Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Recommended Posts

Публикувано

Сложи си supreme preference, там го има като опция в настройките !

Публикувано (редактирано)

Някой има ли идея как да отключа телефона от локскрийна при положение, че долния ред не работи? Просто в момента не мога да стигна до настройките за да пробвам дали фиска работи. СПЕШНО Е ! :tooth:

Редактирано от Kaloyan
Публикувано

Изключи телефона и като го включиш ще имаш достъп, т.е. няма да е заключен :think:

Публикувано

Не става така. Като го включа си е на локскрийна... Други предложения ?

Публикувано

Supreme Preferences не може да се инсталира на 4.0 :tooth:(( Пробвах го вече.

Коко, не става ли като прокараш пръст по най-горната част на надписа? При мен го хваща само най-отгоре но поне мога да си го отключвам.

А имате ли номер/линк към този сервиз, защото май-натам отиват нещата?

Публикувано

Най-горе пише Сервиз!

И това ли не виждате?!?

Публикувано

Supreme Preference работи на 4.0 , пробвал съм го лично, още като излезна 4.0 !!!

• 2 седмици по-късно...
Публикувано

Здравейте,

Моя грешка, наистина тръгна Supreme preferences на 4.0 :redface:

И сервиза си е обозначен добре, просто не съм се огледал. Дано за момента да не ми се налага да го посещавам, но ще видим.

• 2 седмици по-късно...
Публикувано

Здравейте. Имам въпрос относно горната част на дисплея на iphone 2g 3.1.2. Изпуснах го, след което горната част на дисплея не реагира на никакъв допир. Искам да попитам дали решението е да си сменя дисплея или има някаква друга опция.

Благодаря :)

Публикувано

И аз като Iv4eTo искам да попитам за горната част на дисплея.Аз съм с 3Г 3.1.2.Благодаря

Публикувано

И аз като Iv4eTo искам да попитам за горната част на дисплея.Аз съм с 3Г 3.1.2.Благодаря

Публикувано

Iv4et0 и Mobifon да си оправят профилите докато все още имат време!!!

След като това не помага, решението да се смени дисплея заедно с дигитайзера и стъклото (няма кой да се наеме да ги разлепва, за да смени само дигитайзера)

Mobifon, General.plist е файл, а не папка естествено, че няма да го виждаш в този изглед на iFunBox.

Публикувано

След като направих всичко правилно, има лек прогрес, но все пак най-долната част от дисплея не работи :huh:

• 1 година по-късно...
Публикувано

Здравейте,

фирмуера на телефона ми е 4.2.1. и имам същия проблем с последния ред на тъча. Направих всичко появи се новото меню, но като влезна и няма нищо. Тъча все още не работи. Може ли да ми помогнете?

Публикувано

Ремонт, баце. Тая врътка беше за старите фърмуери. Сервиз или пиши на Grievous, той ти е градски.

• 4 седмици по-късно...
Публикувано

Здравейте,

А до кой фърмуер според вас работи ? Аз съм с 3.1.2..най-интересното е че не на всяко приложение е нечувствителен.. Направо съм в шах..и страшно дразни.. :mad:

• 3 месеца по-късно...
Публикувано

Здравейте и аз имам същият проблем със първият ред на дисплея когато пиша смс-и трябва да завъртя телефона, ако когато въвеждам парола на уайфай и, ако е със числа немога да пусна числата бейзбанда ми е 04.12.01 решение на проблема има ли?

Публикувано

Софтуерно няма. Вероятно си за смяна на тъчскрийн, ако вече си опитвал с рестор.

Публикувано

Не не съм опитвал, това ми е първият iПродукт казаха ми, че да направя рестор/ъпдейт трябва да има карта в телефона, а ако не е така моля ви кажете как.

Публикувано

А, с този рестор ще трябва ли да инсталирам нещо допълнително на телефона или ще работи както сега си работи без нищо да съм инсталирал?

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...