John Digweed Публикувано Януари 8, 2012 Сподели Публикувано Януари 8, 2012 (редактирано) Редактирано Януари 8, 2012 от Alxx® 4 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
rumboni Публикувано Януари 8, 2012 Сподели Публикувано Януари 8, 2012 Китаец влиза в български магазин: - Ауаняминзанадануа кока-кола? Продавачът: - Две бутилки какво....? 5 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
mitkoiphone Публикувано Януари 8, 2012 Сподели Публикувано Януари 8, 2012 6 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Alxx® Публикувано Януари 9, 2012 Сподели Публикувано Януари 9, 2012 Не е виц, а жива мъка, но все пак: http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=4454611 4 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
kawabiker Публикувано Януари 9, 2012 Сподели Публикувано Януари 9, 2012 8 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
alex.7777 Публикувано Януари 9, 2012 Сподели Публикувано Януари 9, 2012 Вечер. Лунна светлина. Парк, природа, пейка… На пейката - той и тя. Друга вечер. Парк, природа, пейка… На пейката - той, но друга тя. Следваща вечер. Парк, природа, пейка… На пейката - същият той, нова тя. Още по - следваща вечер… Но това е дълга история. Нека пием за постоянството на мъжете и непостоянството на жените! 9 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
foxy Публикувано Януари 9, 2012 Сподели Публикувано Януари 9, 2012 Да продължим с вдигането на тостове Една фея казала на двама съпрузи: "Вие бяхте прекрасна двойка в продължение на 25 години и аз искам да изпълня по едно желание на всеки от вас." Жената казала: "Аз искам да попътешествам по света със любимия си мъж." Махнала феята с пръчицата и в ръката на жената се появили билети. Но неочаквано 50-годишният мъж казал: "Разбира се, това е много романтично, но такава възможност имам веднъж в живота. Съжалявам, скъпа моя, но аз искам жена по-млада от мен с 30 години." Махнала феята с вълшебната си пръчица и...превърнала мъжа в 80-годишен старец. ИЗВОД: Мъжете може и да са гадове, но феите са жени..... 9 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
alex.7777 Публикувано Януари 9, 2012 Сподели Публикувано Януари 9, 2012 Ти ми ела на гости, да видиш какви тостове знам аз Една блондинка отивала на изпит и по пътя я срещнал нейн познат и я попитал: - Защо ходиш с този тиган на главата? - Това не е тиган, това е TEFAL - той мисли за всичко! 3 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
The Shaman Публикувано Януари 9, 2012 Сподели Публикувано Януари 9, 2012 http://youtu.be/RqeN8y2lyHk 7 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Sladichuk® Публикувано Януари 10, 2012 Сподели Публикувано Януари 10, 2012 Това било "пернишки плаж" .... 11 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
rumboni Публикувано Януари 10, 2012 Сподели Публикувано Януари 10, 2012 Телефонно обаждане в пожарната: - Ало, пожарната ли е? - Да. - Слушайте сега да ви разправя за какво става дума... Значи, преди три години имаше у нас един купон. Един приятел донесе трева. Свихме цигарки, повечето я изпушихме. Обаче оставихме малко и посяхме в една саксия. - И какво? - Порасна голяма, даде реколта и на следващата година пушихме от нея. После я преместихме в една голяма саксия от фикус и я сложихме на терасата. - Е? - А миналата година пак правихме един купон. И един идиот да вземе, че да ритне саксията от терасата... - Е? - Ами всичко се разпръсна из двора, обаче взе, че се хвана долу в пръстта и сега целия ни двор е обрасъл с тая трева. - Абе ние тука сме пожарна, за какво ми ги разправяш тия неща? - Именно! Абе, къщата гори! Ама искам да ви кажа, като идвате да гасите пожара да не изпотъпчете тревата в двора! 5 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
foxy Публикувано Януари 10, 2012 Сподели Публикувано Януари 10, 2012 Аргументът е железен!!! 11 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
alex.7777 Публикувано Януари 10, 2012 Сподели Публикувано Януари 10, 2012 Мъж се връща от командировка, звъни на пожар. Жена му хуква да отваря обличайки халата, любовникът едва успява да скочи зад телевизора, поставен в ъгъла. Жената отваря. Мъжът: - Хайде бе, глуха ли си, ще изпусна мача! - и пуска телевизора и сяда на канапето. Любовникът едва се побира зад телевизора. Жената се мъчи да прикотка мъжа в кухнята: - Да знаеш каква ракия съм донесла от село, ела да я видиш. - А бе давай я тука, не ме викай, ще изпусна нещо. - Знам ли коя ще харесаш, едната с анасон, другата без, ела тука, ела деее... Мъжът става, отива до кухненската врата, отпива и тръгва обратно. Любовникът се измъква по гащета. - Лелей, глупачка такава, знаех си аз, ето, изгониха един играч, а аз даже не можах да разбера от кой отбор е! Пууу..... 6 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
mi4openev Публикувано Януари 10, 2012 Сподели Публикувано Януари 10, 2012 4 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
adept Публикувано Януари 11, 2012 Сподели Публикувано Януари 11, 2012 Вчера следобед се прибирах към къщи със жената, когато се наложи да пусна ръката и, за да извадя телефона си и да направя тази снимка. Тя се вбеси и до вечерта не ми проговори. НО нека бъдем честни, колко пъти сте виждали такава гледка: КУЧЕ ДА КАРА КОЛА САМО 9 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Alxx® Публикувано Януари 11, 2012 Сподели Публикувано Януари 11, 2012 Каква гледка...Неоля, ти да не си содомист бре? Или не вдяваш? Обложки на албуми, издадени в Русия(с любезното съдействие на @bgdn): 7 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
chayanne Публикувано Януари 11, 2012 Сподели Публикувано Януари 11, 2012 Хахаха - Ice, ice baby! От къде ги изровихте тези обложки бре!? Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
The Shaman Публикувано Януари 11, 2012 Сподели Публикувано Януари 11, 2012 От NoNaMe... Един от най-яките руски сайтчета Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
adept Публикувано Януари 12, 2012 Сподели Публикувано Януари 12, 2012 (редактирано) В този дух: :tooth: Редактирано Януари 12, 2012 от adept 2 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
foxy Публикувано Януари 12, 2012 Сподели Публикувано Януари 12, 2012 (редактирано) През годините на комунизма ,един човек отишъл да си търси работа като стругар в Кремиковци. -Добре , ама знаеш ли да пишеш - рекъл му директора ? -Не ,другарю директор . -Значи ти няма да можеш да си попълваш бележките какво си изкарал за деня. Не ставаш за стругар! Ядосал се човека и избягал в Америка . Захванал се с някакъв бизнес и взело та му провървяло. Станал милионер ,оженил се ,родили му се деца. Изминало време . За десет годишнината от сватбата решил да направи подарък на жена си и я завел в една бижутерия. Жена му си избрала една огърлица за 20 000 долара. Извадил човека парите и платил кеш. -Не беше ли по лесно да драснете един ЧЕК - рекъл му продавача ? -О хооооооо , аз ако можех да пиша , още да съм стругар в Кремиковци . Редактирано Януари 12, 2012 от foxy 14 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Sladichuk® Публикувано Януари 12, 2012 Сподели Публикувано Януари 12, 2012 В света на рекламата: 4 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
plam4e Публикувано Януари 13, 2012 Сподели Публикувано Януари 13, 2012 (редактирано) Младо семейство, очакващо дете, отива на консултация при лекаря. Мъжа: - Докторе, как стои въпроса със секса по време на бременността? - По време на първите три месеца - няма никакви проблеми, вторите три - само в кучешка поза, а в последните три - само във вълча. - Каква е тази поза? - Лежиш до дупката и виеш. Пътуват в кола трима големи мениджъра, обсъждат къде ходят на почивка жените им. - Моята обикновено ходи на Канарските острови. - А моята обича на Сейшелските острови. - Моята я пращам на Халкидики. Питат шофьора: - Стефане, а твоята къде? - Никъде, аз сам си я еб@. Редактирано Януари 13, 2012 от plam4e 8 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
iHustle Публикувано Януари 13, 2012 Сподели Публикувано Януари 13, 2012 (редактирано) Редактирано Януари 13, 2012 от iHustle 4 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
asko44 Публикувано Януари 13, 2012 Сподели Публикувано Януари 13, 2012 http://img819.images...09/imagewaq.jpg http://img16.imageshack.us/img16/1432/imagebnp.jpg Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
cvalio Публикувано Януари 13, 2012 Сподели Публикувано Януари 13, 2012 Е то бива идиотщина ... бива! Много неща мога да приема и понеса, но този последния ........ Боледувал съм много от очите си и това което виждам ...... не... млъквам..... Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.