warman Публикувано Март 8, 2013 Публикувано Март 8, 2013 Събудих се и гледам "Нещо не е наред". Лошото е, че "Нещото" също се събуди и ме изгледа влюбено... ---------------------------------- Американец французин и Бай Ганьо се возят във влак. При тях влиза мадама. По едно време мадамата пръднала. Французинът веднага се направил на джентълмен: - Извинете ме! - казал французина. След малко оная пак се изпуснала. - Моля, да ме извините! - казал американеца. На българина му се допушило и казал: - Ей момчета аз отивам да пуша, ако тая се насере да знаете че съм аз. -------------------------------- И по случай 8ми март 3 Цитирай
algor Публикувано Март 8, 2013 Публикувано Март 8, 2013 8-ми март: Ставам сутринта и ми е едно хубаво... Измивам си косата с най-новия шампоан. Стана мека като коприна. Обличам си най-секси роклята, която имам (пазя я за специални случаи). Лакирах се с розов лак, сложих лек грим, но все пак такъв, който да подчертае хубавите ми очи. Извадих любимата ми огърлица и си я сложих. Като се погледнах в огледалото осъзнах, че днес в офиса ще съм номер 1. Излязох от нас, вървях и виждах, че определено цялото ми старание има ефект. Стигнах до офиса, качих се в асансьора, а заедно с мен влезе и шефът ми. Но той успя да развали хубавото ми настроение само с едно изречение: - Какво си облякъл бе, Иване ??? 6 Цитирай
eek Публикувано Март 8, 2013 Публикувано Март 8, 2013 Дами, не отговаряйте на честитките на мъжете, всичко е к*р капан!!! Цитирай
snooperchi Публикувано Март 8, 2013 Публикувано Март 8, 2013 (редактирано) Съпружеска двойка се разхожда в парка. Той: - Да, скъпа. Тя: - Ако още веднъж когато гракне врана кажеш "Да, скъпа", си тръгвам. Редактирано Март 8, 2013 от snooperchi 7 Цитирай
Alxx® Публикувано Март 9, 2013 Публикувано Март 9, 2013 Дами, не отговаряйте на честитките на мъжете, всичко е к*р капан!!! Изразът е "курткапан". На тюркски, турски, български(стар) и още няколко езика, курт = вълк. Изразът к*ркапан ме дразни дзверски, защото е продукт на някой бесен...не вълк, във всеки случай. Сравнявам случката с една стара песен на Здравко Чолич, в която той пее: - "Куд би с тобом?"(накъде с теб?). ...а, наш'те убавци си тананикаха: - "К*рви сбогом"... P.S. Песента е "Pusti, pusti modu". eek написа на 08 март 2013 - 21:26 : Дами, не отговаряйте на честитките на мъжете, всичко е к*р капан!!! Изразът е "курткапан". На тюркски, турски, български(стар) и още няколко езика, курт = вълк. Изразът к*ркапан ме дразни дзверски, защото е продукт на някой бесен...не вълк, във всеки случай. Сравнявам случката с една стара песен на Здравко Чолич, в която той пее: - "Куд би с тобом?"(накъде с теб?). ...а, наш'те убавци си тананикаха: - "К*рви сбогом"... P.S. Песента е "Pusti, pusti modu". eek написа на 08 март 2013 - 21:26 : Дами, не отговаряйте на честитките на мъжете, всичко е к*р капан!!! Изразът е "курткапан". На тюркски, турски, български(стар) и още няколко езика, курт = вълк. Изразът к*ркапан ме дразни дзверски, защото е продукт на някой бесен...не вълк, във всеки случай. Сравнявам случката с една стара песен на Здравко Чолич, в която той пее: - "Куд би с тобом?"(накъде с теб?). ...а, наш'те убавци си тананикаха: - "К*рви сбогом"... P.S. Песента е "Pusti, pusti modu". 3 Цитирай
Asen_77 Публикувано Март 9, 2013 Публикувано Март 9, 2013 Повторението е майка на знанието, а потретването 1 Цитирай
snooperchi Публикувано Март 9, 2013 Публикувано Март 9, 2013 Съпружеска двойка се разхожда в парка. Той: - Да, скъпа. Тя: - Ако още веднъж когато гракне врана кажеш "Да, скъпа", си тръгвам. 6 Цитирай
arm11 Публикувано Март 10, 2013 Публикувано Март 10, 2013 Ето нещо, на което се смях от сърце. http://www.youtube.com/watch?v=aIyQn9jRjP8 12 Цитирай
Alxx® Публикувано Март 10, 2013 Публикувано Март 10, 2013 Гнусноооо Правихме ги такива едно време по бригади и морета Цитирай
Asen_77 Публикувано Март 11, 2013 Публикувано Март 11, 2013 Двама катаджии карат в задръстване. На задното стъкло на предната кола има залепена обява. Продава се, година на производство, обем на двигателя, номер на телефона и т.н. Ченгетата решават да позвънят на човека и да го глобят за това, че говори по телефона докато шофира. Звънят му, но човекът включва Bluetooth устройството за разговор. Те го питат какво е състоянието, блъскана ли е колата, а после му казват: - Лошо те чуваме, вземи слушалката. А той им отговаря: - Да я взема, ама зад мен карат двама пеераси. 10 Цитирай
warman Публикувано Март 12, 2013 Публикувано Март 12, 2013 Завладяващо преследване, умопомрачителни престрелки, очарователни девойки - гледайте женски биатлон! ------ Прибира се мъж от работа, носи на жена си цветя. Жената учудено го гледа и пита: - Сега, какво? Краката ли ще вдигам? Мъжа: - Що? Нямаме ли ваза? ------- В банята съм, добре съм се излегнал във ваната, свиря си на хармоника мелодията от Титаник (само нея мога засега), чудно ми се получава… Дойдох на себе си от блъскане по стената и истеричен крясък: - НЯМА ЛИ ДА ПОТЪНЕШ НАЙ-НАКРАЯ, ГАД ПРОКЛЕТА?! ------- Въпрос: Има крила - не лети, има крака - не върви, има човка - не кълве. Що е то? Отговор: Умряла гарга. ------- Изводът до който стигнах днес: Ако видите жена да пуска чистачките в слънчево време, да знаете, че ще завива 5 Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.