Asen_77 Публикувано Февруари 8, 2013 Публикувано Февруари 8, 2013 Шофьор на камион пътува. На шосето стопаджийка с туба в ръка. Спрял, качил я и пътували нататък, но отвреме навреме хвърлял по едно око към мацката, а после към тубата. Накрая не издържал от любопитство и я попитал: - Винце? - Не! - Ракийка? - Не! - А какво е тогава? - Бензин! - Бензиииин? Че за какво ти е бензин? - Знам ви аз вас шофьорите - до първата горичка и бензинът все ви свършва! Цитирай
ayl Публикувано Февруари 8, 2013 Публикувано Февруари 8, 2013 Карал един любовницата си в колата и отивали към мотела, когато спукали гума. Навън било много студено. Слязъл той и започнал да сменя гумата. След 10 минути отворил вратата откъм нея и казал: - Остават ми два болта да отвия, но ми замръзнаха яко ръцете. Може ли да ги сгрея между краката ти. - ОК, му казала тя и той сложил ръцете си там и ги стоплил. След още 10 минути работа навън, той пак отвори вратата и казал: - Остават ми да завия още три болта, но пак ми замръзнаха ръцете. Отворила тя краката, поела ръцете и ги стоплила. След още 10 минути той пак отворил вратата, отворил си устата да произнесе познатата реплика, но този път тя го изпреварила: - Стига с тия ръце, бе! Не ти ли измръзнаха ушите най-после? 10 Цитирай
Grievous Публикувано Февруари 8, 2013 Публикувано Февруари 8, 2013 На втората снимка само те си знаят на какво се смеят. 3 Цитирай
The Shaman Публикувано Февруари 9, 2013 Публикувано Февруари 9, 2013 Това дете на преден план, каква е тая къстъм връзка Цитирай
Alxx® Публикувано Февруари 9, 2013 Публикувано Февруари 9, 2013 Някое, без гънки на процесора 1 Цитирай
KurtiMakarov Публикувано Февруари 9, 2013 Публикувано Февруари 9, 2013 Sent from my iPhone using Tapatalk 2 5 Цитирай
The Shaman Публикувано Февруари 9, 2013 Публикувано Февруари 9, 2013 Тоя часовник нито е виц, нито смешка Реален и доста скъпичък е Цитирай
Asen_77 Публикувано Февруари 9, 2013 Публикувано Февруари 9, 2013 Каква марка е? Доста интересно изглежда. Цитирай
The Shaman Публикувано Февруари 9, 2013 Публикувано Февруари 9, 2013 Имаше го в темата за часовниците. Цитирай
Lyudmil Публикувано Февруари 9, 2013 Публикувано Февруари 9, 2013 Часовникът е MB&F HM4 Thunderbolt Watch и струва около $230000. Всички часовници на марката са произведения на изкуството. http://www.mbandf.com/machines/horological-machines/hm4-thunderbolt/#/intro Цитирай
alex.7777 Публикувано Февруари 10, 2013 Публикувано Февруари 10, 2013 Един каубой си купил кон от пазара на селото и си тръгнал за вкъщи. Конят се препънал и той казал: - Едно. Втори път се препънал конят и каубоят казал: - Две. Таман стигнал до дома си и конят пак се препънал. Тогава каубоят казал: - Три - извадил пистолета и го застрелял. Жена му в тоз момент се обадила: - Абе мъжо, как можа да застреляш такова хубаво животно! А той й отговорил: - Едно… Фидел Кастро умрял и се запътил към рая. Пред Райските врати го спрял Св. Петър и му казал: - С този комунизъм и мизерия в Куба не те пускам в рая. Мястото ти е долу при колегата Луцифер. - Моля те пусни ме, не ща в ада - примолил се Кастро. - Не става - казал Св. Петър и го натикал в асансьора за ада. Слезъл долу Кастро при Луцифер. Рогатия го вкарал вътре в един казан и подпалил огъня. - Чакай, недей - примолил се Кастро- пусни ме горе, поне куфарите да си прибера... - Не се притеснявай за тях, ще си ги получиш куфарите - казал Луцифер и моментално изпратил две дяволчета да приберат багажа на Кастро от Рая. Отишли дяволчетата пред Райските врати ама било вече 17.30 - работното време свършило и вратите заключени. - Дай да прескачаме, че ако не се върнем с куфарите Луцифер ще ни откъсне опашките - казали си дяволчетата и тръгнали да прескачат вратата. По райската алея в това време се разхождал Св.Петър и като ги видял да прескачат си рекъл: "Кога отиде брадатия Кастро в ада, кога бежанци започнаха да идват от там..." Жена върви по улиците на София, обаче се спъва на трамвайната релса, пада и трамвая не успява да спре, и й прерязва ръцете. Тя припада, след това се изправя на крака, бяга след трамвая, който й причинил това, обаче пак се спъва и друг трамвай и прерязва краката. Тя изпада в безсъзнание, съвзема се и тръгва след другия трамвай. Със захапка се качва по стълбите и все пак успява да влезе вътре, от зъбите й тече кръв, щото няма с какво да се хване. И един човек й казва "Госпожо, да ви помогна ли да се качите?" А тя му отвръща "Не се мазни, ве, билети и карти за проверка" 9 Цитирай
Pe6o666 Публикувано Февруари 10, 2013 Публикувано Февруари 10, 2013 Съпругата: Какво ще правиш ако умра? Ще се ожениш ли повторно? Съпруг: Разбира се, че не! Тя: Защо? Не ти ли харесва да си женен? Той: Харесва ми, разбира се! Тя: Е защо тогава няма да се ожениш повторно? Той: Добре тогава, ще се оженя. Тя: (видимо разстроена) Така значи... Той: (пъшка) Тя: И в нашата къща ли ще живеете? Той: Защо не, добра къща е. Тя: И ще спите в нашето легло? Той: А къде другаде? Тя: Ще й даваш ли да кара колата ми? Той: Разбира се, тя е почти нова... Тя: И ще смениш моите снимки с нейни? Той: Би било уместно... Тя: И ще й даваш да ми ползва обективите? Той: Не, тя е с Канон... Тя: --тишина-- Той: Опааа. 8 Цитирай
asko44 Публикувано Февруари 11, 2013 Публикувано Февруари 11, 2013 http://img.tapatalk.com/d/13/02/11/hyqy6u7y.jpg 3 Цитирай
Alxx® Публикувано Февруари 11, 2013 Публикувано Февруари 11, 2013 Пътувал един човек из България и за негов късмет вечерта го сварила в Перник. Започнал той да търси хотел и заразпитвал: - Да знаете тук някаде наблизо да има хотел? - Не, нЕма! ... Пита втори - и той не знае...минали още няколко човека и на последния,гостенина на града не издържал, и попитал: - Добре бе, като дойде някой в този град - къде нощува? - Е, пааааааа...У поуикуиниката...?!?)))) 5 Цитирай
Lyudmil Публикувано Февруари 11, 2013 Публикувано Февруари 11, 2013 Когато някой започне да задава въпроси точно когато излизаме в почивка Цитирай
Alxx® Публикувано Февруари 11, 2013 Публикувано Февруари 11, 2013 Това последното е...маХни, маХни... В същия дух, много "научна" информация, в книга за деца, продавана в Билла: 3 Цитирай
The Shaman Публикувано Февруари 11, 2013 Публикувано Февруари 11, 2013 Малко повече от 240 часа а то почти същото бе Цитирай
rooibos Публикувано Февруари 11, 2013 Публикувано Февруари 11, 2013 Само че скоростта на светлината е 300 000 км/сек. във вакуум. В различните среди варира, но при всички случаи горното не е вярно. 3 Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.