snooperchi Публикувано Декември 15, 2012 Публикувано Декември 15, 2012 Вчера получавам смс: - Живея срещу вас, искаш ли да се запознаем? Аз отговорих, че живея срещу моргата и такива запознанства малко ме притесняват... 6 Цитирай
Asen_77 Публикувано Декември 15, 2012 Публикувано Декември 15, 2012 Перничанин спечели дело срещу КАТ, като доказа, че при скорост 240км/ч е невъзможно да се разпознае пътният знак с ограничение 40... 10 Цитирай
Lyudmil Публикувано Декември 16, 2012 Публикувано Декември 16, 2012 Прогнозата за времето: 12 Цитирай
Lyudmil Публикувано Декември 17, 2012 Публикувано Декември 17, 2012 Той: Сега разбрах защо ти викат "Коте". Тя: Защо ?? Той: Заради мустака... Ооо га-га-га-га :D 2 Цитирай
algor Публикувано Декември 17, 2012 Публикувано Декември 17, 2012 http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=a8UZr_DOr_Y 7 Цитирай
Alxx® Публикувано Декември 17, 2012 Публикувано Декември 17, 2012 пУашим се, тая е брутална Ето и от мен: 10 Цитирай
arm11 Публикувано Декември 18, 2012 Публикувано Декември 18, 2012 По темата с жените шофьори - Ако видите жена да пуска чистачките в слънчево време, да знаете, че ще завива. 14 Цитирай
alex.7777 Публикувано Декември 18, 2012 Публикувано Декември 18, 2012 Между блондинки: - И да ти разправям, муцка, първия път се омъжих в София - несполучливо. Втория път във Варна- несполучливо. Третия път се омъжих в Пловдив -много сполучливо! Отсега нататък винаги ще се омъжвам в Пловдив! 6 Цитирай
mel4e Публикувано Декември 18, 2012 Публикувано Декември 18, 2012 Джон поканил майка си на вечеря в квартирата си. Показал и всичко - кухня, хол, спалня с две легла. Майка му отдавна се съмнявала в ориентацията на сина си и не била учудена колко красив младеж е съквартиранта на Джон. По време на вечерята те се държали непринудено, но майка му все още не била удовлетворена и подозирала, че има повече от колкото показват на пръв поглед. Подпитала ги и Джон и к азал: - Знам какво си мислиш, но те уверявам, че с него сме само приятели! Минала седмица след това и двамата се заприказвали: - Джон, знаеш ли, че се чудя … откакто майка ти ни гостува ми се струва, че изчезна единия сребърен нож от комплекта, който ти подарих. - Малко вероятно е мама да го е взела, но ще й пиша. В типичен британски стил Джон оформил: “Скъпа мамо, не искам да кажа, че си взела един нож от нашата кухня, но не искам да кажа и, че не си взела един нож от нашата кухня. Факт е обаче, че един сребърен нож липсва от там.” В отговор на това получил: “Скъпи Джон, не искам да кажа, че спиш с него, но не искам да кажа и, че не спиш с него. Факт е обаче, че ако съквартиранта ти си лягаше в собственото си легло, щеше вече да е намерил сребърния нож. С любов: Мама” 9 Цитирай
alex.7777 Публикувано Декември 18, 2012 Публикувано Декември 18, 2012 Не пия, не пуша, не се шляя по баровете. Лягам си в 22 часа и ставам в 6. Тих, спокоен и даже послушен. Но когато изляза от затвора, повярвайте ми, това ще се промени... 10 Цитирай
Lyudmil Публикувано Декември 19, 2012 Публикувано Декември 19, 2012 Разхождам се в гората. Дъжд, вятър, нощ. Замръзвам целият. Гледам - паркиран автомобил, приближавам се и гледам през прозореца - няма никой. Пробвам вратата - отключена, влизам и сядам. Изведнъж колата тръгва. Аз съм в шок. Колата върви, аз седя отзад, зад волана няма никой. Отнякъде се показва космата ръка - навива волана и изчезва. Чак космите на задника ми настръхват. Показва се някакво село, ето ги и първите къщи. Тук колата спира, някакъв мъж поглежда вътре и казва: - И какво правиш тук?! - Ами, возя се... - Баси мамата! Аз тука бутам, а той ми се вози! 11 Цитирай
adept Публикувано Декември 20, 2012 Публикувано Декември 20, 2012 ... по това време в Перник ... 6 Цитирай
BulgarianSS Публикувано Декември 20, 2012 Публикувано Декември 20, 2012 Хъм...че как успяхте да ме снимате Sent from my iPad using Tapatalk HD Цитирай
Pe6o666 Публикувано Декември 20, 2012 Публикувано Декември 20, 2012 На тел. : 112 - Ало, от Перник се обаждам. - Арееее, веднага със заплахи започваме а? 12 Цитирай
Alxx® Публикувано Декември 20, 2012 Публикувано Декември 20, 2012 Пепи, заприличваш на един друг юзър Цитирай
Asen_77 Публикувано Декември 20, 2012 Публикувано Декември 20, 2012 Като сме се подсетили за Перник, нещо празнично 1 Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.