John Digweed Публикувано Ноември 19, 2010 Сподели Публикувано Ноември 19, 2010 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
BANNN Публикувано Ноември 20, 2010 Сподели Публикувано Ноември 20, 2010 Докторе, след операцията ще мога ли да свиря на цигулка? - Ще можете, защо не? - Браво на вас, докторе! Досега не можех. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
alex.7777 Публикувано Ноември 20, 2010 Сподели Публикувано Ноември 20, 2010 Във влака пиѝнал пътник не може да си намери купето,след посещение на вагон-ресторанта: -Помня само,че точно под прозореца имаше езеро... 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
alex.7777 Публикувано Ноември 21, 2010 Сподели Публикувано Ноември 21, 2010 Австралия.Безкраѝно поле,засято с коноп.Един наркоман се промъква,почва да бере и си мисли: Ще задигна една торба,ще я изсуша,и съм уреден за цяла година. Изведнъж обаче забелязва в далечината полицеѝска кола. Ами сега. Гледа наблизо-стадо кенгура. Веднага се съблякъл,смесил се с кангурата и започнал да подскача заедно с тях. По едно време съседното кенгуру го бутнало с лакът и му изсъскало: -Свали си чорапите бе,ще издадеш цялото стадо... Ако всичко ви е наред. Ако жена ви е прекрасна. Ако заплатата ви не само стига ами и остава. Ако шефът ви е хубав човек. -Значи е време да намалите тревата 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
John Digweed Публикувано Ноември 21, 2010 Сподели Публикувано Ноември 21, 2010 Трейлер на Angry Birds. http://www.youtube.com/watch?v=s9FftNwQCrc&feature=player_embedded Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
BANNN Публикувано Ноември 21, 2010 Сподели Публикувано Ноември 21, 2010 Мъж пита шофьора на автобуса: - Извинете, вчера да сте намерили в автобусаедна дамаджана с ракия? - Не, но намерихме, този, който я е намерил! -------------------- Момченце получава за рождения си ден подарък папагал. След един месец бащата минава покрай клетката на папагала и е засипан от псувни и обиди. Вечерта се събира семейният съвет, става бащата и казва: - Петърчо, папагалът псува като хамалин. Доколкото знам само ти се занимаваш с него. Как успя да го научиш на такива неща? Петърчо подсмръкнал, навел поглед и смирено отговорил: - Не съм виновен аз! Той пръв ме нарече педераст! --------------------- Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
drinchev Публикувано Ноември 22, 2010 Сподели Публикувано Ноември 22, 2010 е това, ако не е смешка : източник : http://www.novmak.com/apple-iphone Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
eizenhart Публикувано Ноември 22, 2010 Сподели Публикувано Ноември 22, 2010 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
adept Публикувано Ноември 22, 2010 Сподели Публикувано Ноември 22, 2010 Ето как би изглеждал форума ни, ако беше медицински*: Новобранец: Пичове, имам проблем - дойде пациент, едното око работи, другото не - какво да правя! Спешно!!! Хирург (ветеран във форума): А-а-а-а!! Едното око не работи, ебати ташака!! Скалпел (ветеран в сайта): Мамка му, писна ми от леваци! Админ (администратор): Новобранец, четете правилата на форума, използвайте търсачката. Първо предупреждение. Доктор_Лектор (постоянно присъствие): Добре де, стига го дърляхте, не виждате ли човека има проблем. Гост1: Новобранец, а ти какво искаш? Формулирай си въпроса по-правилно. Новобранец: Гост1, аз искам да виждат и двете очи. Можеш ли да ми подскажеш как да го направя? Гост1: А-а-а-а, да виждат и двете очи - не знам тогава. Аз специализирам иглотерапия. Новобранец: Админ, аз ползвах търсачката но нищо не намерих. Някой да ми помогне, пациента лежи на масата, аз му отворих единия бял дроб - не помага!! Хирург (ветеран във форума) : А-а-а-а!!! Отворил му белия дроб, сега ще се попикам!!! Гост2: Новобранец, а очния нерв провери ли? Медбрат (опитен): Новобранец, кое око не работи - лявото или дясното? Админ (администратор): В правилата на форума е написано че тук е забранено да се задават въпроси за симетрични органи. Освен това по какви думи търси? С думичката "око"? А трябваше с "бинокуларус окулярус". Ето - [подбор от линкове] прочети за това как трябва да използваш търсачката във форума. Новобранец: Гост2, а къде да търся очния нерв? Размених местата на очите, сега и двете не работят Срочно, какво да правя, скоро свършва упойката. Гост3: А пациента от каква раса е - негроид или монголоид? Скалпел (ветеран на форума): Гост3, а каква е разликата? Гост3: Искаш да кажеш, че между негроид и монголоид няма разлика? Пък после наричаш Новобранеца левак Доктор_лектор (постоянно присъствие): Между негроида и монголоида има разлика, това е факт. Новобранец: Как да разбера расата? Скалпел (ветеран във форума): Попитай пациента Новобранец: Пациента е в безсъзнание. Може би му пише в паспорта? Скалпел (ветеран във форума): Гост3, разлика има, но каква е конкретната разлика в нашия случай?? Гост3: Скалпел, очевидна. При негроидите очите са големи и ококорени, а монголоидите имат цепки на очите - може би на пациента просто са му стеснени очните цепки, и трябва да се цепнат със скалпела. Новобранец: Благодаря Гост3! Цепнах клепачите - сега очните ябълки се вадят значително по-лесно. Размених ги още веднъж, не работят PS. За всеки случай цепнах ноздрите и ануса. Новобранец: Ехо, има ли някой тук? Новобранец: Е какво да правя в края на краищата? Новобранец: Край, темата е закрита, аз го изпратих при очен лекар. Скалпел (ветеран във форума): НОВОБРАНЕЦ, ТИ КАКВО, НЕ СИ ЛИ ОЧЕН ЛЕКАР??? Новобранец: Не, гинеколог съм. Админ (администратор): Новобранец, второ предупреждение. Чети правилата. Тук е форум на очните лекари. Още едно предупреждение и- бан. Хирург (ветеран във форума): А-а-а-а-а!!! Гинеколог!!! Край, пускайте водата, аз се попиках! *Всяка прилика с действителни събития и лица е случайна 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
John Digweed Публикувано Ноември 23, 2010 Сподели Публикувано Ноември 23, 2010 Angry Birds и Green Pigs:"Стискане на ръце" Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
John Digweed Публикувано Ноември 24, 2010 Сподели Публикувано Ноември 24, 2010 http://mnogozle.com/video7783_nadrusan-gol-rusnak-troshi-koli.html Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
eizenhart Публикувано Ноември 24, 2010 Сподели Публикувано Ноември 24, 2010 Apple pwns itself! Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Alxx® Публикувано Ноември 24, 2010 Сподели Публикувано Ноември 24, 2010 Идиотска реклама на ключалки: http://mnogozle.com/video7715_jena-sreshtu-laino.html Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
John Digweed Публикувано Ноември 24, 2010 Сподели Публикувано Ноември 24, 2010 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
alex.7777 Публикувано Ноември 24, 2010 Сподели Публикувано Ноември 24, 2010 Полицаѝ патрулира в парка и вижда на една пеѝка един седи и крещи: -Ах тяхната мамица,ах тяхната мамица. Полицаят сяда до него на пеѝката и казва: -Господине,бива ли така да крещите,на обществено място сте. -Господин полицаѝ,пеѝката е прясно боядисана. -Аах тяхната мамицааааа... 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
The Shaman Публикувано Ноември 24, 2010 Сподели Публикувано Ноември 24, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=J7imO-LWvpw&feature=youtube_gdata_player Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Alxx® Публикувано Ноември 24, 2010 Сподели Публикувано Ноември 24, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=BX_YV9rZ7HQ Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
alessandros Публикувано Ноември 25, 2010 Сподели Публикувано Ноември 25, 2010 (редактирано) Младеж се къпе в затвор !!!! Редактирано Ноември 25, 2010 от alxx Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
BANNN Публикувано Ноември 25, 2010 Сподели Публикувано Ноември 25, 2010 - Знаете ли кое е общото между циганите и металистите? - Любовта към жицата. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
The Shaman Публикувано Ноември 25, 2010 Сподели Публикувано Ноември 25, 2010 А на мангалите и чалгарите кое им е общото? Всичко баце, всичко Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
BANNN Публикувано Ноември 25, 2010 Сподели Публикувано Ноември 25, 2010 Вкарали Робокоп в затвора, Влязъл той в банята да се изкъпе, но изпуснал сапуна и на дисплея му се изписало: -Available new hardware! 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
John Digweed Публикувано Ноември 25, 2010 Сподели Публикувано Ноември 25, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=pcv-9TH8JyE&feature=related Роналдиньо играе Кючек Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
apomarinov Публикувано Ноември 25, 2010 Сподели Публикувано Ноември 25, 2010 За домашно ни беше да оразмерим нещо по избор Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
alex.7777 Публикувано Ноември 26, 2010 Сподели Публикувано Ноември 26, 2010 Една мутра си кара мерцедеса кротко по пътя и в следващия момент едно човече с москвич му се натриса отзад. Мерцедеса станал комби,абе голям удар бил.Излиза мутрата и тръгва към москвича,а онзи се заключил вътре и трепери. -Излез да почерпиш,бе няма да те бия,захилила се мутрата. -Човека в москвича се поокопитил и отворил стъклото: -Заклеваш ли се да не ме търкаляш.Аз ще почерпя,шефе,ама нямам повод. -Е как да нямаш повод бе,честито, ти току що си купи мерцедес... По деѝстителен случаѝ... 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
iHustle Публикувано Ноември 26, 2010 Сподели Публикувано Ноември 26, 2010 Колко е умна Мис ЕС? Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.