N1k0lA Публикувано Септември 11, 2014 Публикувано Септември 11, 2014 (редактирано) Днешните зайчета.. Редактирано Септември 11, 2014 от N1k0lA 3 Цитирай
asen4o0 Публикувано Септември 11, 2014 Публикувано Септември 11, 2014 Разликите между селянин и селяндур 1. Селянин – Човек, който живее на село или в малък град. 2. Селяндур – Живее навсякъде, най-много са в средните и големите градове. По селата не виреят (няма кой да ги търпи). 3. Селянин – Бачка яко, изкарва си хляба с честен труд. Щастлив е, че има работа. Лоялен е към работодател и колеги. 4. Селяндур – Мързелива гад. Мрази да се труди, обича да е "на далавера”. Гледа винаги да изклинчи и да "претакова” държавата, колегата или шефа. 5. Селянин – Чист човек. Обича природата и не свини наоколо. Повечето отпадъци намират приложение в градината или като храна на животните. 6. Селяндур – Свиня. Хвърля си боклука в найлоново пликче през прозореца. Изтърсва си пепелника на колата на светофара. Ако му направиш забележка – бучи, че си плаща данъците и някой друг да изчисти. Възможно е и до физическа саморазправа да се стигне. 15 Цитирай
The Shaman Публикувано Септември 11, 2014 Публикувано Септември 11, 2014 То и това не е смешка а самата реалност:/ 5 Цитирай
Alxx® Публикувано Септември 11, 2014 Публикувано Септември 11, 2014 - Как е тъстът ти? - Не питай! - Да не е болен! - По-лошо! - Да не е умрял? - Още по-лошо, смени си пола и сега имам две тъщи!… 12 Цитирай
johnnybravo Публикувано Септември 12, 2014 Публикувано Септември 12, 2014 Младият Чък Норис: Видеото е Fake отвсякъде, но е добре направено и забавно. Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Цитирай
adept Публикувано Септември 12, 2014 Публикувано Септември 12, 2014 Застаряваща мома пуска обява във вестник за запознанства... "Държа ТОЙ да е дискретен, да не пие, да не пуши, да обича домашния уют, да е умен, забавен, кавалер". Няколко дни след това в 5.00 сутринта някой непрекъснато звъни на вратата... При отварянето й на плочките едва не пада брадясал и лъхащ на алкохол мъж с червило по яката на ризата и с фас между зъбите,грозник. - Аз относно обяаата ... - казва мъжът. - Вие побъркан ли сте, та не четохте ли какво съм написала?!? - пита възмутено жената. - Четох! - казва мъжът - И за т'ва идвам да ти каем да не разчиташ на мене! 6 Цитирай
BulgarianSS Публикувано Септември 12, 2014 Публикувано Септември 12, 2014 - Миличка, изяж едно парченце тортичка! - Благодаря ти зайче, но не искам. - Хапни си де, виж я само каква е апетитна! Само една хапчица. - Благодаря, но не ми се яде. - Съвсем мъничко. - Не искам, бе! След шест не ям! Е*ати досадника си! - ЯЖ ТОРТА МА, КИФЛО ЗАЛУПЕНА!!!ПРЪСТЕН ИМА ВЪТРЕ!!!БРАК ИСКАМ ДА ТИ ПРЕДЛОЖА!!! :tooth: 13 Цитирай
Grievous Публикувано Септември 13, 2014 Публикувано Септември 13, 2014 - Пинокио, защо така си се раздул? - Приех предизвикателството на ледената кофа. 5 Цитирай
WULAS Публикувано Септември 13, 2014 Публикувано Септември 13, 2014 - Брат, прибери си го! - казало "O" на "Q". 5 Цитирай
Asen_77 Публикувано Септември 13, 2014 Публикувано Септември 13, 2014 В дискотеката... - Госпожице, може ли един танц? - Да, само няма да пушиш в леглото! 11 Цитирай
malkiq Публикувано Септември 13, 2014 Публикувано Септември 13, 2014 Как е на пернишки диалект “готин, по-готин, най-готин”: “Бог, Чък Норис, Тони Стораро Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Цитирай
WULAS Публикувано Септември 13, 2014 Публикувано Септември 13, 2014 Баба Меца имала рожден ден и си казала: - Ако някой ми подари цвете, ще му го навра в задника. Дошъл Зайо на купона с голяма маргаритка и Меца изпълнила заканата си. След това Лиса питала Зайо: - Абе ти защо плачеше и се смееше, когато стана случката с цветето? Зайо казал: - Плаках, понеже ме болеше, а се смеех, защото зад мене беше Кумчо Вълчо с кактус! 5 Цитирай
johnnybravo Публикувано Септември 14, 2014 Публикувано Септември 14, 2014 Sent from my iPhone using Tapatalk 4 Цитирай
fidodido Публикувано Септември 15, 2014 Публикувано Септември 15, 2014 Пернишка изневяра - друг мъж да бие жена ти! 2 Цитирай
kal1ch Публикувано Септември 15, 2014 Публикувано Септември 15, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=asWrXaqUhTk 1 Цитирай
Alxx® Публикувано Септември 15, 2014 Публикувано Септември 15, 2014 Събудих се около три...и трите не ги познавам?! 9 Цитирай
iHustle Публикувано Септември 15, 2014 Публикувано Септември 15, 2014 https://mtc.cdn.vine...8hYLrGEuqDWm70J Цитирай
Alxx® Публикувано Септември 15, 2014 Публикувано Септември 15, 2014 Nutsack. Името е само съвпадение 6 Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.