PunkoHead Публикувано Май 17, 2009 Сподели Публикувано Май 17, 2009 Както сигурно се досещате с това нещо можете да избутате всички рождени дни на контактите си в календара и ще може да ви съобщава, когато някой от контактите има рожден ден. Много ползотворно, според мен Може да намерите приложението в репото на BigBoss Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Lililita Публикувано Май 29, 2009 Сподели Публикувано Май 29, 2009 При мен не действа. Тествах вече 2-3 пъти, откакто я открих преди време. Въвеждам за тест рожден ден на някой контакт. Стартирам Cal Push, то се затваря само и след това отивам в календара, а там няма нищо. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
zviara Публикувано Май 29, 2009 Сподели Публикувано Май 29, 2009 Опитай с РД в самия календар, може би от там трябва да се започне. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Lililita Публикувано Май 29, 2009 Сподели Публикувано Май 29, 2009 Toва не го разбрах. Какво имаш предвид? Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Zaro Публикувано Май 29, 2009 Сподели Публикувано Май 29, 2009 И при мен не действа, а ако взема да въвеждам РД-тата директно в календара, мисля че се губи смисъла от тази програма. Явно нещо не е в ред. :confused: Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Lililita Публикувано Май 30, 2009 Сподели Публикувано Май 30, 2009 Добре де, няма ли някой при когото работи? Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
mupo Публикувано Май 30, 2009 Сподели Публикувано Май 30, 2009 Това чудо го пробвах веднага щом се появи в Cydia, прехвърли ми само 1 рожден ден в Calendar.app и то на съвсем различна дата и месец и при опит да отида на него месец ми крашваше Calendar.app. Не зная има ли излязла нова версия, но дори и да има като гледам при никой от тук изказалите се неработи. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
mariankata Публикувано Май 30, 2009 Сподели Публикувано Май 30, 2009 И аз го пробвах веднага щом излезна, но при мен няма проблеми - сложи си ми всички рожденни дни в календара (аз трябваше после само да ги настроя да звънят). Всичките са си с правилните дати. На мен всичко ми е на латиница. Ако ползвате български превод, може там да има някакви неразбирателства. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Lililita Публикувано Май 30, 2009 Сподели Публикувано Май 30, 2009 Нищо на български не ползвам по телефона. Рождените ти дни бяха вече въведени в контактите, след това пусна Cal Push и ги вкара в календара, така ли? Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
PunkoHead Публикувано Май 30, 2009 Автор Сподели Публикувано Май 30, 2009 При мен си беше на кирилица и цъкнах програмата и всичко протече като по мед и масло FW 2.2.1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
mariankata Публикувано Май 30, 2009 Сподели Публикувано Май 30, 2009 Нищо на български не ползвам по телефона. Рождените ти дни бяха вече въведени в контактите, след това пусна Cal Push и ги вкара в календара, така ли? Да, това направих. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
hill72 Публикувано Юни 3, 2009 Сподели Публикувано Юни 3, 2009 При мен прехвърли само някой рожденни дни, да речем около 10-на. Иначе всички са въвеждани по един и същи начин. А дайте обяснение на това?? Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
BANNN Публикувано Август 7, 2009 Сподели Публикувано Август 7, 2009 Някоя нова версия или подобна работеща на 3.0? Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.