Grievous Публикувано Юни 13, 2014 Публикувано Юни 13, 2014 Две баби пред блока нищят клюки: - Ти знаеш ли, че синът на Георгиев станал гинеколог? - А, верно? Баща му също беше. - Да, да. Дядо му като се замисля и той, па и чичо му... След минута мълчание: - Не се нагледаха тия, ей! 6 Цитирай
alex.7777 Публикувано Юни 13, 2014 Публикувано Юни 13, 2014 Родители ще излизат на гости. Ще оставят вкъщи петгодишния им син сам и му дават инструкции: - Не отваряш вратата на никой и не се приближаваш към нея! Ние си имаме ключ и ще си отворим сами. Ясно? Синът: - Аха! Тръгнали, но майката се притеснявала и бащата решава да провери какво ще направи синът като се звънне. Глас отвътре: - Кой е? Бащата: - Топлофикация, ще отчитаме топломерите, отворете! Зад вратата: - Яж ми х*я, ние сме на дърва! 14 Цитирай
snooperchi Публикувано Юни 15, 2014 Публикувано Юни 15, 2014 (редактирано) ЩО Е ТО СТРЕС? 1. Качвате в колата си красива стопаджийка. Карате, говорите си и изведнъж тя припада. Вие, естествено, я откарвате в болница - ето това е стрес! 2. В болницата ви съобщават, че девойката е бременна и ви поздравяват в бъдещото бащинство. Вие обяснявате, че сте я срещнали едва преди час, но пък тя продължава да настоява, че бащата сте вие. Това е голям стрес. 3. Вие изисквате ДНК тест за бащинство. Правят ви го. Лекарят ви вика настрани и ви съобщава, че вие определено не може да сте бащата, понеже се оказало, че сте безплоден. Тази новина предизвиква известен стрес, смесен с леко облекчение. 4. По пътя към дома си спомняте, че там ви чакат вашите три деца... Ето това е ИСТИНСКИ СТРЕС! Редактирано Юни 16, 2014 от snooperchi Цитирай
The Shaman Публикувано Юни 16, 2014 Публикувано Юни 16, 2014 - Докторе, симуланта от пета стая почина! - Е тоя вече прекали! 8 Цитирай
alex.7777 Публикувано Юни 16, 2014 Публикувано Юни 16, 2014 Един белгиец отишъл при местния свещеник и се изповядал: - Прости ми, отче, защото съгреших. През Втората световна война скрих един евреин на тавана си. - Това не е грях – отвърнало отчето. – Направил си голяма добрина. - Но аз го накарах да ми плаща по трийсет франка за всяка седмица. - Признавам, че това не е много великодушно – казал свещеникът, – но си го направил за добра кауза. - Благодаря ти, отче – отдъхнал си мъжът. – Това е огромно облекчение за мен. Имам само още един въпрос. - Какъв? - Да му кажа ли, че войната е свършила? 5 Цитирай
Alxx® Публикувано Юни 16, 2014 Публикувано Юни 16, 2014 Повторениееее Mежду ловци: -Иване, къдe cи хвърляш джибрето, бре? -В гората, що? -Ай cтига де, пиcна ми някакви пияни зайци да ми изнаcилват кучето... За десерт: 6 Цитирай
BulgarianSS Публикувано Юни 16, 2014 Публикувано Юни 16, 2014 Група японци отива на посещение в български машиностроителен завод. Водят със себе си и преводач японец, обучен в най-добрите традиции на българската литература. Разглеждайки, попадат на интересна сцена. Стругар внезапно избухва и хвърля един детайл на земята крещейки нещо ядосано. Преводачът превежда леко учуден: „Стругарят казва, че иска да прави секс с майката на детайла“. Приближава се главният инженер, поглежда детайла и започва да се кара на стругаря. Преводачът превежда „Инженерът пита как стругарят е успял да прави секс с майката на детайла и самият той иска да прави секс с майката на стругаря“. Стругарят още по-ядосан отвръща на инженера и преводът е: „Стругарят каза, че няма представа как детайлът е направил секс с майка си, но ако инженерът продължава да му се бърка и да му дига кръвното, ще прави секс с майка му и с майките на другите работници и с майката на директора и дори с майката на самият завод…“. Японците са впечатлени от либидото на стругаря и замислено отминават. 9 Цитирай
N1k0lA Публикувано Юни 17, 2014 Публикувано Юни 17, 2014 За добро утро Глобул и LTE... ?! Та те 3G-то още не могат да оправят... 6 Цитирай
iPhoneman Публикувано Юни 17, 2014 Публикувано Юни 17, 2014 Събрание на соц.предприятие. Четат наградите за годината: "На другарката Айше - едни галоши, на другаря Асан - едни цървули. На директора - 10 000 лв.." От задния ред се обажда Асан: "Така му се пада. Да оди бос, д**ба неговата мама.. 11 Цитирай
alex.7777 Публикувано Юни 18, 2014 Публикувано Юни 18, 2014 Един германец дошъл в България. След като от летището до хотела платил за такси почти толкова, колкото за самолета от Берлин до София решил да ползва само обществен транспорт. Качил се той на автобуса и седнал до една бабичка, която му се сторила съвсем безобидна. Както пътували бабичката забелязала конец да се подава от панталона на германеца. - Я да си го навия, може да ми потрябва – рекла си тя. Да, но конеца се оказал доста дълъг и тя си навила доста голямо кълбо. Завърнал се германеца от командировката и го попитали как е в България. - Бях чувал, че там много се краде, но те са просто факири, бе! Без да се усетя ми откраднаха долните гащи! 6 Цитирай
Monro Публикувано Юни 19, 2014 Публикувано Юни 19, 2014 Ако видите жена да пуска чистачките в слънчево време, да знаете, че ще завива, вероятно надясно 5 Цитирай
Alxx® Публикувано Юни 19, 2014 Публикувано Юни 19, 2014 За надясно ще да е с японска кола. Само на тях се пускат с лоста надолу. 1 Цитирай
Alxx® Публикувано Юни 19, 2014 Публикувано Юни 19, 2014 Хехе, може. Аз яхам японец, ти франсе Цитирай
dedil Публикувано Юни 19, 2014 Публикувано Юни 19, 2014 Alxx®, всичко от концерна на WV - Porshe е от дясно на волана и с едно натискане надолу се пускат еднократно (ако не са на автомат.) 1 Цитирай
adept Публикувано Юни 20, 2014 Публикувано Юни 20, 2014 Когато жената е дала ляв мигач .. не значи, че иска да завие надясно .. може да продължи направо... 4 Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.