Pe6o666 Публикувано Февруари 12, 2013 Публикувано Февруари 12, 2013 Днес правих едно 3G и по едно време то взе че влезна във WTF мод 8 Цитирай
kal1ch Публикувано Февруари 12, 2013 Публикувано Февруари 12, 2013 Поп се качва в такси да се прибира към църквата. Тръгнало таксито. Бакшишът надул педала по надупчените софийски улици. Изведнъж! Прас! Нацелил някаква дупка. - Баси и майката! – изпсувал таксиджията. Попът си мълчи. След малко пак. Прас! Нацелил друга дупка. - Баси и майката! – пак изпсувал таксиджията. Попът пак си мълчи. След няколко минути таксито уцелило трета дупка. Бакшишът пак изпсувал: - Баси и майката! Попът не издържал и му направил забележка: - Защо така ругаеш и злословиш синко? Казвай просто „Слава тебе Господи” и ще видиш, как всичко ще бъде наред. Таксиджията се поуспокоил малко. След 100 метра колата нацелила шахта с откраднат капак. От удара се откъснало предното колело и се затъркаляло напред. Таксиджията тъкмо да изпсува яко и се усетил и извикал: - Слава тебе Господи! И в тоя момент – чудо. Колелото спряло, върнало се назад и си застанало на мястото. Попът като видял това изкрещял: -Баси и майката!!! 5 Цитирай
snooperchi Публикувано Февруари 12, 2013 Публикувано Февруари 12, 2013 - Ок, а как ще те позная? - Ще бъда с черна шапка и дънки, висок съм 185, тежа 83 килограма. - Ок, аз ще съм с черно палто, с кантар и ролетка. 4 Цитирай
alex.7777 Публикувано Февруари 12, 2013 Публикувано Февруари 12, 2013 Eдинственият чакащ гражданин на автобусната спирка подхвърля на шофьора на спрелия автобус: - Вашият Ноев ковчег окомплектован ли е? - Липсва ни само едно говедо. Ще се качите ли? 6 Цитирай
The Shaman Публикувано Февруари 12, 2013 Публикувано Февруари 12, 2013 http://www.segabg.com/article.php?id=636315 3 Цитирай
KurtiMakarov Публикувано Февруари 12, 2013 Публикувано Февруари 12, 2013 Sent from my iPhone using Tapatalk 2 11 Цитирай
algor Публикувано Февруари 13, 2013 Публикувано Февруари 13, 2013 - Ровя си из Нет-а миналата седмица и попадам на някакъв английски сайт за запознанства. Ей така на майтап, започнахме да си пишем с една мома. От лаф на лаф се разбра, че била на 27 години, живеела в Лондон в самостоятелно жилище, с добра работа, блондинка, симпатяга, мерки 90-60-90 ... абе жена-мечта. Писахме си още, и събота хвана самолета и дойде да ме види.... - Е, к'во ревеш??? - Рева ... мамка й английска ... никой не ми каза, че мерките и били в ИНЧОВЕ... 7 Цитирай
warman Публикувано Февруари 13, 2013 Публикувано Февруари 13, 2013 Продава се: В ДЖИПА НЕ Е СЛУШАНО ЧАЛГА ! дясното огледало почти не е ползвано, защото не виждам с дясното око : ) купен е от една баба , даже бастуна още стои в багажника: )контактния ключ не е ползван , зашото само на бутане го паля ! ! (чувал съм че е проблемен и да не го хабя): ) стъклата никога не са отваряни, защото много бързо настивам : ) фаровете никога не съм ги светвал , зашото не обичам да карам в тъмното (влизам в депресия): )много е икономичен! сипвам 20л нафта , тръгвам да пътувам , минавам 200км , спирам и почвам да точа да продавам ! ! ! нищо не гори (на дърпане говоря) не съм включвал никога 4х4 защато съм чувал, че почва да гори с 1 литър повече, а нямам такава възможност! ! ! само на ОМВ съм зареждал! ! ! : ) АБЕ ВЛЮБЕН СЪМ В НЕГО : ) само един път съм минавал през легнал полицаи и после слязах и му се извиних (добро момче съм и ми е съвестно да минавам върхо тях) : ) на четвърта никога не съм включвал , защото работата ми е близо да вкъщи и няма къде да развивам такава скорост! ! ! амортисьорите не съм ги натоварвал , защото съм 45 килограма с мокри гащи и са почти нови! сенниците не съм ги пусакал, защото съм висок и не се налага . ключалките не са ползвали защото го държа в гараж , а той се заключва моторчето на чистачките не е ползвано , защото не го карам в дъжд . клаксона не съм го ползвал, защото никой не ми е препречвал път: вратите са отваряни само няколко пъти, защото влизам през прозореца за да не хабя пантите теглича не е ползван, незнам как... 13 Цитирай
alex.7777 Публикувано Февруари 13, 2013 Публикувано Февруари 13, 2013 Б@х мааму, и аз продавам коли, ама такава презенТация не бях чувал......на този му трябва само един баЛък....и джипа е продаден...... Цитирай
Anthony Публикувано Февруари 13, 2013 Автор Публикувано Февруари 13, 2013 Ето я и обявата в оригинал - http://www.mobile.bg/21343721342896883 1 Цитирай
kal1ch Публикувано Февруари 13, 2013 Публикувано Февруари 13, 2013 В ДЖИПА НЕ Е СЛУШАНО ЧАЛГА ! Още тук ме спечели. 1 Цитирай
gogi6 Публикувано Февруари 13, 2013 Публикувано Февруари 13, 2013 Но пък загуби по-голямата част от заинтересованите 1 Цитирай
mishocs Публикувано Февруари 13, 2013 Публикувано Февруари 13, 2013 18+ Жена сe оплаква на сексолога, че мъжът ѝ въобще я не оправя. Той ѝ предлага стимулиращи капки тип Виагра, от които трябва да му сипе 2-3 в супата. На другия ден жената е пак при сексолога. - Докторееее, докторе, к'ва стана тя! Я па нали не съм виждала сeкс от месеци и вместо 2-3 капки, му сложих 20! Изеде си он супата - нема му нищо, почна второто яденье и в тоа момент, кат ма изгледа с оня поглед на разярен бик, дръпна покривката от масата, тръшна ма на нея, и като ма почна - 2 часа секс! Скъса ми заднико от е*анье! То не беше отпреди, отзади, у устата, па па отзади... - Ами супер! Нали това искаше! - казал докторът. - Да бе, докторе, е*аньето беше супер и много ми ареса! Ама ма е срам да влеза втори път у тоа ресторант......... Цитирай
asen4o0 Публикувано Февруари 13, 2013 Публикувано Февруари 13, 2013 Този беше постнат съвсем скоро. Ето и нещо от мен. Sent from my iPhone 4S using Tapatalk Цитирай
Lyudmil Публикувано Февруари 13, 2013 Публикувано Февруари 13, 2013 Абе тоя с джипа нормален ли е? Как очаква с тоя лигав текст някой да му звънне, то верно тая кошница, за да я продаде ще трябва доста да се постарае, ама тоя текст е отчайващ... Цитирай
kal1ch Публикувано Февруари 13, 2013 Публикувано Февруари 13, 2013 Но пък загуби по-голямата част от заинтересованите Може пък ефекта да е обратен. Все ще се намери някой луд, който да я 'сефтоса' с 1 мазна чалгия. Цитирай
mishocs Публикувано Февруари 13, 2013 Публикувано Февруари 13, 2013 Ето още една обява и тая кърти -при това реална )))))))))))))) http://nfs.mobile.bg...ls&slink=236sgl БАВАРЕЦА Е М-СЕРИЯ, М-ПАУЕР/ПОРЪЧКОВА-ПАНОРАМА-УНИКАЛНА/НОВИЯ-ФЕЙС-7джитроник, мултитроник, стептроник/фул-екстри за модела, уникален автомобил, изтребител с перфектна возия и невероятен комфорт-лукс. супер разход на гориво-среден 10-11-12л. за 100км. . . има опция за газ-инжекцион чисто нов-с/у-1200лв. . . и тогава с 20лв-100км. чисто нов-внос, току що е регистриран на соф. табели+вс. платено за 2013г. който желае и само за сериозни клиенти с/у капаро имам договорка с лицензиран сервиз, където сме подготвили вс. необходимо за обръщане на волана, вс. части са оргинални от същия модел едно-към едно и цялата тази история с работа със абсол. вс. ще струва-2500евро, направено професионално с гаранция от сервиза и автомобила след това с нормален волан направен перфектно това изп. с този фейс, нали се сещате каква му е цената? ? ? ? минимум38-42000левчта бг. парички или 22000-евра, най-малко! ! ! на мен лично не ми пречи така да си го пердаша с 250 по магистралата само че не всеки е свикнал да кара с обр. дирекция, но при добро желание мн. лесно всеки може да свикне и така да го кара! ! ! вече половин европа кара с десни волани автомобили стига да е на добра цена колата и да е нов-модел, иначе не си заслужава германия, белгия, скандинавията и т. н. . на кой как му изнася. така че при добро желание на клиента може да се обърне дирекцията професионално със гаранция както казах вече и при сложен газ-инжекцион, бавареца ще стъпи на 25000левчета максимум и ще си кара ама много сериозен автомобил, който струва поне 40-бинки. така че всеки да си направи хубаво сметката, на мен цената на която съм обявил бмв-то ми е перфектна+това бавареца е с доказан произход, всяко нещо си има и цена в крайна сметка! възм. е бартер-разумен! Цитирай
Alxx® Публикувано Февруари 13, 2013 Публикувано Февруари 13, 2013 Е, нема такъв "гражданин"... УНИКАЛНА/НОВИЯ-ФЕЙС-7джитроник, мултитроник, стептроник Уникална ще да е - с три скоростни кутии(Бенц, Ауди,БМВ)... Е, т'ва е по - яко: http://fakti.bg/avto/58612-4x4-bez-analog ...а, т'ва е още по - по - най 4 Цитирай
The Shaman Публикувано Февруари 13, 2013 Публикувано Февруари 13, 2013 http://youtu.be/k8AkjWQ3P-M 9 Цитирай
mishocs Публикувано Февруари 13, 2013 Публикувано Февруари 13, 2013 Alxx - е тва вярно кърти е@аси .........За да е пълна лудницата, кормилото реагира точно обратно на обичайното - при завъртане наляво колата тръгва надясно, а при навиване наляво поема надясно......... п.п Много модерен джип трябва да го препоръчам на нашите дупнишки джамбази да го въведът като екстра )))))))))))))))))))) Цитирай
warman Публикувано Февруари 14, 2013 Публикувано Февруари 14, 2013 Принцът влезе в стаята на Спящата красавица и видя навсякъде разхвърляни презервативи, фасове, празни бутилки и мокри кърпички, а на стената надпис - "Братлета, правете каквото си искате, само не я целувайте!!!" ------------------------- Какво е операта? Това е когато един излезе на сцената и го наръгат с нож в гърба , но вместо да кърви , той започва да пее.. ---------------------------- Врачка гледа на ръка на мъж: - Виждам.... че до 47 годишна възраст ще страдаш от липса на пари! Той нетърпеливо: - И после!? - Е, после ще свикнеш... ----------------------------- Момче и момиче си чатят. След няколко часа писане момчето: - Ти сигурно си много красива? - Защо мислиш така? - Ами като гледам колко си тъпа трябва да го комперсираш с нещо? ------------------------------ Гошо попълва анкетен лист при уролога. Следва въпрос: -Дата на последен полов акт? Звъни на жена си: -Маре бе, кога за последен път се еб**ме? -Аааа... кой звъни? 1 Цитирай
The Shaman Публикувано Февруари 14, 2013 Публикувано Февруари 14, 2013 http://www.mtel.bg/ustroystva/mc/device/ma/index/device/2049.Apple-MacBook-Air-2012 6 Цитирай
Pe6o666 Публикувано Февруари 14, 2013 Публикувано Февруари 14, 2013 Както бихме казали тук: "Ма ти кой си?!?" 4 Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.