John Digweed Публикувано Август 24, 2010 Публикувано Август 24, 2010 Много си е хубав форум, и нищо не бави (поне при мене) Пък за търсачката, нужно е да знаеш как да търсиш, всичко намира то. Цитирай
Severus Публикувано Август 24, 2010 Публикувано Август 24, 2010 Я, какви грамадни аватари сте си лепнали! Какво се оплаквате?! Цитирай
Aveliky Публикувано Август 24, 2010 Публикувано Август 24, 2010 Следващия път когато изказваш мнения за нещо се постарай да си сигурен в него. Тази система е в пъти по лека от предишната. Сървъра с предишната система ми се товареше доста повече, а сега спи. Да не мислиш, че е така ми се даваха 300$ от джоба ми и две седмици от свободното ми време(да не кажа, че още поне месец ще я настройвам)... Форума се развива и аз трябва да се грижа да върви глатко и стабилно. Системата е доста по добра от предишната, но ще трябва малко търпение докато я стабилизирам. Се пак я подържам сам с помоща на Влади. Невъзможно е само двамата да правим всичко светкавично. Цитирай
profusion Публикувано Август 24, 2010 Публикувано Август 24, 2010 Така е IPB-то сега е доста по-леко от миналия, тогава даже лагваше със чат-а стария, сега 'фърчи! А мобилната тема не спира да радва просто! Цитирай
tonygti Публикувано Август 24, 2010 Публикувано Август 24, 2010 Ще е възможно ли както в предишния облик над всеки пост да пише заглавието на темата? Цитирай
screamers Публикувано Септември 2, 2010 Публикувано Септември 2, 2010 Едно не ми харесва, лично на мен... Ограничението на изображенията които може да се постнат в дадена тема !!!! Цитирай
The Shaman Публикувано Септември 2, 2010 Автор Публикувано Септември 2, 2010 Един приятелски съвет Така е по-добре. Да ти кажа честно като видя тема с наредени 100 снимки я подминавам светкавично Цитирай
Aveliky Публикувано Септември 2, 2010 Публикувано Септември 2, 2010 Така е по-добре за потребителите но не и за продавачите. Аз предпочитам потребителите и за това съм го настроил така. Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.