WULAS Публикувано Септември 7, 2014 Публикувано Септември 7, 2014 На майката на Червената шапчица й писнало Вълка да я оправя и й купила стоманени гащи. Тръгнала Червената Шапчица към гората и изчезнала. Чакала майката, чакала, притеснила се и тръгнала да я търси. Среща по едно време горския и го пита: - Абе, да си виждал едно момиче с червена шапка и стоманени гащи? - Тц, само един вълк с оксижен. 3 Цитирай
snooperchi Публикувано Септември 7, 2014 Публикувано Септември 7, 2014 Полицай хванал наркоман в зоологическата градина: - Надрусан ли си? - Не! - Ще проверим... - Кое е това животно в тази клетка? Полицаят посочил клетка с кенгуру. Наркоманът погледнал глупаво към животното и казал: - Заек. 40-45-годишен! 8 Цитирай
Alxx® Публикувано Септември 7, 2014 Публикувано Септември 7, 2014 Чапаев ще се жени, обаче не е поканил Петка. Петка отива при него, плаче горко и пита: - Що така бе, що без мене? Малко ли сме били заедно, малко ли сме бягали от белите, малко ли водка сме пили... А сега, без мене сватба вдигаш? Чапаев обяснява: - Слушай, Петка, всико това е вярно, обаче ти като се напиеш, не знаеш какви ги вършиш. Аз ти знам номерата, ама булчето не ги знае. Не ща да ме излагаш! - Честен кръст, ще пазя поведение! Ако се изложа, сложи ме в кацата с разсола, да изгния вътре. На другата сутрин Петка се събужда с канско главоболие в кацата с разсола, Чапаев обикаля около него с пушка в ръце и каканиже: - Че се напи - добре! Всички бяхме пияни, прощавам ти. Че замерваше гостите с кюфтенца - добре! Весело беше, прощавам ти. Че оправи булчето преди мене - добре! Приятели сме, не ти се сърдя... Но това, че заля тъщата с мед, посипа я с перушина, завря ѝ метла в задника и рече: "На ти, Чапаев, тая жар-птица да ти пее цял живот!", това няма да ти го простя! Мъж отишъл на лекар и казал: - Докторе, след сватбата ми имам проблеми със зрението. - Бъдете по-конкретен? - Ами не виждам никакви пари. 11 Цитирай
bboyg Публикувано Септември 7, 2014 Публикувано Септември 7, 2014 Според Пернишкия съновник, каквото и да сънуваш все е на бой... 9 Цитирай
Alxx® Публикувано Септември 7, 2014 Публикувано Септември 7, 2014 Британски учени открили, че след третата чаша, българите използват псуването на майка като запетая. Германците купили завода "АЗЛК" и решили, вместо Москвич да произвеждат Мерцедес. Настроили линията, пуснали я - излиза Москвич! Сменили машините изцяло с германски, преоборудвали целия завод, пускат линията - излиза Москвич! Сменили персонала, само германци (даже охраната и чистачките), пускат линията - МОСКВИЧ! На отсрещния хълм стоят Чапай и Петка, гледат през биноклите и Чапай казва: - Петка, аз като ти разправях, че мястото е прокълнато, ти ми се смееше... 13 Цитирай
WULAS Публикувано Септември 8, 2014 Публикувано Септември 8, 2014 Господ създал жената, огледал я, въздъхнал и казал : " Е, ще се гримира..." 1 Цитирай
Asen_77 Публикувано Септември 8, 2014 Публикувано Септември 8, 2014 Ранно утро. Будилникът звъни, съпругът трябва да става за работа.. Сбутва леко жена си с лакът: - Скъпа... Не искаш ли да ми направиш... Уф, онова, как му се викаше... Пет минути по-късно: -Ооооо, мила, златна си! Майната му на капучиното! 14 Цитирай
WULAS Публикувано Септември 9, 2014 Публикувано Септември 9, 2014 Ако искате да съберете цялото си семейство на едно място, изключете интернета и изчакайте една минута в стаята с рутера. 10 Цитирай
algor Публикувано Септември 9, 2014 Публикувано Септември 9, 2014 Не може да бъде описано чувството, когато в просъница някой те прегърне и те придърпа към себе си! Особено, ако живееш сам... 13 Цитирай
Alxx® Публикувано Септември 9, 2014 Публикувано Септември 9, 2014 Прасчо и Мечо Пух вечерят.. В чинията остават две кюфтета - едното цариградско, другото болярско. Прасчо забожда по-голямото (болярското) и го лапва. Пух недоволства: - Деееа и свинята - как лапна голямото кюфте!! Аз ако бях, щях да взема малкото.. Прасчо отговаря: - Ми ето ти го малкото кюфте бе, к'во бучиш?? 11 Цитирай
WULAS Публикувано Септември 10, 2014 Публикувано Септември 10, 2014 В хотел в Абу Даби: - Каква е паролата за Wi-Fi? - ولكن الجبهة ، بدل 10 Цитирай
Asen_77 Публикувано Септември 10, 2014 Публикувано Септември 10, 2014 Пиян македонец се прибира в къщи,и казва на жена си: -Добра вечер,Лепа Брено! -Мажо,па я не съм Лепа Брена,я съм твойта жена -Знам ма, жено,ама я така си лъжем члена ... 2 Цитирай
johnnybravo Публикувано Септември 10, 2014 Публикувано Септември 10, 2014 Тунинг на каяк Снимката е от нета, нямам нищо общо. Аз се пъхам целия Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Цитирай
pepo1919 Публикувано Септември 10, 2014 Публикувано Септември 10, 2014 "Гоуем"си,ама май остана без подкрепа от "винкелбой". Цитирай
snooperchi Публикувано Септември 11, 2014 Публикувано Септември 11, 2014 Отива един при шефа на цирка, носи свиня и казва: - Искам при вас да участвам с номер? - А какво умееш? - Свинята ми говори френски. Шашнат, шефът го моли да покаже. Онзи се обръща към свинята и казва: - Парле ву франсе? - и ѝ забива шут в ребрата. - Уиии - Уиии - Уиии... 5 Цитирай
WULAS Публикувано Септември 11, 2014 Публикувано Септември 11, 2014 Миенето на чинии му съсипвало мъжкото достойнство... Ами с ръце ги мий бе, душко! Цитирай
ayl Публикувано Септември 11, 2014 Публикувано Септември 11, 2014 http://www.dnes.bg/video/2014/09/10/miki-maus-i-spondj-bob-prebivat-rusnak.83196 2 Цитирай
asen4o0 Публикувано Септември 11, 2014 Публикувано Септември 11, 2014 (редактирано) Снощи гаджето ми се хвърли на леглото и ми каза, че не може да спи. Всеки ден ходя на гроба й и я моля да престане... Редактирано Септември 11, 2014 от asen4o0 1 Цитирай
BulgarianSS Публикувано Септември 11, 2014 Публикувано Септември 11, 2014 Това само на мен ли не ми е смешно? Цитирай
adept Публикувано Септември 11, 2014 Публикувано Септември 11, 2014 смешката е бледо копие на тази: Не може да бъде описано чувството, когато в просъница някой те прегърне и те придърпа към себе си! Особено, ако живееш сам... 1 Цитирай
Veselin Minchev Публикувано Септември 11, 2014 Публикувано Септември 11, 2014 Явно е свързано с дух, но и на мен не ми е смешно. . Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.