MacIlian Публикувано Юли 15, 2016 Публикувано Юли 15, 2016 Еха, дидях го, ама има уловка, не се вижда целия а само половината от черен iPhone. Цитирай
@lex79 Публикувано Юли 15, 2016 Публикувано Юли 15, 2016 (редактирано) Вижда му се гърба и не е черен, а има кейс Редактирано Юли 15, 2016 от @lex79 1 Цитирай
Kimi Публикувано Юли 15, 2016 Публикувано Юли 15, 2016 Видях го! Лесно е, защото шарката е различна, и се откроява...Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Цитирай
MacIlian Публикувано Юли 15, 2016 Публикувано Юли 15, 2016 Еха, аз пък го видях на съвсем друго място, от това дето е пуснато в нета, отивам на очен лекар Цитирай
turieca Публикувано Юли 15, 2016 Публикувано Юли 15, 2016 До сега си мислех, че яко се ебавате, но го видях и аз. Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
Grievous Публикувано Юли 18, 2016 Публикувано Юли 18, 2016 В английски форум ли си бре, Лъчо? 1 Цитирай
The Shaman Публикувано Юли 18, 2016 Публикувано Юли 18, 2016 От английски разбираме, но не и от хумора им. Като добавим и, че това си е един късометражен филм... 2 Цитирай
Grievous Публикувано Юли 22, 2016 Публикувано Юли 22, 2016 - Четири литра наливна бира, моля.- А носите ли си съд, в който да ви я налея?- Със съда разговаряте. 5 Цитирай
Grievous Публикувано Юли 22, 2016 Публикувано Юли 22, 2016 - Мамо, искам братче!!!- Татко ти е в чужбина, като се върне ще говоря с него.- Ами защо не го изненадаш? 6 Цитирай
MMJ Публикувано Юли 22, 2016 Публикувано Юли 22, 2016 Хааахаха това горното беше добро ))))Бих го лайкнал ама ми свършиха лайковете )))))Ето с какъв силиконов гръб се сдобих днес... само десетарка 1 Цитирай
bboyg Публикувано Юли 25, 2016 Публикувано Юли 25, 2016 След дългогодишни изследвания в сферата на медицината и математиката, бе установено че броя на костите в човешкото тяло е достатъчен за сглобяването на цял скелет. 3 Цитирай
dessyteneva Публикувано Юли 25, 2016 Публикувано Юли 25, 2016 - Кой ден сме днес?- Знам ли, те ги сменят непрекъснато...Sent from my iPhone using Tapatalk 9 Цитирай
Asen_77 Публикувано Юли 27, 2016 Публикувано Юли 27, 2016 Ако двама мъже се крият в храстите, то те са гейове. Само в България те са катаджий, но това не изключва горното твърдение. 6 Цитирай
Anthony Публикувано Юли 27, 2016 Автор Публикувано Юли 27, 2016 Ром влиза във ветеринарна аптека;-Имате ли прахче против бълхи?-А вие какво имате - куче или котка?- Бълхи имам, ма... 6 Цитирай
plam4e Публикувано Август 2, 2016 Публикувано Август 2, 2016 Sent from my iPhone using Tapatalk 4 Цитирай
stangen Публикувано Август 2, 2016 Публикувано Август 2, 2016 Ален Делон(1973): Ти си тази красива любовна история, която никога няма да спра да чета ... Криско (2016): Ти си жилибомба! Айфонът на Пепеляшка в полунощ се превърнал в Huawei ... По телевизора започва "хорър" музика. Бягам да проверя какво става и какво да видя - на "Малката булка" и паднала тавата с ориза!!! 8 Цитирай
mirror Публикувано Август 2, 2016 Публикувано Август 2, 2016 Мъж отсяда в хотел в Австралия. В стаята има компютър и той решава да изпрати електронно писмо на жена си. По случайност обаче обърква адреса и без да осъзнае грешката си изпраща писмото. В същото време, някъде в Хюстън, вдовица се връща от погребението на съпруга си и решава да си провери електронната поща за писма от роднини и познати. След като прочита първото, тя пада възнак в безсъзнание. Синът на вдовицата дотърчава в стаята, намира майка си на пода и хвърля поглед на екрана, на който пише : До: Моята любяща съпруга Тема: Пристигнах! Дата: 1 юли 2013 г. Знам, че ще се изненадаш да ме чуеш. Вече и тук разполагат с компютри, от които можеш да пишеш на своите любими. Тамън пристигнах и се настаних. Виждам, че всичко е приготвено и за твоето пристигане утре. Нямам търпение да се видим! Надявам се твоето пътуване да е също безпроблемно, като моето. Послепис: Адски е горещо тук долу! Двама се блъскат на пътя. Излизат от колите, оглеждат. По едно време единия вади бутилка уиски: - Дай да пием по едно… Другият изпива половината шише и му го връща: - Пийни и ти! - А, не, аз ще изчакам полицията да дойде и тогава. FIAT - Failure in Italian Automotive Technology. Ford - Fix Or Repair Daily. Hyundai - Hope You Understand Nothing`s Driveable And Inexpensive. Pontiac - Poor Old Nigger Thinks It`s Cadillac. SAAB - Sad Attempt At Beauty. KIA - Killed In Assembly. Volvo - Very Odd Looking Vehicular Object. Buick - Big Ugly Indestuctible Car Killer. Dodge - Dead Old Dog Going East; Dead On Delivery, Go Easy. GM - Great Mistake. Китаец е нает на работа. След дълъг разговор работодателят му казва: - Можеш да започнеш още в понеделник, но те предупреждавам, че при нас се работи по 12 часа на ден. - Прекрасно! Откога си търся работа на половин работен ден! Мъже играят на покер. По едно време един от тях получава инфаркт и умира. Сега трябва да кажат на жена му. Отива най-дипломатичният при жена му: - Твоят мъж си пропиля цялата заплата на покер... - Да пукне дано! - Точно това се случи... В стола: - Бихте ли казали, в наденицата нали няма генно модифицирани продукти? - Ама сте и вие! В нея въобще няма никакви продукти. Само нишесте, оцветител и хартия. Яжте спокойно. Двама приятели си говорят по мъжки: - Много си харесвам Марчето от съседния вход. - Оооо! Разбираш ти от жени, браво! - Да, ама тя не ми обръща никакво внимание. - Ееее, да, и тя разбира от мъже. Иванчо пита вкъщи: - Тате, как разговарят змиите? Бащата поглежда тъщата и подхвърля: - Защо мълчиш? Детето се интересува! Блондинка се блъска с колата си в предната кола. От предната кола излиза шофьорът и пита: - Поне на шофьорски изпит ходили ли сте? - Разбира се! И за разлика от вас много пъти! Мъж се връща от лов, обаче не можал нищо да удари и за да не се изложи, купил заек от магазина. Жена му го пита: - Какъв е тоя етикет дето пише "10.50" на крака на заека? - Ами записах си в колко часа го гръмнах. Въпрос към радио "Ереван": - Какво означава: Жена с черен пояс по карате? Отговор на радиото: - Означава здраво семейство, възпитани деца, добра свекърва, любящ и верен съпруг… Мутра отива в родилния дом. Акушерката му съобщава: - Роди ви се момченце! Три и осемстотин. - Ех, няма да се пазарим - радостно отговаря мутрата, вади портфейла си и отброява. - Едно, две, три, ето и осемстотин... Той имаше скромни мечти: синът - на корицата на "Форбс", дъщерята на корицата на "Вог", любовницата на корицата на "Плейбой", а жена му в списъка на безследно изчезналите... 8 Цитирай
dessyteneva Публикувано Август 3, 2016 Публикувано Август 3, 2016 - Тате, дай ми 30лв.! - За? - Да ида до Плаза, да слушам Фики и Теди Александрова. - Колко е таксито в едната посока? - 15лв.! - Ето ти 15! - А, за връщане? - Ич не са и връщай.. ------------------------------------------- 4 Цитирай
dessyteneva Публикувано Август 6, 2016 Публикувано Август 6, 2016 Програмист, електроинженер и механик пътуват с кола. Изведнъж тя се поврежда и спира. Механикът казва:- Сигурно е ремъкът, сега ще погледна!Никаква полза. Електро инженерът казва:- Може би е акумулаторът, чакате да видя.Повредата не е и там, всички мълчат, по едно време програмистът де обажда:- Защо не излезем и пак да влезем?---------------Най-търсеният покемон в момента е леля Гошка...Sent from my iPhone using Tapatalk 4 Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.