BulgarianSS Публикувано Юни 27, 2014 Публикувано Юни 27, 2014 Тези са ми любимци в този форум Цитирай
rumboni Публикувано Юни 27, 2014 Публикувано Юни 27, 2014 За тези, които днес си изтеглиха парите, оставете ги в антрето, като влизат да ви обират да не цапат с кални обувки на всякъде. 1 Цитирай
alex.7777 Публикувано Юни 28, 2014 Публикувано Юни 28, 2014 При пиянско сбиване двама цигулари от филхармонията набиха двама боксьори. Сега журналистите се чудят как да отразят събитието - като подем на културата или като упадък на спорта... 6 Цитирай
Alxx® Публикувано Юни 30, 2014 Публикувано Юни 30, 2014 Как се чувства мъж на работа? - Тук ангелче,там ангелче Как се чувства мъж в парка? - Тук пиленце,там пиленце. Как се чувства мъж когато си е вкъщи? - Като във всяка приказка,зад всяка врата се показва Баба Яга! Комплекс: "Многу се нервирам кога на телевизија некој тв-водител ќе каже "Добар ден драги гледачи пред малите екрани" ... а ние дома имаме плазма од 183 cm" Български синдром: Крадеш пари от строителство на пътища. Купуваш си с тях супер скъпа лимузина и я разбиваш в скапаните пътища. 15 Цитирай
alex.7777 Публикувано Юни 30, 2014 Публикувано Юни 30, 2014 След корабокрушение на необитаем остров се спасяват двама мъже и една жена.Там имало изобилие на плодове и питейна вода. Нищо не им липсвало. След около 2 години минал кораб и ги спасил. Задали им въпрос: - Как се разбрахте жената с кого да бъде? - Лесно, от понеделник до сряда беше моя жена, а на другия любовница. От четвъртък до събота – обратното. - Добре, а в неделя как беше? - Ами биехме я задето изневерява. 8 Цитирай
Alxx® Публикувано Юни 30, 2014 Публикувано Юни 30, 2014 За жалост е масово "явление", включително между нас. Сменям батерий на айфони Цитирай
Tarashev Публикувано Юни 30, 2014 Публикувано Юни 30, 2014 Ето и хороскопа на телец в днешният Монитор! 4 Цитирай
WULAS Публикувано Юли 1, 2014 Публикувано Юли 1, 2014 (редактирано) Обява от OLX.bg Продавам Iphone 4, 16GB, с GEVEY турбосим чип, със софтвеър на 4S. Използван е около 1.5 година с протектор. Комплект със зарядно устройство HAMA+ зарядно за кола.Състояние: запазен. Посмях се доста. Редактирано Юли 1, 2014 от WULAS 1 Цитирай
Alxx® Публикувано Юли 1, 2014 Публикувано Юли 1, 2014 Катаджия спира кола, а шофьор се оказва неговата бивша учителка: - Здравейте госпожо Петрова! Извадете една химикала и лист и напишете 100 пъти: \"Повече никога няма да нарушавам правилата за движение по пътищата\"... Три часа през нощта. Пиян мъж крещи на улицата: - Хора, хорааааааа... Започват да светват лампи. На прозорците се показват сънени и разтревожени лица. А пияницата им виква: - Обърнете се, ще пикам.... 5 Цитирай
roll2puff Публикувано Юли 1, 2014 Публикувано Юли 1, 2014 От тефтера: Иванчо се прибира от училище. И баща му вика: - Иванчо иди в на сестра си стаята и ми донеси чехлите. Той влиза в стаята на сестра си и кво да види -две красиви момичета.... Иванчо им вика: - А пък тате каза да ви е*а и двете. Сестра му потресена възкликнала: - Иванчо как може така да говориш на приятелките ми..? А той и казал: - Искаш ли да питаме тате ? Тя се съгласила... Иванчо отваря вратата и вика: - Татеее едната ли ? - И двете бе простак !! ________________ Родители се връщат от вилата: - Здравей, сине! Какво прави през уикенда? - Писах домашни. През целият уикенд учих. - И не си канил тук приятели да пиете и да пушите трева? - Не, тате! Как можа да си го помислиш? - И не си канил момиче, за да правите секс? - Съвсем не! - Сине... ти си тотален мухльо! - И педал... - добавя майката. 14 Цитирай
Asen_77 Публикувано Юли 1, 2014 Публикувано Юли 1, 2014 Канибали залавят трима корабокрушенци. Вождът казва: - Всеки от вас да ми каже от къде е. Ако съм чувал това място, ще го оставя жив, ако не - изяждаме го. Пристъпва първият: - Аз съм от САЩ. Най-великата демокрация, най-силната икономика, при нас са Статуята на свободата, Силициевата долина, Холивуд и МакДоналдс.... - Въобще не съм ви чувал! В казана! Излиза втория: - Аз съм от Русия. Ние сме най-голямата държава на света. Имаме изключително много природни богатства, това нефт, алуминий, природен газ, въглища... велики писатели - Толстой, Достоевски, Пушкин..... - И вас не съм ви чувал! В казана! Напред пристъпва третия човечец: - Ми то.... аз какво да кажа.... от Уругвай съм.... - Е как бе! Братовчеда Суарес е от Уругвай! 9 Цитирай
alex.7777 Публикувано Юли 2, 2014 Публикувано Юли 2, 2014 Красива дама се вози с такси. Пристигат, дамата понечва да извади пари за да плати, но уви не намира - просто ги е забравила. - Забравила съм си портфейла! - започва да се вайка тя. - Така ли?! - казва шофьора и подкарва в непозната за нея посока. Стига до една гора, вади чаршаф от багажника и го постила на земята… - Но моля ви се, как така - та аз имам две деца, не може такова нещо! - мънка тя, явно примирена, че ще става каквото ще става. - С деца, без деца - няма значение! - казва шофьора. Аз пък в къщи имам десет заека! Скуби трева и слагай в чаршафа! 8 Цитирай
WULAS Публикувано Юли 2, 2014 Публикувано Юли 2, 2014 Марийка тръгнала на училище. На първия учебен ден, учителката я попитала: - Знаеш ли как се брои? - Едно, две, три, четири, пет, шест, седем... - А повече знаеш ли? - Осем, девет, десет, вале, дама, поп, асо... Две блондинки отишли в пустинята. Едната носила със себе си прозорец. Другата я попитала: - Защо носиш прозорец? - Защото, ако ни стани горещо, да го отворя. Една блондинка казва на друга: - Вчера си направих тест за интелигентност. - Е, какъв е резултатът? - Всичко е наред, резултатът е отрицателен. 2 Цитирай
Alxx® Публикувано Юли 2, 2014 Публикувано Юли 2, 2014 Не е виц: 1. Сиромах - работи. 2. Богат - използва първия. 3. Войник - отбранява и двамата. 4. Данъчно задължен - плаща за тримата. 5. Нехранимайко - мързелува за четирима. 6. Пиянде - пие за петима. 7. Банкер - гепи от шестимата. 8. Адвокат - скарва седемте. 9. Доктор - убива осемте. 10. Погребален агент - погребва и надживява деветте. 11. Политик - живее за сметка на десетте. Цицерон, 168 пр.н.е, исторически документ. Вицът е: Всъщност, във фб са все "велики цитатори"(копнах го оттам), Цицерон е роден 106 пр.н.е 7 Цитирай
WULAS Публикувано Юли 2, 2014 Публикувано Юли 2, 2014 Много се смях От фейсбука взето естествено. Нужно е на много хора 7 Цитирай
snooperchi Публикувано Юли 2, 2014 Публикувано Юли 2, 2014 Ставайки в 3 посред нощ да пикая, в кухнята заварих жената да пази диета. 4 Цитирай
hidalgo Публикувано Юли 3, 2014 Публикувано Юли 3, 2014 Екип: Четете поне текущата страница, когато решите да ни развеселявате! Пример: #6552 2 Цитирай
mirror Публикувано Юли 3, 2014 Публикувано Юли 3, 2014 Министър седи до малко момиченце в самолета. Той се обръща към нея и казва: - Искаш ли да си говорим? Чувал съм, че полетите преминават по-бързо, когато човек разговаря. Момиченцето затваря книжката си и бавно го поглежда: - За какво точно искате да си говорим? - Ами, за нещо модерно, да речем за шистов газ. ... - ОК, добре, но може ли първо един въпрос? - Да, разбира се! - Конят, кравата и еленът всички ядат едно и също нещо: трева. Но акито на елена е като малки топченца, на кравата е плоско, а конят "произвежда" купчина суха трева. Каква е според Вас причината? - Ами ... нямам никаква идея. - Стомасите им са устроени различно. Но ... Вие наистина ли се чувствате компетентен да говорите за шистов газ, когато дори темата "лайно" е твърде сложна за Вас? 6 Цитирай
algor Публикувано Юли 3, 2014 Публикувано Юли 3, 2014 Е щом и на това му намериха цаката, евала... Друго си е да си легнеш по корем! 14 Цитирай
Alxx® Публикувано Юли 3, 2014 Публикувано Юли 3, 2014 Иванчо питал майка си: - Мамо, ти защо си се омъжила за тате? - Ами... как да ти кажа, моето момче. Татко ти правеше невероятен секс и с това ме спечели. - А сега прави ли ти невероятен секс? - Не прави, защото вече не му става. - Мдааааа - рекъл си дълбокомислено Иванчо. - Х*й - до време, глупост - до гроб... 7 Цитирай
WULAS Публикувано Юли 3, 2014 Публикувано Юли 3, 2014 Мъж пита жена си: - Миличка, колко силно да ти направя кафето? - Колкото е силна твоята любов към мен! В този момент, мъжът си казал на тих глас: - Тогава въобще да не ти слагам вода... Съпруг значително подцени съпругата си, след като намери любовника ѝ под леглото, а не провери на балкона и в гардероба. Стругар се прибира прегладнял след работа: - Жена, я да видим сега каква вкусна манджа си ми сготвила? - Леща яхния, защото е много богата на желязо. - Цял ден на работа ми сервират железа на тезгяха, а вкъщи ти ми ги сервираш на масата, но като ще е железа, не можеше ли поне да е лаврак, телешко, миди или поне черен дроб... :tooth: 3 Цитирай
Monro Публикувано Юли 4, 2014 Публикувано Юли 4, 2014 Мъж успокоява жена си: -Де стига рева ма! Убава си! Много си убава даже! Ама у мене е проблема, че немам вкус... коги съм трезвен ... 8 Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.