Alxx® Публикувано Февруари 18, 2013 Публикувано Февруари 18, 2013 Виц не е, но е куриоз : Полицейски шеф отнесе народния гняв срещу високите сметки на ток. Ултрасите превърнаха протестния митинг в безконтролен вандализъм. Началникът на "Охранителна полиция" в Перник Богомил Точев бе ступан по време на въстанието срещу ЧЕЗ в града, съобщи „Стандарт нюз“. Униформеният се хвърли към един от агитката на "Миньор" сред тълпата, за да го обезоръжи, но попадна в капан и отгоре му се стовариха крошета и ритници. Ченгето едва се измъкна от навалицата. "Не бийте полицаите! И те са потърпевши абонати като нас", призоваха организаторите. Копирано от сосайъти.актуално.ком 1 Цитирай
asko44 Публикувано Февруари 18, 2013 Публикувано Февруари 18, 2013 Мъж спи при собствената си жена. Посред нощ жената се стряска насън и вика: - Бягай, мъжът ми! Съпругът й веднага скача през прозореца. След 4 - 5 минути се прибира с думите: - Жена, и двамата много сме се изнервили. Спален вагон. Момиче и момче на горните легла, а на долното баба. Момчето говори на момичето: - Ела при мен, че не издържам! - Ако дойда трябва да мина през бабата, а тя ще се събуди и ще развали работата. - Не се притеснявай, така съм го надървил, че ще го простна между двете легла и ще минеш по него, като по мост. А бабата отдолу се обадила: - Ами на връщане? ))))))) 5 Цитирай
Asen_77 Публикувано Февруари 18, 2013 Публикувано Февруари 18, 2013 Ден първи - Германия, 15.11.1998 г. Чувам немска реч - това е добре. Значи са ме сглобили немски инженери. Сигурно съм "BMW" или "Мерцедес". Е, айде от мен да мине - може и "Ауди". Ще си отживея като аристократ! Ден първи - Германия, 15.11.1998 г., в края на работния ден, в края на конвейра: Продължавам да чувам немска реч - това е добре. Но виждам надпис "Opel" на изхода на завода - това не е добре. Значи съм "Опел" - скапах! Ден втори - Германия, в склада на завода на "Опел": Само на два дена съм, а ръждата вече ме яде! Няма лъжа, няма измама - "Опел" съм! Ден трети - На ферибота за Италия: Отчаян съм - не само че съм "Опел", но и ме карат за продажба в Италия! Ден четвърти - Милано, Италия: Навсякъде чувам италианска реч. Шарнирите ми треперят от ужас, акумулаторът ми ще гръмне от напрежение - италианци ще ме карат! Едно семейство вече се спря на мен... Къш-къш-къш! Господи, дано да не запаля от първия път и да ми се размине. Ден четвърти - Милано, Италия: Мамка му, нали все пак съм немска машина, запалих от първия път и ме купиха! Семейство Олдани - луди, млади, с две лигави олигофренчета, които започнаха да акат, да пикат и да се боричкат по велурените ми седалки. Ех, защо Вермахта не мина и през Италия някога!? Ден пети - Милано, Италия: Не е истина как кара тоя италианец! Мислех, че ще съм семейна кола, а станах състезателна - от Формула 1! Жална ми майка на съединителя и скоростната кутия! Ден шести - магистралата Милано-Торино: Започвам да се съмнявам дали съм с двигател 1.6 или 3.6!? Защото преди малко изпреварих едно "Ферари" - а скоростната ми кутия още не се е разпаднала! Ден шести - магистралата Милано-Торино, на бензиностанция: Видях се с един "Опел", който уж с бензинов двигател, пък тракаше, като че е с дизелов. "Защо така бе, братко!?" А той, горкият, ми изстена: "Защото не са ми сменяли маслото от 5 години!" Шарнирите ми пак се разтрепереха, от страх щях да изпикая целия бензин, който Олдани ми зареди... Ден десети - на градско в Милано: Мама мия, сеньора Олдани ме подкара! Мислех, че съм състезателна кола, оказа се, че съм каскадьорска - минавам на червено, на жълто, на стоп, на обратно движение... Само на автосервиз не минавам, а всичко вече ми тропа! Година първа: Карам с половин картер масло - двигателят загрява, Олдани - не! Година втора: Карам с по-малко от половин картер масло - двигателят загрява, та прегрява, Олдани - не! Година трета: Карам без масло, а се чувствам... смазан! Година десета: Ни жив, ни умрял съм - значи съм "Опел"! Година петнадесета: Умрял съм - значи отивам в България! Година петнадесета, ноември, Горубляне: Умрял съм, но ви убеждават, че съм жив и вие вярвате - значи сте българи! Година двадесета: Умрял съм и никой не вярва вече, че съм жив - значи отивам в Перник! Година двадесета, минавайки на червен светофар в София: Безсмъртен съм! Затова на задното ми стъкло е залепен надпис "NO FEAR!" А регистрацията ми е пернишка... п.п. Ще се видим в Ада! 5 Цитирай
inutero Публикувано Февруари 18, 2013 Публикувано Февруари 18, 2013 (редактирано) Редактирано Февруари 19, 2013 от Alxx® Цитирай
Asen_77 Публикувано Февруари 18, 2013 Публикувано Февруари 18, 2013 Влизам си аз в магазина през студения сезон и съм пазарувал не повече от 5 минути. Излизам и гледам - моторизиран катаджия пише акт. Викам: - Аре бе пич, дай си почивка. Той мрачно продължава да пише. Викам. - Аре бе пич, щ'ти врътна една свирка. Онзи ожесточено лепва акта на прозореца и започва да пише нов за несменени летни гуми. - Абе пич, ти си шибан скинар ... аре бе! Още не е приключил, лепва го на прозореца и започва нов. Този път за някаква пукнатина на прозореца. Това продължава повече от 20 минути. За всяка провокация, той започва нов фиш. Не ме е еня. Моята кола е на по-следващата пресечка. Просто мразя полицаите. 6 Цитирай
mishocs Публикувано Февруари 18, 2013 Публикувано Февруари 18, 2013 Мъж в тоалетната: - Женааа, там ли си? Тя: - Да! Какво, хартия ли искаш? Той: - Не, хартия си имам, рутера рестартирай! Цитирай
Grievous Публикувано Февруари 18, 2013 Публикувано Февруари 18, 2013 http://bgiphone.com/topic/5034-%d0%b2%d0%b8%d1%86%d0%be%d0%b2%d0%b5-%d1%81%d0%bc%d0%b5%d1%88%d0%ba%d0%b8-%d0%b8-%d0%ba%d1%83%d1%80%d0%b8%d0%be%d0%b7%d0%b8/page__view__findpost__p__186089 Цитирай
mishocs Публикувано Февруари 19, 2013 Публикувано Февруари 19, 2013 Съобщение от ЧЕЗ: - Моля, последния, който напусне страната да загаси осветлението на аерогарата. 4 Цитирай
KurtiMakarov Публикувано Февруари 19, 2013 Публикувано Февруари 19, 2013 Sent from my iPhone using Tapatalk 2 5 Цитирай
Asen_77 Публикувано Февруари 19, 2013 Публикувано Февруари 19, 2013 Вървял си един програмист и гледа - жаба! Взима я той, а тя му проговаря: - Виж какво, аз не съм обикновена жаба, аз съм принцеса. Само ме целуни и ще видиш в каква хубава девойка ще се превърна. Погледал я програмистът и я сложил в джоба си. Повървял, повървял, пък я извадил. Пак почнала тя: - Само ме целуни... И така няколко пъти. Разплакала се жабата, ядосала се: - Няма ли да ме целунеш най-после!!! - Виж сега - на мен принцеса не ми трябва, говоряща жаба по ме кефи! 9 Цитирай
snooperchi Публикувано Февруари 20, 2013 Публикувано Февруари 20, 2013 Внучката: - Забравих да се чек-на на Централна гара! Баба й: - Е да, то ти само там не си се чекнала още... 2 Цитирай
alex.7777 Публикувано Февруари 20, 2013 Публикувано Февруари 20, 2013 Перничанин се прибрал от работа и целунал жена си. На сутринта се събудил и й хвърлил един бой. Защо? Защото утрото е по-мъдро от вечерта !!! 3 Цитирай
warman Публикувано Февруари 20, 2013 Публикувано Февруари 20, 2013 Въпрос: Кого ще изберете на предсрочните избори? А. Луфтханза Б. Бритиш Еъруейз В. Еър Франс Г. Друга авиокомпания за незабавна евакуация... ------------------------------- Един отива при кварталния. - У нас става нещо ужасно! Искам да подам оплакване! - Срещу кого? - Срещу жена ми. Всяка вечер ми слага малка доза отрова в яденето. Кварталният е смаян. - Сигурен ли сте? - Абсолютно! Проследих я и видях как я разбърква в манджата със собствените си ръце! - Е, - рекъл полицаят, - да не прибързваме, това е много сериозно обвинение. По-добре аз да поговоря с нея сериозно и после пак да се видим с вас. На другия ден нещастникът отново отишъл в приемната. - Говорихте ли с нея? - Да. Беше тежък разговор... Три часа .... - И какво ще ме посъветвате? - Какво да ви кажа... На ваше място аз бих продължил да си ям отровата... ------------------------------------- Двама селяни от най-дълбоката провинция купили от пазара хамелеон и го занесли вкъщи. Поставили го на зелен килим и хамелеона станал зелен. Преместили го на кафяв чаршаф и хамелеона станал кафяв. След това го сложили на родопско одеало, на което цветовете на дъгата присъствали поне по три пъти. Хамелеонът надигнал бавно глава към тях и рекъл: - А бе, аз на вас двамата, защо да не ви еб* майката, а?!! 7 Цитирай
The Shaman Публикувано Февруари 20, 2013 Публикувано Февруари 20, 2013 Лошо е тази фейсбук група, да застане плътно зад теб 8 Цитирай
mishocs Публикувано Февруари 20, 2013 Публикувано Февруари 20, 2013 (редактирано) Опази Боже Shaman -ма от тази караница между партиите ми дойде до гуша -Омразна ха ми всички и Бойковци и Станишевци -ДПС-ари и производни,всички са една губерня ма ние сме в тоя трап Редактирано Февруари 20, 2013 от mishocs Цитирай
Alxx® Публикувано Февруари 21, 2013 Публикувано Февруари 21, 2013 Едно твое дело, от друго място: Яне Янев държи много силен коз и май от време на време си попушва от него. 2 Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.