Публикувано Февруари 15, 201313 гд Ето и от YouTube, защото предният линк не се отваря през Tapatalk. Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Февруари 15, 201313 гд Ако E-ON, EVN и ЧЕЗ бяха производители на хляб и хлебни изделия: "В магазина: "Колко струва хляб "Добруджа"?; - "Ами 50 стотинки, НАЙ-ЕВТИНИЯ в цяла Европа." ; - "Дайте ми един хляб тогава."; - "Момент, такааа... -- един хляб: 0.50лв; -- пренос на хляб:0.45лв -- достъп на камиона за пренос по магистрала: 0.35лв; -- пренос на хляб на ниска скорост: 0.25лв; -- пренос на хляб на висока скорост: 0.50лв; -- добавка за минаване на зелено: 0.75лв; -- високоефективно комбинирано производство на хляб: 0.30лв; -- невъзстановяеми кражби на хляб от поточната линия: 0.60лв. -- Общо: 3.70лв., ...ааа и нещичко за държавата:20% ДДС: - "Дължите 4.44лв. - ето ви го и се радвайте, че ядете най-евтиния хляб в Европа!" TRUE STORY!
Публикувано Февруари 15, 201313 гд http://www.mtel.bg/u...acBook-Air-2012 Заради тази им простотия на Ментел 3 месеца се чудих дали си заслужава да го взимам,защото си мислех ,че е стария модел.И преди седмица си викам стар-нов -взимам си го.И като го отварям -опаааа то си е новия модел ) Малоумници Редактирано Февруари 15, 201313 гд от matsan
Публикувано Февруари 15, 201313 гд В пернишко заведение: - Как ще платите? - В бой. - А фрактура ще желаете ли?
Публикувано Февруари 15, 201313 гд Челябинските мъже са толкова сурови, че вместо звезди от небето свалят на жените си метеорити.
Публикувано Февруари 16, 201313 гд То за това е направен samsung g@l@xy tab. Редактирано Февруари 16, 201313 гд от asen4o0
Публикувано Февруари 16, 201313 гд Млада невяста се жалва на майка си, че мъжът и често я притеснява отзад. - К’во пък толкова? – успокоява я майка и. - Ми, мамо, когато се оженихме, дупката на г*за ми беше като монета от 10 стотинки, а сега е като един лев. - Ма той пари дава ли ти всеки ден? - Дава ми. - Води ли те на екскурзии? - Води ме, но... - Купува ли ти подаръци? - Купува ми, ама... - Е, тогава, струва ли си да си разваляш рахатлъка за 90 стотинки? :tooth:
Публикувано Февруари 16, 201313 гд То за това е направен samsung g@l@xy tab. Лично ще ти подаря един, ако си обършеш шоколадовия цех с него. Ама публично.
Публикувано Февруари 16, 201313 гд Ахаха....искам да присъствам-билети моля Sent from my iPhone using Tapatalk
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.