Pe6o666 Публикувано Февруари 12, 2013 Сподели Публикувано Февруари 12, 2013 Днес правих едно 3G и по едно време то взе че влезна във WTF мод 8 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
kal1ch Публикувано Февруари 12, 2013 Сподели Публикувано Февруари 12, 2013 Поп се качва в такси да се прибира към църквата. Тръгнало таксито. Бакшишът надул педала по надупчените софийски улици. Изведнъж! Прас! Нацелил някаква дупка. - Баси и майката! – изпсувал таксиджията. Попът си мълчи. След малко пак. Прас! Нацелил друга дупка. - Баси и майката! – пак изпсувал таксиджията. Попът пак си мълчи. След няколко минути таксито уцелило трета дупка. Бакшишът пак изпсувал: - Баси и майката! Попът не издържал и му направил забележка: - Защо така ругаеш и злословиш синко? Казвай просто „Слава тебе Господи” и ще видиш, как всичко ще бъде наред. Таксиджията се поуспокоил малко. След 100 метра колата нацелила шахта с откраднат капак. От удара се откъснало предното колело и се затъркаляло напред. Таксиджията тъкмо да изпсува яко и се усетил и извикал: - Слава тебе Господи! И в тоя момент – чудо. Колелото спряло, върнало се назад и си застанало на мястото. Попът като видял това изкрещял: -Баси и майката!!! 5 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
snooperchi Публикувано Февруари 12, 2013 Сподели Публикувано Февруари 12, 2013 - Ок, а как ще те позная? - Ще бъда с черна шапка и дънки, висок съм 185, тежа 83 килограма. - Ок, аз ще съм с черно палто, с кантар и ролетка. 4 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
alex.7777 Публикувано Февруари 12, 2013 Сподели Публикувано Февруари 12, 2013 Eдинственият чакащ гражданин на автобусната спирка подхвърля на шофьора на спрелия автобус: - Вашият Ноев ковчег окомплектован ли е? - Липсва ни само едно говедо. Ще се качите ли? 6 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
The Shaman Публикувано Февруари 12, 2013 Сподели Публикувано Февруари 12, 2013 http://www.segabg.com/article.php?id=636315 3 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
KurtiMakarov Публикувано Февруари 12, 2013 Сподели Публикувано Февруари 12, 2013 Sent from my iPhone using Tapatalk 2 11 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
algor Публикувано Февруари 13, 2013 Сподели Публикувано Февруари 13, 2013 - Ровя си из Нет-а миналата седмица и попадам на някакъв английски сайт за запознанства. Ей така на майтап, започнахме да си пишем с една мома. От лаф на лаф се разбра, че била на 27 години, живеела в Лондон в самостоятелно жилище, с добра работа, блондинка, симпатяга, мерки 90-60-90 ... абе жена-мечта. Писахме си още, и събота хвана самолета и дойде да ме види.... - Е, к'во ревеш??? - Рева ... мамка й английска ... никой не ми каза, че мерките и били в ИНЧОВЕ... 7 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
warman Публикувано Февруари 13, 2013 Сподели Публикувано Февруари 13, 2013 Продава се: В ДЖИПА НЕ Е СЛУШАНО ЧАЛГА ! дясното огледало почти не е ползвано, защото не виждам с дясното око : ) купен е от една баба , даже бастуна още стои в багажника: )контактния ключ не е ползван , зашото само на бутане го паля ! ! (чувал съм че е проблемен и да не го хабя): ) стъклата никога не са отваряни, защото много бързо настивам : ) фаровете никога не съм ги светвал , зашото не обичам да карам в тъмното (влизам в депресия): )много е икономичен! сипвам 20л нафта , тръгвам да пътувам , минавам 200км , спирам и почвам да точа да продавам ! ! ! нищо не гори (на дърпане говоря) не съм включвал никога 4х4 защато съм чувал, че почва да гори с 1 литър повече, а нямам такава възможност! ! ! само на ОМВ съм зареждал! ! ! : ) АБЕ ВЛЮБЕН СЪМ В НЕГО : ) само един път съм минавал през легнал полицаи и после слязах и му се извиних (добро момче съм и ми е съвестно да минавам върхо тях) : ) на четвърта никога не съм включвал , защото работата ми е близо да вкъщи и няма къде да развивам такава скорост! ! ! амортисьорите не съм ги натоварвал , защото съм 45 килограма с мокри гащи и са почти нови! сенниците не съм ги пусакал, защото съм висок и не се налага . ключалките не са ползвали защото го държа в гараж , а той се заключва моторчето на чистачките не е ползвано , защото не го карам в дъжд . клаксона не съм го ползвал, защото никой не ми е препречвал път: вратите са отваряни само няколко пъти, защото влизам през прозореца за да не хабя пантите теглича не е ползван, незнам как... 13 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
alex.7777 Публикувано Февруари 13, 2013 Сподели Публикувано Февруари 13, 2013 Б@х мааму, и аз продавам коли, ама такава презенТация не бях чувал......на този му трябва само един баЛък....и джипа е продаден...... Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Anthony Публикувано Февруари 13, 2013 Автор Сподели Публикувано Февруари 13, 2013 Ето я и обявата в оригинал - http://www.mobile.bg/21343721342896883 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
kal1ch Публикувано Февруари 13, 2013 Сподели Публикувано Февруари 13, 2013 В ДЖИПА НЕ Е СЛУШАНО ЧАЛГА ! Още тук ме спечели. 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
gogi6 Публикувано Февруари 13, 2013 Сподели Публикувано Февруари 13, 2013 Но пък загуби по-голямата част от заинтересованите 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
mishocs Публикувано Февруари 13, 2013 Сподели Публикувано Февруари 13, 2013 18+ Жена сe оплаква на сексолога, че мъжът ѝ въобще я не оправя. Той ѝ предлага стимулиращи капки тип Виагра, от които трябва да му сипе 2-3 в супата. На другия ден жената е пак при сексолога. - Докторееее, докторе, к'ва стана тя! Я па нали не съм виждала сeкс от месеци и вместо 2-3 капки, му сложих 20! Изеде си он супата - нема му нищо, почна второто яденье и в тоа момент, кат ма изгледа с оня поглед на разярен бик, дръпна покривката от масата, тръшна ма на нея, и като ма почна - 2 часа секс! Скъса ми заднико от е*анье! То не беше отпреди, отзади, у устата, па па отзади... - Ами супер! Нали това искаше! - казал докторът. - Да бе, докторе, е*аньето беше супер и много ми ареса! Ама ма е срам да влеза втори път у тоа ресторант......... Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
asen4o0 Публикувано Февруари 13, 2013 Сподели Публикувано Февруари 13, 2013 Този беше постнат съвсем скоро. Ето и нещо от мен. Sent from my iPhone 4S using Tapatalk Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Lyudmil Публикувано Февруари 13, 2013 Сподели Публикувано Февруари 13, 2013 Абе тоя с джипа нормален ли е? Как очаква с тоя лигав текст някой да му звънне, то верно тая кошница, за да я продаде ще трябва доста да се постарае, ама тоя текст е отчайващ... Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
kal1ch Публикувано Февруари 13, 2013 Сподели Публикувано Февруари 13, 2013 Но пък загуби по-голямата част от заинтересованите Може пък ефекта да е обратен. Все ще се намери някой луд, който да я 'сефтоса' с 1 мазна чалгия. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
mishocs Публикувано Февруари 13, 2013 Сподели Публикувано Февруари 13, 2013 Ето още една обява и тая кърти -при това реална )))))))))))))) http://nfs.mobile.bg...ls&slink=236sgl БАВАРЕЦА Е М-СЕРИЯ, М-ПАУЕР/ПОРЪЧКОВА-ПАНОРАМА-УНИКАЛНА/НОВИЯ-ФЕЙС-7джитроник, мултитроник, стептроник/фул-екстри за модела, уникален автомобил, изтребител с перфектна возия и невероятен комфорт-лукс. супер разход на гориво-среден 10-11-12л. за 100км. . . има опция за газ-инжекцион чисто нов-с/у-1200лв. . . и тогава с 20лв-100км. чисто нов-внос, току що е регистриран на соф. табели+вс. платено за 2013г. който желае и само за сериозни клиенти с/у капаро имам договорка с лицензиран сервиз, където сме подготвили вс. необходимо за обръщане на волана, вс. части са оргинални от същия модел едно-към едно и цялата тази история с работа със абсол. вс. ще струва-2500евро, направено професионално с гаранция от сервиза и автомобила след това с нормален волан направен перфектно това изп. с този фейс, нали се сещате каква му е цената? ? ? ? минимум38-42000левчта бг. парички или 22000-евра, най-малко! ! ! на мен лично не ми пречи така да си го пердаша с 250 по магистралата само че не всеки е свикнал да кара с обр. дирекция, но при добро желание мн. лесно всеки може да свикне и така да го кара! ! ! вече половин европа кара с десни волани автомобили стига да е на добра цена колата и да е нов-модел, иначе не си заслужава германия, белгия, скандинавията и т. н. . на кой как му изнася. така че при добро желание на клиента може да се обърне дирекцията професионално със гаранция както казах вече и при сложен газ-инжекцион, бавареца ще стъпи на 25000левчета максимум и ще си кара ама много сериозен автомобил, който струва поне 40-бинки. така че всеки да си направи хубаво сметката, на мен цената на която съм обявил бмв-то ми е перфектна+това бавареца е с доказан произход, всяко нещо си има и цена в крайна сметка! възм. е бартер-разумен! Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Alxx® Публикувано Февруари 13, 2013 Сподели Публикувано Февруари 13, 2013 Е, нема такъв "гражданин"... УНИКАЛНА/НОВИЯ-ФЕЙС-7джитроник, мултитроник, стептроник Уникална ще да е - с три скоростни кутии(Бенц, Ауди,БМВ)... Е, т'ва е по - яко: http://fakti.bg/avto/58612-4x4-bez-analog ...а, т'ва е още по - по - най 4 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
The Shaman Публикувано Февруари 13, 2013 Сподели Публикувано Февруари 13, 2013 http://youtu.be/k8AkjWQ3P-M 9 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
mishocs Публикувано Февруари 13, 2013 Сподели Публикувано Февруари 13, 2013 Alxx - е тва вярно кърти е@аси .........За да е пълна лудницата, кормилото реагира точно обратно на обичайното - при завъртане наляво колата тръгва надясно, а при навиване наляво поема надясно......... п.п Много модерен джип трябва да го препоръчам на нашите дупнишки джамбази да го въведът като екстра )))))))))))))))))))) Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
warman Публикувано Февруари 14, 2013 Сподели Публикувано Февруари 14, 2013 Принцът влезе в стаята на Спящата красавица и видя навсякъде разхвърляни презервативи, фасове, празни бутилки и мокри кърпички, а на стената надпис - "Братлета, правете каквото си искате, само не я целувайте!!!" ------------------------- Какво е операта? Това е когато един излезе на сцената и го наръгат с нож в гърба , но вместо да кърви , той започва да пее.. ---------------------------- Врачка гледа на ръка на мъж: - Виждам.... че до 47 годишна възраст ще страдаш от липса на пари! Той нетърпеливо: - И после!? - Е, после ще свикнеш... ----------------------------- Момче и момиче си чатят. След няколко часа писане момчето: - Ти сигурно си много красива? - Защо мислиш така? - Ами като гледам колко си тъпа трябва да го комперсираш с нещо? ------------------------------ Гошо попълва анкетен лист при уролога. Следва въпрос: -Дата на последен полов акт? Звъни на жена си: -Маре бе, кога за последен път се еб**ме? -Аааа... кой звъни? 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
asko44 Публикувано Февруари 14, 2013 Сподели Публикувано Февруари 14, 2013 2 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
The Shaman Публикувано Февруари 14, 2013 Сподели Публикувано Февруари 14, 2013 http://www.mtel.bg/ustroystva/mc/device/ma/index/device/2049.Apple-MacBook-Air-2012 6 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Pe6o666 Публикувано Февруари 14, 2013 Сподели Публикувано Февруари 14, 2013 Както бихме казали тук: "Ма ти кой си?!?" 4 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
johnnybravo Публикувано Февруари 14, 2013 Сподели Публикувано Февруари 14, 2013 8 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.