Asen_77 Публикувано Април 1, 2013 Публикувано Април 1, 2013 Разговор между българи в Русия, "перфектно" владеещи руски, пред асансьор в хотел: - Въй сефте в Маскву? - Имеет си хас. - А асансьор бачкает? - Йок, ево мама! Закеркенечился между етажами! - Е, значит прийдьотся качваться па стъпалами... - А до коими етажами? - Хич хабер си не имею! 4 Цитирай
Lyudmil Публикувано Април 1, 2013 Публикувано Април 1, 2013 Абе Пешо т'ва от къде го изнамери бе брат, убих милиони мозъчни клетки до като го изгледам. Тая така и не можах да си обясня като месетеше колата напред с 10 см, какво аджеба е очаквала да се промени от двете страни.... 2 Цитирай
Alxx® Публикувано Април 1, 2013 Публикувано Април 1, 2013 http://prodavalnik.com/iphone-4s---ayfon-4es-i20696635 Цитирай
Lyudmil Публикувано Април 1, 2013 Публикувано Април 1, 2013 Хах тоя телефон ми прилича като на BMW 5-ца от 97' да сложиш външен кит за BMW 2011 година --> http://www.mobile.bg/11357818963302149 Цитирай
matsan Публикувано Април 3, 2013 Публикувано Април 3, 2013 (редактирано) Как се приготвя коктейл "Трите прасета"? Купуваш кашон ракия и каниш двама приятели... Скучно ви е? Изпратете SMS с текст "бременна съм" на произволен номер. Дилема: В едно легло сте трима - ти по средата, от едната ти страна лежи жената на твоите мечти, а от другата - обратен. На кой ще обърнеш гръб? Ми сега )) Жена към мъжа си: - Изми ли чиниите, скъпи? - Да, мила. - Изпра ли? - Да, мила. - Изглади ли, прахосмукачка пусна ли? - Да, мила. - ОК, дай да ти ударя една пу*ка тогава, че мача почва. )) Младо момиче пита продавача: - Колко струва пуловера? - Една целувка... - Чудесно, ще го взема, а баба ми ще плати. )) "Снегът е като мъжете. Никога не знаеш колко сантиметра ще бъде и колко време ще продължи." Любимата поза на жената? - Коя е любимата поза на жената? - Мъжът, наведен над щанд за бижута.))) Редактирано Април 3, 2013 от matsan 7 Цитирай
ayl Публикувано Април 3, 2013 Публикувано Април 3, 2013 Попитали един лилипут дали е чувал за Веселин Маринов. - Да - казал той - с неговите песни съм израсъл! 6 Цитирай
eek Публикувано Април 3, 2013 Публикувано Април 3, 2013 Ето няколко много силни и от мене: Криминална хроника: Веселин Маринов нападнал човек в парка и му е изпял новата си песен! *** Личен приятел на Веско Маринов му споделя: - Слушах твоя албум. - Последния ли? - Силно се надявам... *** Семеен разговор: - Скъпи, не намираш ли, че маската с краставици ме разхубавява? - О, разбира се, мила! Само не мога да разбера защо, по дяволите, изобщо я сваляш... Магарето отишло при лъва и му вика: - Абе, що ти трябва да си цар на животните? Що па да не съм аз? - Ми как що, я гледай ква хубава грива имам - Ми, то и аз имам хубава грива. Значи и аз може да съм цар? - Е, да ама аз имам и много голям х*й. Гледай къв е. - Ми и аз имам голям х*й - извадило го магарето. Премерили си х*йовете и се оказали точно до сантиметър еднакви. Тогава лъва казал: - Е, да, ама аз е*а много яко и дълго. - Ми и аз е*а яко и дълго. Накрая лъва предложил: - Дай да се е*ем един друг и който издържи по-дълго без да свърши, той ще е цар на животните. Съгласило се магарето, теглили чоп и се паднало на лъва да е*е пръв. Почнал той да шкури магарето, е*ал, е*ал и след 30 минути не издържал и свършил. Дошъл ред на магарето. Набил го до корен на лъва и почнал да го лющи. Минали 20 минути и лъвът си казал: Абе тоя нещо много издържа, ще вземе да ме стигне. Я, да се сетя кво ми прави лъвицата като я е*а. А, да, хапе ме закачливо по врата. Обърнал се и почнал да хапе магарето по врата. То пощуряло и почнало да му го набива още по здраво. Обаче минали 25 мин. и не свършва. Лъвът пак се замислил за триковете на лъвицата и се сетил как му драска с нокти та*аците. Почнал да го прави и на магарето, а то зацвилило от кеф и го залашкало още по-жестоко. Станали 28 мин и лъва вече се притеснил сериозно. Пак се замислил и се сетил, че за да му направи най-голям кеф, лъвицата почвала да си върти гъза на осморки. Речено-сторено, започнал да се върти като луд на шиша, а магарето откачило и се изпразнило мощно на 29-тата минута, след което прошепнало в ухото на лъва: - Ти не си цар, бе. Ти си Бог. Мъж и жена пътуват с колата си и се карат, Минават покрай едно село и виждат две свине. Жената: - Твои роднини? - Аха, тъста и тъщата. :tooth: 5 Цитирай
ayl Публикувано Април 4, 2013 Публикувано Април 4, 2013 Вървели си оптимиста и песимиста в едно гробище. Песимиста казал: - Г'лей колко е мрачно, подтискащо и плашещо тук. А Оптимиста казал: - Даже и така да е, г'лей само колко плюсове има. Цитирай
dViktor Публикувано Април 5, 2013 Публикувано Април 5, 2013 За любителите на десните дирекции!! (разгледайте внимателно интериорните снимки ) http://nfs.mobile.bg...0919&f1=details 7 Цитирай
Alxx® Публикувано Април 5, 2013 Публикувано Април 5, 2013 Аско, пуснал си го като смешка, но не е. Така започва брачната клетва на Easy riders. 3 Цитирай
mishocs Публикувано Април 5, 2013 Публикувано Април 5, 2013 Е виждал съм обяви, но такава не -боже боже колко мъка има http://prodavalnik.c...5-tds-i20944087 "ни6то не е платено Климатроник Двузонов сега има и ляти дзанти нови задни гуми Област Монтана село Д-р.йосифово километрите незнам колко са писаь намерки ТЕЛ : 00000000000 сас Оригинал ремус и тунинг на праговете. 4асти4ен Козен салон , ЕЛ стакла и Огледала Климатроника е пален с фреон има аер баци маи са отказали 6тото свети лампа ремуса е мн як неру4и а сскане прави бе Колата е патрон ,,, и стига глеите дупето на снимки елате го жидите на зижо мога да и кайа са6тото да се обле4е или по Ероти4но :Д а забражиь 6 цилиндрова е колицата, зената е 16 цилиндрова" 4 Цитирай
arm11 Публикувано Април 5, 2013 Публикувано Април 5, 2013 Според мен не може да има толкова прости хора, но нещо в мен ме кара да вярвам, че има... Цитирай
Alxx® Публикувано Април 5, 2013 Публикувано Април 5, 2013 Ако беше видял кандидатите за прием в УНСС, щеше да си промениш мнението. Мъка... Цитирай
kraskooooo Публикувано Април 5, 2013 Публикувано Април 5, 2013 Четвърти ден не смея да се прибера, след като чух Бойко Борисов да казва, че всеки, който го обича и уважава трябва да си ходи вкъщи… ************** Цитирай
John Digweed Публикувано Април 6, 2013 Публикувано Април 6, 2013 Конфети при маме не даватъ- отбирет! 3 Цитирай
algor Публикувано Април 6, 2013 Публикувано Април 6, 2013 Вече няколко дни вали. Съпругата ми има страшна депресия - само стои и гледа през прозореца. Ако продължава така да вали, ще се наложи да я пусна да влезе... 9 Цитирай
Alxx® Публикувано Април 7, 2013 Публикувано Април 7, 2013 Китайска тежкоатлетка отива при доктор и се оплаква: - Докторе, нас ни тъпчат непрекъснато с "витамини" и вече започнаха да ми растат косми навсякъде. - Къде точно ви растат? - Ами по гърдите, по гърба, на корема и там долу, точно до члена.. 9 Цитирай
John Digweed Публикувано Април 7, 2013 Публикувано Април 7, 2013 (редактирано) Редактирано Април 7, 2013 от John Digweed 4 Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.