне" повече от един път, от един и същ потребител, постовете му ще бъдат изтривани. Моля ви, улеснете работата ни и използвайте бутона "Редакция" когато искате да добавите нещо ново във вече съществуващ, последен, ваш пост. Освен ако не е нещо много важно разбира се Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
asko44 Публикувано Декември 12, 2012 Сподели Публикувано Декември 12, 2012 Ок.няма да качвам повече нищо 10 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
The Shaman Публикувано Декември 12, 2012 Сподели Публикувано Декември 12, 2012 Не е там въпроса! Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
alex.7777 Публикувано Декември 12, 2012 Сподели Публикувано Декември 12, 2012 Защо българите обичат да карат пияни? Защото по пътищата ни трябва да се движиш в същото състояние, в което са били правени. 3 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
The Shaman Публикувано Декември 12, 2012 Сподели Публикувано Декември 12, 2012 5 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
kawabiker Публикувано Декември 12, 2012 Сподели Публикувано Декември 12, 2012 (редактирано) Ако не беше Любо Нейков , туко що по телевизора , никога нямаше да се сетя, че може да слайдна в/у нотификацията на лок скрийна . За мен това си е чист мой куриоз и го споделям с вас Редактирано Декември 12, 2012 от kawabiker Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
kawabiker Публикувано Декември 12, 2012 Сподели Публикувано Декември 12, 2012 , нали темата е за куриози, нема се плашиш 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Alxx® Публикувано Декември 13, 2012 Сподели Публикувано Декември 13, 2012 -Деца, - пита учителката,- Кой ще каже какви пари имат американците?Гошко? - Долари, госпожо. - Правилно!А какви пари имат французите,Марийке? - Франкове госпожо. - Точно така!А ние какви пари имаме,Иванчо? - Никакви, госпожо!!! Полицайка към арестант: - Всичко, което кажете ще бъде използвано срещу вас ... - Цици, цици, цицииии ... !!!!! :tooth: :tooth: Кратък синтез по български: Децата в класа на Иванчо получили за домашно да напишат съчинение в стила на Агата Кристи. То трябвало да отговаря на следните условия: да има по малко аристократизъм, малко загадъчност, малко религиозност и малко секс. Иванчо написал следното съчинение: "Графинята каза: - Боже мой, пак съм бременна! От кого ли? 11 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Veselin Minchev Публикувано Декември 14, 2012 Сподели Публикувано Декември 14, 2012 Хубаво е да имаш умен телефон, лошо е като разбереш, че е по-умен от теб. 4 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Stanev Публикувано Декември 14, 2012 Сподели Публикувано Декември 14, 2012 2 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
rooibos Публикувано Декември 14, 2012 Сподели Публикувано Декември 14, 2012 (редактирано) Трябва да отбележа, че нямам нищо против хората от Пловдив. http://www.youtube.com/watch?v=GiT8sZR9rxM Редактирано Декември 14, 2012 от rooibos Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
The Shaman Публикувано Декември 14, 2012 Сподели Публикувано Декември 14, 2012 Е що бе... Това си е яко. Само дето е пускано вече, около 37 пъти. 3 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
johnnybravo Публикувано Декември 14, 2012 Сподели Публикувано Декември 14, 2012 Аз мисля, че видеото е насочено по-скоро срещу перничани. В историите се вижда, че пловдивчани само се опитват да му помогнат или нямат нищо общо със събитията, но той продължава да ги кълне и обижда 4 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Lyudmil Публикувано Декември 14, 2012 Сподели Публикувано Декември 14, 2012 А някой паркират така....за да не ги вдигне паяк 2 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
cvalio Публикувано Декември 14, 2012 Сподели Публикувано Декември 14, 2012 Пентагонът съобщи, че централният му сървър станал жертва на китайска хакерска атака. Атаката била осъществена, като всеки китаец направил по един опит да налучка паролата на сървъра. Както се оказало обаче, всеки опитвал с парола "Мао Дзедун". .......... На 700 000 032 опит сървърът се съгласил, че паролата му е "Мао Дзедун". 8 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
plam4e Публикувано Декември 14, 2012 Сподели Публикувано Декември 14, 2012 Младо семейство се настанява в новия си апартамент. След седмица си купуват голямо елипсовидно огледало и мъжът се заема да го монтира. Пробива дупка в стената захваща го за горната част и казва: - Един винт ще е достатъчен. Този в долния край няма да го слагам. - Щом има направени две дупки, значи и двете трябва да се използват - апострофира го жена му. - Добре. Ще сложа и другия. А това с дупките ще ти го припомня довечера като си легнем. Sent from my iPhone using Tapatalk 17 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
alex.7777 Публикувано Декември 14, 2012 Сподели Публикувано Декември 14, 2012 Ахахааа, брат, много ценно...... 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Alxx® Публикувано Декември 15, 2012 Сподели Публикувано Декември 15, 2012 - Ейй, кучето ми е станало съвсем мързеливо! - Що, бре? К'во пра'й? - Ами, преди като искаше разходка ми носеше каишката, а сега ми носи ключовете от колата... 7 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.