loveapple Публикувано Август 22, 2010 Публикувано Август 22, 2010 Здравейте, публикувам тази тема, защото не мога да разбера какъв е този символ, който ми изкарва на дисплея до батерията. Символът е слушалка със седем (7) точки под нея. Проверих всички настройки и не можах да намеря нищо необичайно. Ако някой знае какво означава и за какво е бих бил благодарен. Поздрави 1 Цитирай
0 BlackBoX Публикувано Август 22, 2010 Публикувано Август 22, 2010 Не знам дали е същоя проблем ако изобщо е проблем, но при мен от известно време ми се появи надпис "cool" до батерията Цитирай
0 Grievous Публикувано Август 22, 2010 Публикувано Август 22, 2010 loveapple, влез в Settings/Phone и изключи опцията TTY. BlackBoX, това cool най-вероятно е от някоя тема. Също така, спомни какво си качвал свързано с времето на статус бара. Цитирай
0 loveapple Публикувано Август 22, 2010 Автор Публикувано Август 22, 2010 Благодаря ти. А това ТТУ за какво служи? Цитирай
0 BlackBoX Публикувано Август 22, 2010 Публикувано Август 22, 2010 Благодаря за опита да помогнете, но нямам нито теми нито нещо свързано със статусбара ... Като се замисля ... възможно ли е да е от приложенито mCooliPhone ? сега преглеждам всичко инсталирано и не виждам от какво друго може да е... Цитирай
0 mupo Публикувано Август 23, 2010 Публикувано Август 23, 2010 loveapple, това е настройка за глухи, не зная как точно работи, но всеки телефон я има. Дано не се налага на никой да я ползва. BlackBoX, нищо чудно да е от него. 1 Цитирай
0 Legend Публикувано Август 23, 2010 Публикувано Август 23, 2010 от mCooliPhone е ! След инсталация и активиране на Shake to Answer Цитирай
0 BlackBoX Публикувано Август 24, 2010 Публикувано Август 24, 2010 Мда ... след като премахнах mCoolPhone надписа cool изчезна след resping. Цитирай
0 iSHOOTER Публикувано Юли 6, 2011 Публикувано Юли 6, 2011 Здравейте, появи ми се катинарче с кръгла стрелка около него до иконката на батерията. Какъв е този символ и за какво служи като опция? Последни инсталации преди да се появи направих през Cydia - / MxTube , Graviboard , Speed Intensifier , iBlacklist / има ли някоя от тях връзка със символа появил се днес? Благодаря Ви. Цитирай
0 vickythedancer Публикувано Септември 28, 2011 Публикувано Септември 28, 2011 Здравейте и от мен..А някой случайно да е имал символчето "▶" и да е наясно какво значи то и как да го премахна? Цитирай
0 vickythedancer Публикувано Септември 29, 2011 Публикувано Септември 29, 2011 Здравейте пак от мен...ужас! Това с ipod беше лесно..усетих се малко след като пуснах питането си, но днес сутринта тела ми се беше изключил понеже нямаше бат. когато го включих отгоре пак до батерията ми се появиха сигурно всички символи които има...плик за писмо, удивителен знак, балонче, балонче със слушалка...целият ред ми е пълен със символчета! Аз си мислех, че един е обезпокоителен, но цяла върволица..Моля ви помагайте, защото това ми се вижда по-сложен казус! Не показва да имам апликации за обновяване в App Store-а (обикновено балончето на това се дължеше преди), но пък другите символи...и то тоооолкова много.. PS: Има нещо необяснимо в това от май месец да съм с този телефон и в мига, в който потърсих инфо по темата с едно символче да ми се пльоснат ВСИЧКИТЕ! хахахахаххааххаа Цитирай
0 The Shaman Публикувано Септември 29, 2011 Публикувано Септември 29, 2011 Да си слагал някакви програми за известяване? LockInfo, Notifier или други? Пробва ли да рестартираш? Цитирай
0 vickythedancer Публикувано Септември 29, 2011 Публикувано Септември 29, 2011 (редактирано) Не съм слагала нищо. Снощи нищо му нямаше и както казах се беше изключил сутринта понеже нямаше бат. и като го включих-честито! Рестартирах го да. Иначе пък си работи нормално...просто има целият си набор от символи отгоре подредени. Редактирано Септември 29, 2011 от vickythedancer Цитирай
0 BANNN Публикувано Септември 29, 2011 Публикувано Септември 29, 2011 Я пусни един шот от Settings след Store. От тук на долу Цитирай
0 redreny2000 Публикувано Май 10, 2012 Публикувано Май 10, 2012 Здравейте, На мен ми излиза един символ N до батерията и не мога да открия от какво е. Цитирай
0 The Shaman Публикувано Май 10, 2012 Публикувано Май 10, 2012 Дай един шот и ти, подобно на горния. Цитирай
0 SpiceBoy Публикувано Май 10, 2012 Публикувано Май 10, 2012 redreny2000, ако не се лъжа, това беше иконата от Backgrounder. Цитирай
0 redreny2000 Публикувано Май 10, 2012 Публикувано Май 10, 2012 Благодаря, SpiceBoy, точно това излезе. Изключих Backgrounda за е-мейла и се махна. Настроила съм со го на Native и затова ми излиза N. Цитирай
0 redreny2000 Публикувано Май 10, 2012 Публикувано Май 10, 2012 Примерно защото пускам песнички на детето и аз правя друго. Цитирай
0 redreny2000 Публикувано Май 10, 2012 Публикувано Май 10, 2012 Може и така да е, ама тепърва навлизам в нещата и това беше начинът, който аз намерих. Цитирай
0 psyxedeleia Публикувано Септември 26, 2012 Публикувано Септември 26, 2012 здравейте, и аз имам същият проблем като първият потрбител,появи ми се тази слушалка с точките под нея до батерията и незнам от къде да я махна,видях и отговора който е даден да се влезе в settings/phone и да се премахне опцията TTY, при мене изобщо няма такова нещо,моля ви помогнете Цитирай
Въпрос
loveapple
Здравейте,
публикувам тази тема, защото не мога да разбера какъв е този символ, който ми изкарва на дисплея до батерията.
Символът е слушалка със седем (7) точки под нея. Проверих всички настройки и не можах да намеря нищо необичайно.
Ако някой знае какво означава и за какво е бих бил благодарен.
Поздрави
26 отговора на този въпрос
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.