mi4openev Публикувано Февруари 3, 2012 Публикувано Февруари 3, 2012 След неуспешен опит за секс не много млада семейна двойка лежи в леглото. - Скъпи, помниш ли какъв ден е днес? - Помня, 30 години от нашата сватба. - А защо не ме поздрави? - Опитах се, но не се получи, нали видя. - Поне с думи... - Fuck you! .....................................................Генко казва на жена си: - Секси сладуранке, хайде в спалнята! Тя, закачливо: - Много си палав днес! Генко: - Не, сериозно ти говоря. Мачът почва след малко, омитай се. 6 Цитирай
Alxx® Публикувано Февруари 3, 2012 Публикувано Февруари 3, 2012 Даже и кутретата мразят бозата 8 Цитирай
Lyudmil Публикувано Февруари 3, 2012 Публикувано Февруари 3, 2012 Чифт Фешън Копита - Вече не е нужно да си ги криете! И като ми се откри... 3 Цитирай
asko44 Публикувано Февруари 4, 2012 Публикувано Февруари 4, 2012 http://img844.imageshack.us/img844/1323/imagewigq.jpg 2 Цитирай
John Digweed Публикувано Февруари 4, 2012 Публикувано Февруари 4, 2012 (редактирано) Голяма любов, голямо нещо. http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=a6hHUOZXXqM Редактирано Февруари 4, 2012 от Alxx® 2 Цитирай
foxy Публикувано Февруари 4, 2012 Публикувано Февруари 4, 2012 Мъж стои самотен в офиса си една вечер, когато от пепелника внезапно се появява един дух и му казва: - Е, какво ще бъде третото ти желание? Мъжът погледнал към духа и казал: - Ха?! Как бих могъл да кажа "третото" си желание, щом не съм имал първо или второ? - Ти имаше вече две желания - казал духът - но твоето второ желание беше да върна нещата назад по такъв начин, че да станат каквито бяха, преди да кажеш пъвото си желание. Така че, ти не помниш нищо, защото всичко е такова, каквото беше преди първото ти желание! Сега имаш право на едно последно желание! - Е, добре! - казал мъжът - Не ти вярвам, но какво значение има?! Пожелавам си да бъда неустоим за жените! - Колко забавно - възкликнал духът! След което му гарантирал, че желанието му вече е изпълнено и добавил, изчезвайки завинаги: - Съвсем същото си поиска и при първото желание. ------------------------------------------------------------------------ Една млада и хубава монахиня ходила нещо по манастирски дела и на връщане в гората върху нея се мятат двама яки юнака, запушват й устата и й правят няколко тура по пълната програма. След което изчезват в храстите. Младата монахиня се пооправя и се прекръства: - Благодаря ти, Господи - хем без грях, хем до насита! 6 Цитирай
asko44 Публикувано Февруари 4, 2012 Публикувано Февруари 4, 2012 http://img198.imageshack.us/img198/5297/imageemk.jpg 3 Цитирай
alex.7777 Публикувано Февруари 4, 2012 Публикувано Февруари 4, 2012 Иванчо отишъл на пазара в магазин за плодове и зеленчуци. Продавачката: - Така! Добре, 5 кг круши по 3 лв и 50 стотинки, 10 кг ябълки по 2 лв и 80 стотинки, 8 кг банани по 3 лв и 20 стотинки. Общо 71 лв и 10 стотинки. А ти имаш ли толкова пари? - Не, исках само да ми решите задачата от домашното. ---------------- Полицай разпитва шофьор: - Сега искам да ми обясните как ударихте пешеходеца? Шофьорът: - Господин полицай! Изобщо не съм го удрял. Аз спрях за да му дам предимство и той припадна от изненада... 7 Цитирай
plam4e Публикувано Февруари 5, 2012 Публикувано Февруари 5, 2012 Знаех си, че една част от седмицата е много скапана... 1 Цитирай
alex.7777 Публикувано Февруари 5, 2012 Публикувано Февруари 5, 2012 Шефът на голяма групировка събира всички борчаги, за да им каже кога ще бъде пресконференцията им утре: - За тези, които са с ръчни часовници, срещата започва в 10:00, а за тези с електрони - в 1000. 4 Цитирай
asko44 Публикувано Февруари 5, 2012 Публикувано Февруари 5, 2012 В една фирма търсят секретарка. След дълго и продължително отсяване остават две кандидатки. Влиза първата: - Комуникативност? Добра. Чужди езици? - Английски, Немски. - Каква заплата очаквате? - 600-700 лв. ...- Много добре, неда да чуем и другата кандидатка и ще ви съобщим резулата. Влиза другата: - Комуникативност? - Долу горе. - Чужди езици? - Български. - Каква заплата очаквате? - 3000 лв. - Ние толкова плащаме на главната счетоводителка оО - Ми е*ете нея! 2 Цитирай
alex.7777 Публикувано Февруари 5, 2012 Публикувано Февруари 5, 2012 Диалог между програмист и жена му, вечер след работа.. Прибира се той: - Gооd еvеning dеаr, Im nоw lоggеd in. Жена му: - Купи ли хляб? - Ваd соmmаnd оr filеnаmе. - Нали те помолих сутринта! - Еrrоnеоus sуntах. Аbоrt? - Какво става с новия телевизор? - Vаriаblе nоt fоund... - В края на краищата, дай ми кредитната си карта да отида до магазина - Shаring Viоlаtiоn. Ассеss dеniеd... - Ти мен обичаш ли ме, или обичаш само компютрите, или издевателстваш над мен? - Тоо mаnу раrаmеtеrs... - Защо ли се омъжих за теб. - Dаtа tуре mismаtсh. - Направо си отвратителен.. - Its bу Dеfаult. - Какво става със заплатата ти? - Filе in usе... Тrу аftеr sоmе timе. - Аз на теб каква съм ти? - Unknоwn Virus! 5 Цитирай
londongunner Публикувано Февруари 6, 2012 Публикувано Февруари 6, 2012 (редактирано) Фен на Ман Ютд отива в спортен магазин и пита: - Имате ли екипи на Ман Ютд? А продавача му отговорил: - На футболист или на съдия? ................................................ Най-добрата нападателна двойка в света - Хауърд Уеб и Уейн Руни. Уеб свири дузпите, Руни ги вкарва Редактирано Февруари 6, 2012 от londongunner 1 Цитирай
R.Stoychev Публикувано Февруари 6, 2012 Публикувано Февруари 6, 2012 (редактирано) Редактирано Февруари 6, 2012 от R.Stoychev 4 Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.