Публикувано Февруари 25, 201313 гд Най-вероятно. Нямал е ток, колегата го е наснимал и е говорил с човека. Само разбрахме, че е купен в Ирландия. Нитовете са побългаряване, след инцидент. Единствения не-китайски надпис е лепенката IntelAtom.
Публикувано Февруари 26, 201313 гд http://img.tapatalk....26/y4agaged.jpg Мъж и жена се развеждат. След известно време, мъжът среща бившата си съпруга на улицата, придружена от новия й приятел. Бившият, с насмешка пита сегашният: - Е, как е втората употреба? Другият също с насмешка отговаря: - Абе, до осмия сантиметър е втора употреба, ама оттам нататък е чисто нова....
Публикувано Февруари 26, 201313 гд Демонстрации, стълкновения, смутно време... Всеки гледа да се изяви предизборно... Така и Цветан Цветанов. Свикал човека пресконференция, за да набере активи за себе си и ГЕРБ. Задавали му въпроси и накрая той казал: - Има ли други въпроси? - Аз имам един финален! - казал единия от репортерите - След оставката Бойко започнал ли е да си бие много чекий? - К'ъв е тоя въпрос, бе! - възмутил се Цветанов - Аз да не би да му светя! - Бойко е десняк а ти нали си дясната му ръка, как да не знаеш!
Публикувано Февруари 26, 201313 гд О, Жоре, кво става, майна? - А, Ванка, супер бе, пич. -Как си? Работа? - О, започнах свой бизнес. - Верно ли бе? И кво? - Ми, отворих си едно бордейче. - Стига бе, наистина? - Да, даже и ценоразпис си имам. - Свирка - 5 лв. - Отзад - 10 лв. - Свирка и отзад - 20лв. - Бе, пич, отпред няма ли? - Малък бизнес бе майна, работя сам!
Публикувано Февруари 26, 201313 гд След настъпили неблагоприятни промени в работата, Иск. Фид. решила да емигрира от държавата. Самолетът обаче се разбил на остров, пълен с канибали. Зарадвали се канибалите на богатото меню, наслагали картофи в жаравата, заболи въпросната дама на шиш и наредили на най-малкия от тях да върти шиша, ама много бавно, след което отишли за дърва. След час се връщат, а оня малкият върти шиша, яко набрал обороти и върти като електромер на ЧЕЗ! - Защо въртиш толкова бързо бе? Нали ти казахме да не бързаш, за да може месото да се опече равномерно? - Ами .... – измрънкало канибалчето – като въртя бавно тая бърка в жаравата и яде от картофите!!!
Публикувано Февруари 26, 201313 гд Войната в Чечня се закучила и руското командване решило да събере доброволци да се бият. Отишли генералите в един затвор и казали на най-опасните рецидивисти: - Вижте какво, момчета, ако се пишете доброволци - за всяка глава, която донесете ви намаляваме 5 години от присъдата! Естествено, всички се съгласили, натоварили ги в самолета и излетяли. По едно време самолета каца, вратата се отваря и затворниците се разпръснали... След два часа се връщат, всеки носи по 5-6 глави, подритва още 2-3... Командира се хваща за главата и казва: - Абе, момчета, какво правите? Та ние сме в Киев за презареждане...
Публикувано Февруари 27, 201313 гд Мъж влиза в аптеката и иска два килограма памук. - Защо ви е толкова много? - пита аптекарят. - Защото миналата година тръгнахме с жена ми на туристически поход. Пратих я да ми купи цигари, а тя сложила в раницата тютюн. През целия поход се съсипах да свивам цигари... - Е, и? - Нищо, сега пак заминаваме на поход и тя ме прати да ѝ купя тампони... ................................................................ Един влиза в магазина, купува си цигари, отваря ги и запалва! Продавачът казва: - Тук не се пуши! - Е, продавате цигари, пък не се пуши! - Ние и тоалетна хартия продаваме...
Публикувано Февруари 27, 201313 гд В гората станал пожар и женската катерица отишла да гаси пожара, а мъжката останала да пази децата. Минали обаче ден ... два ... три, а женската катерица не се прибира. На петия ден се върнала цялата изподрана, окървавена, посинена. Пита я мъжката катерица: - Какво става бе жена? Защо така изглеждаш? - Мани, мани. Като ме хванаха десет мъжки катерици, десет дена бой, еб@не, бой, еб@не. - Как десет дни бе жена, минали са само пет? - Аз идвам само да ти се обадя и пак се връщам ...!
Публикувано Февруари 27, 201313 гд Цветан Цветанов помолил Веско Маринов да отиде да пее на Орлов мост за да се разотидат хората..
Публикувано Февруари 27, 201313 гд Един фермер отива сутринта в бара и вижда друг да се налива с уиски. - Що пиеш толкова от рано? - А бе някои неща не можеш да ги обясниш. - Как така? - Отивам сутринта да доя кравата. Тъкмо напълних котлето, някои неща не можеш да ги обясниш, кравата вдигна десния крак и го ритна. Ядосах се и и завързах десния крак за десния стълб. - Е, и? - Тъкмо пълнех котлето пак, някои неща не можеш да ги обясниш, кравата вдигна левия крак и го ритна. Ядосах се взех друго въже и и завързах левия крак за левия стълб. - Е, и? - Някои неща не можеш да ги обясниш. Третия път кравата замахна с опашката и пак разсипа млякото. Понеже нямах повече въжета й стегнах опашката с колана за напречната греда. - И какво стана? - Някои неща не можеш да ги обясниш. В този момент ми паднаха гащите и жена ми влиза в обора... Редактирано Февруари 27, 201313 гд от Grievous Престанете с този "Bold", не сме кьорави!
Публикувано Февруари 27, 201313 гд Малко американско момиченце влиза рано сутринта в кухнята и вижда полугол мъж да рови в хладилника. Момиченцето: - Мистър, вие ли сте нашия нов бейби ситър? Мъжът: - Не, аз съм новият мадър факър.
Публикувано Февруари 28, 201313 гд Влиза Цуцо при Боце на свиждане в болницата и гледа ръцете му вързани! Веднага се развикал: - Защо сте го арестували? То все още е премиер.... Доктора: -Не е арестуван, ама знаеш ли колко лента от кардиографа наряза...
Публикувано Февруари 28, 201313 гд Снощи единственият посетител на дискотека в Перник, си набил сам шамарите... ------------------------ В магазин влита въоръжен сексуален маниак и крещи: - Сега ще изнасиля някого! Мадам, вие как се казвате? - Мария. - Вас няма да ви изнасиля, моята майка също се казва Мария. А ти бе, младеж, ти как се казваш? - Ами....казвам се Иван....но приятелите ми ми викат Мария...
Публикувано Март 1, 201313 гд Редактирано Март 2, 201313 гд от KurtiMakarov ЕЕ, научете се най - после бре :)
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.