Asen_77 Публикувано Януари 30, 2013 Публикувано Януари 30, 2013 Пиян мъж се прибира и се мъчи да нацели ключалката но не успявал. Случаен минувач го пита: -Желаете ли да ви помогна? -Да хвани къщата,за да не се движи. Жена подава в полицията заявление, че мъжът й е изчезнал. Полицаят пита: - Какво да му кажем, ако го намерим? - Предайте му, че майка ми се обади и каза, че няма да ни идва на гости 1 Цитирай
warman Публикувано Януари 30, 2013 Публикувано Януари 30, 2013 - Жена, там ли си? - пита мъж от тоалетната. - Хартия ли искаш? - отговаря жената. - Хартия имам... Рутера рестартирай! -------------- Стоят двама педали на една пейка. Единият пръднал, другият се усмихнал и казал: - Ей, тая пушка аз съм я пълнил! -------------- Двама музиканти,единия сляп другия глух свирят на една сватба. Слепия пита глухия: - А бе, хората играят ли? А глухия отговаря : -Че ние свирим ли ? ---------------- Състезават се Брус Ли, Чък Норис и Милко Калайджиев кой ще изкара огромен и страшен паяк от пещерата. Влиза Брус Ли, чува се трясък, викове и... Брус Ли излиза без една ръка, казвайки: - Бахти к'ъв паяк?! Влиза Чък Норис, чува се трясък, викове и... Чък Норис се влачи навън без един крак, казвайки: - Бахти к'ъв паяк?! Влиза Милко, чува се трясък, викове и... излиза паякът, казвайки: - Бахти к'ъв гнусен селяк?! ----------------- Пернишка молитва VW Наш! Ти, който си от Волфсбург! Да е святo шасито ти, да дойде ускорението ти, да бъде скоростта ти, както в града, така и извън него; ежедневното ни темпо дай ни днес, и прости нам превишаването на скоростта, както и ние прощаваме твоите вредни газове, и не води нас към търговеца на Opel, но избави ни от лукавия; защото Твой е въртящият момент, и силата, и маневреността вовеки. ПЪЛНА ГАЗ!!! 10 Цитирай
snooperchi Публикувано Януари 31, 2013 Публикувано Януари 31, 2013 (редактирано) Това горе не е вярно, ей така е в 2013... Жена отива за месо , а и предлагат риба. Много фосфор имало в рибите! ........... Тя крещи... - Аз храня съпруга си...искам да му стърчи , не да свети !!! Редактирано Януари 31, 2013 от snooperchi 6 Цитирай
goce kostadinov Публикувано Януари 31, 2013 Публикувано Януари 31, 2013 На един мъж от Перник вече не му ставала оная работа. Жена му била яко крива и не го възбуждала. Пил виагра, мазал се с какво ли не. Накрая попаднал на един доктор, който му дал шест хапчета и му казал да пие по едно на месец. Мъжът си казал наум "Абе, ще ти чакам аз толкова време, заеби!". Вечерта ги изпил наведнъж, а оная му работа станала чугун. И като почнал жената, съседката отгоре, съседката отдолу, минал целия вход, после целия блок, абе, почти цял Перник минал. След три дни отива човекът унил при доктора с обяснението, че само му се плющи и така също не се живее. Докторът се ядосал, защото лекарството било експериментално и нямало инструкции при предозировка. Все пак му казал, че логически, ако прекара ток през каламбаците си, може и да прекъсне чугунената си ерекция. Мъжът се прибрал в квартала. Било събота. Отишъл пред входа на блока при своя Голф 2, а всички живущи в блока наизлезли по балконите, за да видят притеснено какво ще стане. Човекът си свалил гащите, извадил две жици от акумулатора и точно тогава от един етаж се чул истеричен вик: - Бегайтееее, тоя презарежда! 9 Цитирай
alex.7777 Публикувано Януари 31, 2013 Публикувано Януари 31, 2013 Излиза Бойко Борисов от Министерския съвет. Поглежда си часовника и вижда че закъснява за важна среща и казва на шофьора си: - Сядай отзад аз ще карам. Бойко набира скорост и минава на червено на първия светофар. Минава на червено и на втория. На третия го хваща катаджия. Отваря си Бойко прозореца и като го вижда катаджията звъни на шефа си: - Шефе тука спрях един много важен човек. Какво да правя? - Кой е тоя важния човек бе? - Абе много е важен ти казвам. - Кой е тоя важния бе? - Много е важен. - Абе кажи ми кой е тоя важния човек бе!!! - Толкова е важен, че Бойко Борисов му е шофьор. 1 Цитирай
algor Публикувано Януари 31, 2013 Публикувано Януари 31, 2013 Мъж се прибира пиян! Жена му го почва от вратата: - Алкохолик! Пияница! - Чакай, Маро, тоя месец колко пъти те е*ах? - Ми, към 20! - А, колко пъти се напивах? - 5-6! - Е, да му е*а майката, тогава що не ми викаш е*ач, а пияница..!? 9 Цитирай
Alxx® Публикувано Януари 31, 2013 Публикувано Януари 31, 2013 VW Наш! Ти, който си от Волфсбург! Да е святo шасито ти, да дойде ускорението ти, да бъде скоростта ти, както в града, така и извън него; ежедневното ни темпо дай ни днес, и прости нам превишаването на скоростта, както и ние прощаваме твоите вредни газове, и не води нас към търговеца на Opel, но избави ни от лукавия; защото Твой е въртящият момент, и силата, и маневреността вовеки. ПЪЛНА ГАЗ!!! thx to: @kalinski 3 Цитирай
plam4e Публикувано Февруари 1, 2013 Публикувано Февруари 1, 2013 Без коментар ХАНКО БРАТ - Майко мила 12 Цитирай
Alxx® Публикувано Февруари 1, 2013 Публикувано Февруари 1, 2013 Ей такива, подобни ни гласят настоящето и бъдещето... Цитирай
Pe6o666 Публикувано Февруари 1, 2013 Публикувано Февруари 1, 2013 Ушев нарочно го е написал така Фиш май не можеше да се обжалва, ама ако може, ще падне...като видят че няма такава улица. Цитирай
Alxx® Публикувано Февруари 2, 2013 Публикувано Февруари 2, 2013 С обжалване не, с иск за отмяна поради несъществуващо обстоятелство, документ с невярно съдържание. Цитирай
mimeto83 Публикувано Февруари 2, 2013 Публикувано Февруари 2, 2013 Прати го тоя фиш в някоя медиа ,пък дано го покажат да видят какви капацитети има. Цитирай
inutero Публикувано Февруари 2, 2013 Публикувано Февруари 2, 2013 Може просто да е бил пийнал човека.. Цитирай
kal1ch Публикувано Февруари 2, 2013 Публикувано Февруари 2, 2013 Това Яне Янев ли е на втората снимка!? Цитирай
Asen_77 Публикувано Февруари 2, 2013 Публикувано Февруари 2, 2013 Визуализация на вица от пост 4564 . Как ще го заравя, нали трябва и себе си да зарови. Яне толкова му се е наврял вече в него, че е трудно различим къде свършва единия и къде почва другия. Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.