prasko Публикувано Август 20, 2010 Публикувано Август 20, 2010 Iphone, Gb, Лв. (лв. се е оправило) Само споменавам, ако платформата може да се настрое да не избира сама големи малки букви, или не знам от къде идва тази промяна. Както споменах и в други теми забелязах такива "самоволия" Цитирай
The Shaman Публикувано Август 20, 2010 Автор Публикувано Август 20, 2010 Дам, автоматично ги редактира. Сега ще разгледам може да има настройки някъде. Цитирай
BardoSore Публикувано Август 21, 2010 Публикувано Август 21, 2010 "Conversion in process" за блога до кога ще важи? Цитирай
BANNN Публикувано Август 21, 2010 Публикувано Август 21, 2010 Докато Сашо не го натъмани предполагам. А публикуването в Twitter само при мен ли дава грешка или и тази опция не е оправена още? Цитирай
imanev Публикувано Август 21, 2010 Публикувано Август 21, 2010 Поздравления на хората виновни за новия облик. Супер е! Сега ще пробвам и мобилния, но прочетох отзивите за него, така че отново благодарности на екипа който седи зад всичко това! Поздрави Цитирай
adept Публикувано Август 21, 2010 Публикувано Август 21, 2010 Скина е супер, поздравления! Но при мен в като си преглеждах профила дали е коректен, забелязах, че липсва полето за местонахождение Цитирай
tonygti Публикувано Август 22, 2010 Публикувано Август 22, 2010 Ще има ли скоро опция "първо непрочетено мнение"? Така е много неудобно да се вглеждаш във всички последни постове, че да видиш кое е новото.... Цитирай
Severus Публикувано Август 22, 2010 Публикувано Август 22, 2010 Горе вдясно бутона -> най-нови Имаш възможност от "настройки" да ти показва "всичко ново от последното ти посещение" или "всичко непрочетено" Цитирай
kal1ch Публикувано Август 22, 2010 Публикувано Август 22, 2010 При мен ли е проблема - не виждам прикачени снимки, при натискане на името на файла в поста дава [#10171] Нямате права за да свалите този прикачен файл. Не е само при теб проблема. И аз го имам. Цитирай
tonygti Публикувано Август 22, 2010 Публикувано Август 22, 2010 Горе вдясно бутона -> най-нови Имаш възможност от "настройки" да ти показва "всичко ново от последното ти посещение" или "всичко непрочетено" Сега го погледнах това "Най-нови", но там пък темите не са отбелязани в оранжево, така че като ги прегледам да станат в сиво. И все пак тази опция за "първо непрочетено мнение" си беше най-доброто... има го във всеки форум, съмнявам се, че точно в този след всичките промени няма да го има... Цитирай
mupo Публикувано Август 23, 2010 Публикувано Август 23, 2010 tonygti, няма нужда да са оранжеви и след това да стават сиви. Променя се индикатора пред темата (кръгчето) при темата която ползвам аз. Най-добре направи следното, влез Настройки и от падащото меню "Начин за разглеждане на новото съдържание" избери "Покажи ми само непрочетените" Така тези които си ги прочел няма да се показват в "Най-нови" Колкото до бутон "първо непрочетено мнение" там си е 1 Цитирай
tonygti Публикувано Август 23, 2010 Публикувано Август 23, 2010 При мен няма такъв бутон "Първо непрочетено мнение". С темата BGiPhone съм ако това има значение... Цитирай
The Shaman Публикувано Август 23, 2010 Автор Публикувано Август 23, 2010 Като няма цъкни направо върху линка!! Толкова ли е сложно. Ако вътре има повече страници, цъкваш последната. Цитирай
mupo Публикувано Август 23, 2010 Публикувано Август 23, 2010 При мен няма такъв бутон "Първо непрочетено мнение". С темата BGiPhone съм ако това има значение... 1 Цитирай
VooDooTo Публикувано Август 23, 2010 Публикувано Август 23, 2010 Е страхотни сте, много ме зарадвахте, сега пиша от телефона си и много се кефя Цитирай
tonygti Публикувано Август 23, 2010 Публикувано Август 23, 2010 Е това вече е нещо съвсем различно. Никога нямаше да се сетя, че това малко нещо е бутонче. Благодаря mupo. Цитирай
DreamTeam Публикувано Август 24, 2010 Публикувано Август 24, 2010 От както стана промяната на облика на сайта забелязвам че е много по тежък от предният. Много често се случва тоя яко да забие и да натоварва процесора на 100%. Проблемът не е само на моят компютър, а и на други съм го забелязал. Не знам какво му беше на старият та се наложи промяна. И по добре изглеждаше, и на началната страница имаше новини. Сега е доста по грозен като визия и е много тежък. А и преди като вляза в гугъл и напиша примерно "Как да си променим темата на iPhone и веднага ми излизаше линк към BGiphone и веднага влизах в съответната тема. А сега пак излиза в Google но като кликна на линка влиза в началната страница на форума. Това е супер тъпо. A и търсачката на форума не върши никаква работа. Пиша в нея WINTERBOARD и търси и намира всякакви глупости , но не и нещо свързано с това , което търся. Цитирай
DreamTeam Публикувано Август 24, 2010 Публикувано Август 24, 2010 Със същият компютър преди нямах никакви проблеми. Никога не ми се е случвало да ми забие комютъра така на 100 % и да почнат да ми вият вентилаторите а тук най редовно се случва.. На никой друг сайт не е ставало така. Дори и на игри не ми товари по този начин. Цитирай
Anthony Публикувано Август 24, 2010 Публикувано Август 24, 2010 Този проблем може би ти е от IE. Пробвай с друг браузер да видиш дали ще забива. Цитирай
The Shaman Публикувано Август 24, 2010 Автор Публикувано Август 24, 2010 От 14-ти доста тестове ли направи на двете платформи та и тема пусна?? Цитирай
Grievous Публикувано Август 24, 2010 Публикувано Август 24, 2010 Аз промяна в скоростта не виждам. Идинственната такава е облика, който страшно ме радва. Верно, пробвай през друг explorer. В ляво на шота се вижда моят избор. Цитирай
ThUnDeR Публикувано Август 24, 2010 Публикувано Август 24, 2010 Абе за бъгав не е бъгав, но и на мен ми допадаше повече стария Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.