johnnybravo Публикувано Март 24, 2013 Публикувано Март 24, 2013 Имате поща: http://youtu.be/x6orPN6wrfk 5 Цитирай
Alxx® Публикувано Март 25, 2013 Публикувано Март 25, 2013 "Женски" аватар, в един форум: - Хахаха. - Хаха. - Хахах. - Хаха. - Хахаха. - Хахахаха. - Хаха. - Хаха. *двама заекващи се надпреварват, кой ще каже пръв "хамбургер"... Един барабанист чужденец си купил апартамент в Люлин. Инсталирал си барабаните и джугара, джагара - цял ден блъскал. По едно време на вратата се звъни. Отваря чужденецът и гледа съседа. - Абе, комшу, к'ъв е тоя шум, бе? Чужденецът вдигнал рамене и казал: - Тудей репетишън, тумороу консерт! "Ок" казал си местният, "Че го издеяним некак". Така случката се повторила и потретила, "Тудей репетишън, тумороу консерт!" След една нощна смяна човекът си се прибира, ляга си и тамън заспал и засънувал - хоп - ДЖАС, ПРАС, ДЖУГАРА, ДЖАГАРА, оня пак замлатил по барабаните. Звъни се пак на врата, отваря чужденецът и гледа съседът лъска бастуна и го гледа нервно! - Уот ар ю дуинг? - попитал сериозно учуден. - Тудей репетишън, утре ше ти т@ковам м@йката! 13 Цитирай
algor Публикувано Март 26, 2013 Публикувано Март 26, 2013 По време на криза мъж казва на жена си: - Жена, няма пари, няма работа, какво ще правим? Ти не си в първа младост, ама я излез на околовръстното – все ще изкараш някой лев. - Как тъй, бе Васко?! Ама аз… - Не се притеснявай, де, аз ще се скрия в храстите и ще те пазя. Излизат двамата на околовръстното. Мъжът се скрива в храстите, а жената чака на пътя. По едно време спира някаква кола, от вътре се показва един мъж и пита: - Какво предлагаш? Жената объркана казва: - Момент... Прибягва до храстите и пита: - Васко, какво предлагам, бе? - Ами, любов, ма – казва Васко – какво друго. Връща се жената при колата и казва: - Любов предлагам. - Колко струва? – пита мъжът - Момент – казва жената и пак притичва до храстите - Васко, колко струва, бе? - Ами … 50 лв, няма да се дадеш за 5 лв, я… Връща се жената и казва: - 50 лв струва - Аз имам само 15 лв – казва оня от колата - Момент – пак прибягва тя до храстите - Васко, тоя имал само 15 лв. Какво да го правя? - Направи му една свирка за 15 лв и толкоз. Връща се тя и казва на мъжа: - За 15 лв само свирка. - Добре – отговаря оня и си сваля панталона. Обаче, като се събул, се оказало, че е доста надарен. Жената го поогледала и рекла: - Момент - и пак притичала до храстите: - Васко, бе, дай на човека 35 лв на заем... 10 Цитирай
HITMAN Публикувано Март 26, 2013 Публикувано Март 26, 2013 (редактирано) Жена се буди през нощта и чува плач от кухнята. Влиза и вижда мъжа си на пода реве: - Какво ти е скъпи? Мъжът: - Ти помниш ли, преди 20 години, на тази дата баща ти ни хвана да се любим? - Помня. - И ми каза: "А сега мойто момче или се жениш за дъщеря ми, или 20 годинки в затвора не ти мърдат" - Помня!-казала жената. - Ами, днес вече щях да излизам!!! ------------------------------------------------------------------------------ I am on a vodka diet. I lost 3 days in 1 week. Редактирано Март 26, 2013 от HITMAN 7 Цитирай
Alxx® Публикувано Март 27, 2013 Публикувано Март 27, 2013 Латвийската компания Dartz, прочула се преди време с кожения салон от пенис на кит, този път е получила друга странна, но по азиатски разкошна и меко казана кичозна поръчка – да доработи 6-колесния Mercedes-Benz G 63 AMG. Тяхната версия ще се нарича Sahara G-eopard, а в салона ще има и златно наргиле. Доработеният вариант вече е нарисуван от дизайнера на Darz – Мариус Димитраску. cars.bg 3 Цитирай
rooibos Публикувано Март 28, 2013 Публикувано Март 28, 2013 Напоследък чета, че в България набира популярност т. нар. "висящо кафе". Находчиви и добронамерени хора са разширили тази иначе добра кауза и за "висящ хляб", "висяща супа" и т.н. В Перник обаче най-популярен бил "висящият бой",.... 4 Цитирай
BulgarianSS Публикувано Март 28, 2013 Публикувано Март 28, 2013 Пиша ти един на сметката тогава. 3 Цитирай
johnnybravo Публикувано Март 29, 2013 Публикувано Март 29, 2013 http://youtu.be/U3SYNaliAdw 8 Цитирай
goce kostadinov Публикувано Март 29, 2013 Публикувано Март 29, 2013 Някаква жена си води любовник вкъщи. Почват да се чукат, а от съседната стая се чува: - Ку... ку... ку... - Да нямате някой повреден часовник с кукувичка? - пита любовникът. - Не, - отговаря жената - това там е стаята на мъжа ми. Той е парализиран и не може да каже "курва" Цитирай
dachevradoslav Публикувано Март 29, 2013 Публикувано Март 29, 2013 Ах този Реми Ето и клипчето, от което е направен gif-a по-горе: 3 Цитирай
algor Публикувано Март 29, 2013 Публикувано Март 29, 2013 Уплътняване на времето, докато няма потребление... 3 Цитирай
stangen Публикувано Март 29, 2013 Публикувано Март 29, 2013 Реми е луд, признал съм го. Особенно ме радва в тоя клип. 6 Цитирай
DreamcatcheR Публикувано Март 29, 2013 Публикувано Март 29, 2013 (редактирано) Реми е много голям. На мен това ми е любимото. С него го "открих" и от тогава го следя (4 г.). Жалко, че почна все по-рядко да прави нови проекти, но това е по-скоро заради проблеми с властите май А в това празнува на терена спечелването купата на Франция с Лориен все едно е играч от отбора Направо уникално! Редактирано Март 29, 2013 от DreamcatcheR 5 Цитирай
arm11 Публикувано Март 30, 2013 Публикувано Март 30, 2013 Един DJ хванал златната рибка и я пуснал веднага. А тя: - Я чакай малко! Ами трите желания? DJ-ят въздъхнал и казал: - Ох, добре! Казвай кои песни искаш? 9 Цитирай
algor Публикувано Март 31, 2013 Публикувано Март 31, 2013 - Леле тая колко е грознааааа... - Господине, полека - това е дъщеря ми. - Извинете, не знаех, че сте и баща. - Майка съм и... 8 Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.